Skip to Content

Selv De Lykkeligste Par Har Overlevet En Hård Periode

Selv De Lykkeligste Par Har Overlevet En Hård Periode

Lad dig ikke narre af, hvordan det hele ser ud nu. Deres liv har ikke været en evig hvedebrødsdag. De lykkeligste par har haft deres andel af hårde perioder.

Et forhold betyder kamp fra tid til anden; det er ikke kun regnbuer og sommerfugle. Par, der holder sammen gennem al turbulens og kaos, ender med at være de lykkeligste.

De er overlevere.

Det er dem, der beslutter sig for at arbejde på tingene i stedet for at give op. Det er altid lettere at give op; at sige, at tingene ikke kan løses og give op.

Men når kærligheden er stærkere end alle forskellene, lykkes det dem altid at finde hinanden på halvvejen. De går på kompromis. De arbejder som et team og finder fælles fodslag.

Det er en illusion, at lykkelige par konstant er i den tilstand. Deres liv er ikke harmonisk hele tiden. De opfører sig ikke perfekt hele tiden.

De skændes. De skændes. De går hinanden på nerverne. De bærer nag. De holder op med at tale sammen. Men de køler ned. De bliver gode venner igen. De tilgiver og glemmer, fordi de betyder alverden for hinanden.

Selv når de ikke kan holde hinanden ud, er deres kærlighed der stadig. Og der er intet problem i denne verden, der kan ødelægge to mennesker, der har besluttet, at de vil klare det.

Samhørighed er, hvad det hele handler om, og det ved de godt. Et forhold kan ikke overleve, når der kun er én person, der kæmper.

Forhold kræver altid to. Bare fordi de har et skænderi i ny og næ, eller fordi de har været igennem en hård periode som to, gør det ikke deres følelser mindre.

De hårde perioder gør dem til mennesker. Mennesker, der begår fejl. Mennesker, der gør tingene godt igen.

Men de har aldrig gjort noget utilgiveligt.

De har aldrig været utro og forrådt deres partnere. De har aldrig misbrugt dem fysisk eller følelsesmæssigt. De har aldrig sagt noget, der var for smertefuldt til at tilgive.

Der er nogle grænser, de aldrig ville overveje at overskride. På trods af alle vanskeligheder og problemer respekterer de altid hinanden og behandler hinanden ordentligt.

Tro ikke et sekund, at det hele kom let til dem.

Jo længere tid to mennesker er sammen, jo mere forandrer de sig. De holder op med at prøve. De holder op med at være romantiske. De glemmer at sætte pris på hinanden.

Det, der adskiller lykkelige par fra resten, er, at de på dette tidspunkt trykker på reset-knappen. De går tilbage til starten. De husker, hvad der fik dem til at forelske sig i første omgang.

Det var slet ikke let, men det var det hele værd.

De ser deres problemer i øjnene sammen.

De skubber dem ikke ind under gulvtæppet og lader, som om de aldrig er sket. De vender ikke ryggen til hinanden. De gør deres bedste for ikke at gå vrede i seng.

De gør en indsats. De bliver ved. Fordi de ved, at det er det værd. De ved, at de har et bånd, som de aldrig vil få med nogen anden.

De ved, at ægte kærlighed kun kommer én gang i livet. De behandler den som deres mest dyrebare ejendel, og der er ikke noget, der kan skille dem ad.