Skip to Content

Til Alle De Mænd, Der Dater Uden Hensigt

Til Alle De Mænd, Der Dater Uden Hensigt

Du har en track record med forhold, hvilket giver os illusionen om, at du dater med intention. Vi stoler på dig, og vi falder – vi falder dybt for dig uden at holde tilbage.

Vi har aldrig følt den slags kærlighed før: intens, passioneret og spontan. Ikke et øjeblik føles det midlertidigt.

Vi har sænket vores vagt, smidt alle vores usikkerheder væk, og nu elsker vi dig som om vi aldrig skulle stoppe med at elske dig. Du fører os med engagement, kærlighed og begær.

Indtil en dag gør du det ikke længere. Du beslutter, at tingene ikke længere er nemme og bekvemme for dig. Det værste af det hele er, at der ikke er noget, vi kan gøre ved det.

Vi faldt ind i den dybe fælde af dine forpligtelsesproblemer, dine usikkerheder, din frygt for at slå dig ned og blive elsket.

Vi styrtdykkede endnu dybere ned i vores usikkerheder om ikke at være tilstrækkelige for dig. Vi græd, vi bad, og vi forsøgte at holde dig i vores liv.

Vi glemte, hvor glade vi kan gøre os selv – lyset, der skinner over vores sjæle i de liv, vi lever hver dag.

Nogen sagde engang, at indtil en mand finder sig selv, vil han ødelægge enhver kvinde, han møder. Nu kan vi se tilbage og vide, at vi er en af de fantastiske kvinder, som du aldrig var klar til.

Du var ikke klar til vores venlighed, vores kærlighed, vores engagement og den vilje, vi har til at finde vores vej i denne verden. Det betyder ikke, at du ikke fortjente alle disse ting.

Du vil blive en fantastisk mand, men du er der ikke endnu. Jeg håber, vi har vejledt dig i den rigtige retning.

En dag håber jeg, du finder dig selv.

Indtil da sover vi under vores eget lys, i ro, vel vidende at du er færdig med at ødelægge vores hjerter.

Bailey Morgan