Skip to Content

Til Kvinden, Der Mistede Sig Selv På Grund Af Kærlighed

Til Kvinden, Der Mistede Sig Selv På Grund Af Kærlighed

Du faldt for ham. Hårdt. Sådan som man kun falder for den eneste ene.

Du troede, at han var den, du havde ventet på. Han var den, der havde afsluttet dine sætninger. Han var den, der vidste, hvad du ville have, uden at du sagde noget.

Han var den første mand, du kunne slappe af sammen med. Den, du kunne være dig selv sammen med. Han støttede dig i dine beslutninger. Han fortalte dig, hvor smuk du var. Han fik dig til at føle, at du var på den syvende himmel med bare ét kys.

Han var der altid, når du havde brug for ham, og overbeviste dig om, at han var din sikre havn, din person.

Da du så, at du aldrig havde været lykkeligere med nogen anden, besluttede du dig for at give ham dit hjerte, din krop og din sjæl. Du troede, at han var din evige lykke. Du var så vildt forelsket, at du ikke så alle de røde flag.

Du så ikke, at alle hans kram, mens du var i selskab, var der for at tage dig væk fra dine venner. Du så ikke, at hans kys bare var den måde, han viste andre, at han var den, der ejede dig, så de ikke lagde an på dig.

Ved at fortælle dig, at han altid ville være der, prøvede han at sige, at du ikke havde brug for andre end ham. Ved at gøre alt, hvad han kunne for at gøre dig lykkelig, forsøgte han bare at få dig til at falde i hans fælde.

Den, du næsten ikke kunne komme ud af. Han gjorde det hele for at gøre dig afhængig af ham. Og det var det, der skete. Du blev forelsket i ham og troede, at der ikke var nogen anden mand end ham, der kunne gøre dig lykkelig.

Du stolede blindt på ham. Du kunne ikke holde ud at være uden ham. Han var som den luft, du skulle bruge for at leve. Han var som et stof, du var nødt til at tage for at forblive rask.

Snart begyndte han at være den eneste person, der kunne berolige dig og fortælle dig løgne om, at han elskede dig, og at han aldrig ville være dig utro. Først da du viste, at du ikke kunne leve uden ham, begyndte det rigtige spil.

Han havde det sjovt med at lege med dit sind og flirte med enhver pige, der dukkede op. Han forsømte dig, men på en eller anden måde ville du altid tilgive ham og ende i hans seng. Han var sådan en god skuespiller. Han vidste, hvad han skulle sige for at komme ind i dit hjerte og dit sind. Han hjernevaskede dig.

Din mavefornemmelse sagde dig, at der var noget galt, men du stolede ikke på den. Du troede, det ville gå over. Men det gjorde det ikke. Du mistede dig selv totalt på grund af en mand, der var ligeglad med dig. Du mistede dig selv for det, han kaldte kærlighed. Men det var alt andet end kærlighed. Det var misbrug, dårlig behandling og forsømmelse.

Det var mind-fucking. Men du ville ikke opgive ham. Du troede, at han ville ændre sig. Men det gjorde han aldrig. Det blev bare værre. Dag for dag prøvede han et nyt spil med dig for at se, hvor meget du kunne holde ud.

Mens du tiggede om den kærlighed, du desperat havde brug for, grinede han dig op i ansigtet. Han havde en djævels ansigt. Ham, der nød din smerte igen og igen.

Han gjorde alt, hvad en mand kan gøre mod en kvinde for at såre hende. Du ønskede så inderligt at flygte, men hver gang du forlod ham, fandt han på nogle dumme undskyldninger, og du vendte tilbage. Han var dit svage punkt, og du ønskede, at det skulle ændre sig.

Da det gik op for dig, at du ikke havde andre end ham, begyndte du at tænke på din fremtid. Du ville ikke leve på den måde resten af dit liv. Du ville ikke lide og tigge om kærlighed og opmærksomhed. Du ønskede at føle dig som enhver anden pige, der var lykkelig i kærlighed.

Du vidste, at med ham ville du aldrig få det, du ønskede, så du besluttede dig for at komme videre. Kun Gud ved, hvor svært det var for dig at forlade den, der betød alt for dig. Men du vidste, at det var noget, du var nødt til at gøre for at redde dig selv fra et elendigt liv.

Men det ligger alt sammen bag dig.

Nu er du der, sidder på dit værelse og kigger ud af vinduet. Du kan ikke huske, hvornår du sidst har følt dig så rolig og tilfreds. Der er ikke ham til at misbruge dig længere.

Du er alene, og du kan endelig trække vejret. Selv regnen, der falder ned ad dine vinduer, ser rar ud nu. Du har det så godt i din hud, glad for at være sluppet ud af kløerne på et monster.

Næste gang vil du være smartere. Næste gang vil du tænke med dit hoved og ikke med dit hjerte. Næste gang vil det ikke gøre ondt på dig. Ved du hvorfor?

Fordi det vil være kærlighed. Den betingelsesløse.