Skip to Content

5 Uventede Grunde Til, At Du Bliver Ved Med At Tiltrække De Forkerte Fyre

5 Uventede Grunde Til, At Du Bliver Ved Med At Tiltrække De Forkerte Fyre

Kender du den følelse, når næsten alle de forhold, du har været i, virker som det rene rod? Det er som en række katastrofer, og du kan ikke lade være med at føle, at du har noget inden i dig, som tiltrækker alle de forkerte fyre til dig.

De fleste af os har været der på et tidspunkt og tænkt, at der er noget galt med os, men alligevel kommer vi aldrig til bunds i tingene. Det skyldes, at de virkelige årsager til alle de elendige forhold, vi nogensinde har været i, er ting, som vi aldrig ville tænke på, og det er vores dyder og stærke sider.

Når det kommer til giftige forhold, bliver vores styrker vores ulemper. Disse typer mennesker har brug for vores dyder og styrker. De har brug for dem, så de kan tage fra os og dræne os følelsesmæssigt så meget, som de kan.

For at gøre det mere klart, er dette nogle af grundene til, at du bliver ved med at tiltrække de forkerte fyre:

1. Du er god til at lytte.

Selv om det er en af de største dyder, en kvinde kan besidde, og som den rigtige fyr vil sætte stor pris på, vil de forkerte fyre bare udnytte det. At være en god lytter gør dig til det perfekte mål for en narcissist.

De elsker at tale om sig selv, så al den kommunikation, du har med dem, vil være fuldstændig ensidig. De er ikke interesserede i at høre om din dag eller noget, du har at sige; deres eneste interesse er, at du lytter omhyggeligt til hvert ord, de har at sige, at du er der for at støtte og beundre dem.

Hvis du er en empatisk lytter, og du kan give meningsfulde råd til folk, der har været igennem en eller anden form for modgang, har du sandsynligvis været mål for følelsesmæssige manipulatorer, fordi de bruger deres livshistorie og din følelse af medfølelse til at kontrollere dig.

2. Du er ikke nærig med din tid.

Du gør det af dit hjertes godhed, af den kærlighed, du føler for dem, og som får dig til at gøre alt for at gøre den anden glad.

Du har de bedste intentioner, når du gør dig umage for at behage dem, men sagen er, at du bliver for imødekommende og for opmærksom på hans behov.

Din tid i hænderne på den forkerte fyr vil bare være spildt. Han vil tage det for givet og tro, at han har ret til at komme og gå fra dit liv, som han har lyst til.

3. Du er afbalanceret.

Du er et afbalanceret menneske, og det gør dig nem at være sammen med. Din ro tiltrækker alle til dig, og de forkerte fyre er ikke udelukket fra dette.

At være afbalanceret betyder, at du altid tænker på din partners behov, før du tænker på dine egne, fordi du altid sætter dig i hans sted, før du træffer en beslutning. Problemet er, at den forkerte fyr aldrig vil gøre det samme.

4. Du har et positivt syn på livet.

Hvem vil ikke gerne have al den positivitet, de overhovedet kan få i deres liv? Din solbeskinnede personlighed, dit smil og din udstråling er enhver fyrs drøm.

Generelt er der ikke noget bedre træk end positivitet, men ulempen er, at du ser det, hvor det ikke findes. Du har en tendens til kun at se det gode i folk, og du ignorerer den lille stemme, der fortæller dig, at der er noget galt.

5. Du er en fredsmægler.

Du hader at skændes, og du tror fuldt og fast på, at en ærlig samtale er alt, hvad du har brug for. Desværre opdager giftige mennesker det. De udnytter din milde natur, så længe de overhovedet kan.

De gør det, indtil de når dit bristepunkt, og du ender med ufrivilligt at skændes med dem alligevel. Du kommer til at ophobe alle dine negative følelser indeni, og på et tidspunkt vil de briste.

Disse fem træk er gode at have, så hold fast i dem. Lad ikke dårlige forhold afholde dig fra at være et godt menneske. En dag vil du finde en, som vil værdsætte og værne om alle dine stærke sider.

Indtil da skal du lytte til den lille stemme inden i dig, der fortæller dig, at han er den forkerte fyr, og holde dig så langt væk fra ham, som du overhovedet kan. Husk, at ikke alles intentioner er rene, og ikke alles hjerte er lige så godt som dit. Ikke alle er i stand til at elske som dig.