Skip to Content

Rigtige Mænd Kommer Ikke Med Undskyldninger – De Gør En Indsats

Rigtige Mænd Kommer Ikke Med Undskyldninger – De Gør En Indsats

Rigtige mænd er virkelig svære at finde nu om dage. Måske søger du ikke ordentligt, eller de har simpelthen lært at holde sig skjult.

Det kan også være, at de står foran dig, men i havet af giftige mænd er du ude af stand til at genkende dem.

Hvad gør en mand ægte?

Er hans eksistens simpelthen nok til at blive karakteriseret som ægte? Er det noget i den måde, han går på, taler på? Måske i den måde, han kysser på?

Nej!

Den store forskel mellem drenge og rigtige mænd er, at rigtige mænd ikke kommer med undskyldninger.

I stedet gør de en indsats. Drenge vil fortælle dig, at de elsker dig, og de vil ikke gøre noget for at bevise det, men rigtige mænd vil fortælle dig, at de elsker dig, og de vil understøtte det med deres handlinger.

Drenge vil være for skræmte af din succes og selvtillid, mens rigtige mænd vil være stolte af dig. Rigtige mænd vil aldrig lade dig vente på, at de dukker op på en date.

De vil altid gøre en indsats for at være den, der venter på dig. Rigtige mænd vil aldrig manipulere med dig, så de kan få det bedre med sig selv.

De vil gøre en indsats for at få dig til at føle dig bedre tilpas, fordi din lykke betyder deres egen.

Rigtige mænd er beskyttende.

Rigtige mænd finder ikke på undskyldninger for ikke at dukke op eller tage deres telefon, når du har allermest brug for dem. De er altid til rådighed, selv når du tror, at de ikke er det.

Rigtige mænd vil holde dig i deres arme og gå en kilometer, hvis dine fødder gør ondt. De kommer ikke med undskyldninger om, at de ikke har det så godt, eller lader som om, de er trætte.

Din sikkerhed vil være deres førsteprioritet, og de vil altid finde en måde at bevise det på.

Når dagen er omme, vil han holde dit hoved på sit bryst for at sikre, at du føler dig beskyttet, selv når du drømmer.

Rigtige mænd sætter din egen lykke og nydelse før deres egen.

Deres største præstation er at gøre deres kvinde tilfreds. De vil give afkald på deres egen følelse af tilfredshed, hvis det kan gøre dig glad.

Rigtige mænd vil gøre en indsats for at vise deres kærlighed til dig, fordi de er bange for at miste dig. De vil sætte pris på hvert minut, de tilbringer sammen med dig, fordi du er deres prioritet.

At komme med undskyldninger som: Jeg glemte at ringe til dig, fordi min ven ringede til mig, eller jeg kommer for sent til middag, fordi jeg skal gøre mit arbejde færdigt, er ikke deres ting. De sætter pris på din indsats og vil gøre alt for at bevise det over for dig.

Dit smil er deres største belønning, og de vil gøre deres bedste for at få dig til at smile oftere.

Rigtige mænd behandler dig med respekt.

De vil aldrig få dig til at føle dig mindre værd eller komme med undskyldninger for ikke at behandle dig, som du fortjener. Rigtige mænd vil gøre en indsats for at respektere dig, selv i de sværeste situationer, hvor det er svært at bevare roen.

Du vil aldrig høre dem undskylde for ikke at have behandlet dig ordentligt, for de ville aldrig tilgive sig selv, hvis det skete. De ønsker, at du skal være opmærksom på deres respekt i hvert eneste aspekt af dit liv.

Selv hvis de ikke kan lide, hvad du gør i øjeblikket, vil de respektere dig.

Rigtige mænd ved, hvad de vil have.

Rigtige mænd er selvsikre, de ved, hvad de vil have, og det, de vil have, er DIG. De vil ikke have tid til at jagte andre, fordi de har for travlt med at jagte dig.

De vil aldrig sige én ting og så skifte mening, for når de først har sagt det, holder de fast i det. Rigtige mænd kommer aldrig med undskyldninger, når noget går galt i jeres forhold.

De vil indrømme, hvis de gør noget forkert, og de vil undskylde, fordi de ved, hvad de vil have.

De vil have dig til at tilgive dem og forstå, at de holder af dig, fordi de ved, at hvis de ikke gør det, vil en anden gøre det.

Rigtige mænd er ikke bange for at udtrykke deres følelser.

De er ikke bange for at sige “JEG ELSKER DIG”, selv om det betyder, at de skal sige det foran tusind andre mennesker eller fra den største skyskraber. Rigtige mænd ønsker at dele deres kærlighed til dig med hele verden og skrige, hvor meget de er betaget af dig.

De vil ikke komme med drengerøvsundskyldninger som: Jeg er ikke vant til at udtrykke mine følelser. Jeg er ikke sikker på, hvordan man gør.

Rigtige mænd vil finde en måde at udtrykke deres følelser på, selv når de ikke er i humør til det.

De vil prøve hundrede gange, indtil det lykkes, fordi de gerne vil se smilet på dit ansigt og gøre dig stolt af deres indsats.

Rigtige mænd har planer for fremtiden.

Rigtige mænd lever ikke dag for dag uden at vide, hvad de laver, eller hvordan det vil ende.

De lægger planer for fremtiden, og de sørger for, at du er med i dem. De kommer ikke med undskyldninger om deres job, chefer eller noget andet.

De tager tingene i deres egne hænder og finder en måde at få dem til at fungere på. Og de vil gøre en indsats, indtil det lykkes, fordi de prioriterer at have dig i deres liv.

En fremtid uden dig er ganske enkelt meningsløs for dem.

Rigtige mænd er ikke bange for at udfordre dig.

De vil ikke være bange for at udfordre dig, fordi de tror på dig af hele deres hjerte. De vil altid finde en måde at hjælpe dig med at opnå noget, du har startet, fordi din præstation betyder deres egen.

Rigtige mænd vil konstant arbejde med sig selv, fordi de ønsker at være den bedste version af sig selv for dig. De ved, at det at prøve er det, der vil gøre dem perfekte.

Rigtige mænd er ikke bange for kærlighed.

Rigtige mænd er ikke bange for at give eller modtage kærlighed. De giver den uselvisk af hele deres hjerte og modtager den taknemmeligt med et åbent sind.