Skip to Content

De 7 Mest Almindelige Grunde Til, At Kvinder Falder Fra Kærlighed

De 7 Mest Almindelige Grunde Til, At Kvinder Falder Fra Kærlighed

De fleste kvinder ser ikke kærlighed som noget flygtigt i deres liv. De kæmper længe og hårdt for at holde kærligheden i live og få tingene til at fungere.

Men det er ikke kun op til dem selv. Kærlighed uden gensidighed og uden pleje er dømt til at falme væk.

De bliver sjældent pludselig forelskede. For de fleste kvinder er det en gradvis proces, som de normalt ikke er klar over.

Den sniger sig ind på dem lidt efter lidt, når de har opbrugt hvert eneste atom af deres kræfter i en person, der ikke ser dem for den, de virkelig er.

Når jeg ser på mine tidligere forhold, så endte næsten ingen af dem på grund af én stor grund.

Der var millioner af små årsager, som akkumulerede sig over tid og dræbte al den kærlighed, der var der.

Da jeg undersøgte sagen grundigt, indså jeg, at mange kvinder deler min mening. Og selv om der er mange grunde til, at kvinder falder fra hinanden, er her de mest almindelige:

1. Kærlighed falmede gennem tårer

Tårer er kraftfulde. De har virkelig den rensende effekt på dine øjne, og de hjælper dig med at fjerne de rosenrøde briller, som de fleste af os har på, når vi bliver forelskede.

Konstant mangel på respekt, manglende opmærksomhed, mishandling og endda misbrug tolereres af hensyn til kærligheden.

Men når først en kvinde indser, at hun græd sig igennem det meste af forholdet, og at hun ikke længere kan finde sig i alle de dårlige ting, er hun væk, og hun kommer ikke tilbage.

2. Brudt tillid

Den hurtigste måde at miste en kvinde på er ved at lyve og snyde. Hvis en mand er i stand til det tidligt i et forhold, så forestil dig, hvordan han vil være senere hen.

Hvis vi ved noget om kærlighed, så ved vi, at dens fundament er baseret på tillid.

Og hvis det fundament bliver rystet, er det næsten umuligt at rette op på det.

3. Træt af at være nederst på deres prioriteringsliste

Det er det, som de fleste kvinder tilgiver nemt og gentagne gange, indtil de bare ikke kan mere.

De bliver ved med at tænke: “Hvad så hvis han aflyste vores planer i sidste øjeblik, hvad så hvis han ikke sms’er hele dagen, hvad så hvis vi kun ses en gang i mellem, hvad så hvis jeg ikke kan huske, hvornår han sidst har sagt noget pænt til mig eller fået mig til at føle mig vigtig”.

Der er så mange flere “hvad nu hvis”, så mange gange ser de forbi noget og tilgiver på trods af al den smerte, der er sket.

En dag kan de ikke tilgive mere, fordi ingen af undskyldningerne betyder noget, og alle deres anstrengelser har været forgæves, når først en mand har spillet deres kærlighed væk.

4. Kemien er ikke-eksisterende

Det er normalt, når bryllupsrejsefasen er ovre, at gnisten ikke er så stærk som tidligere, men du bør stadig føle en vis forbindelse til din partner.

Mange kvinder falder ud af kærligheden, fordi deres kæreste nu bare er deres værelseskammerat. Han bliver en person, som de bor sammen med, men ikke mere.

De kan ikke andet end at føle, at de nøjes med et liv uden kærlighed. Kemi, såvel som kærlighed, kan forsvinde uden en gensidig indsats.

5. Kvælet af jalousi

Kærlighed kan ikke tvinges ud af kvinder af jalousi. Hvis din partner ikke kan holde ud at være mere end et par sekunder uden dig, hvis han tjekker op på dig hvert minut af hver dag, og han ikke kan tåle, at andre mænd er i nærheden af dig (eller Gud forbyde det, hvis du har nogle mandlige venner, så ville han helt flippe ud), så kan det være meget udmattende.

For ikke at nævne, at forhold med overdrevent jaloux mennesker er ekstremt usunde.

Uanset hvor meget kærlighed og forståelse en kvinde har for en mand, vil han med tiden kvæle det hele med sin jalousi.

6. Slidt op af konstante skænderier

Når to mennesker ikke passer sammen, vil de skændes om alting. De fleste kvinder vil gerne forsøge at finde en løsning, finde et fælles grundlag og indgå kompromiser.

Men hvis hendes partner ikke deler den samme mening, hvis han er mere interesseret i at lave et godt argument om, hvorvidt han vil vinde eller tabe et skænderi, vil han miste sin kvindes kærlighed i processen.

7. At føle sig usynlig

Dette er en af de mest almindelige deal-breakers for kvinder. De giver alt, hvad de har, og alt, hvad de er, i et forhold, men deres indsats bliver ikke set.

De bliver taget for givet og undervurderet. De mangler støtte, hengivenhed, opmærksomhed og ægte kærlighed fra deres partner.

Når alt i et forhold er ensidigt, hvem kan så bebrejde en kvinde, at hun bliver forelsket?