Skip to Content

Sandheden Er, At Han Ikke Er Følelsesmæssigt Nedbrudt – Han Er Bare Et Røvhul

Sandheden Er, At Han Ikke Er Følelsesmæssigt Nedbrudt – Han Er Bare Et Røvhul

Den sjove sandhed om alle menneskelige relationer er, at vi har en tendens til at retfærdiggøre handlingerne hos de mennesker, vi holder meget af.

Faktisk ønsker vi at retfærdiggøre over for os selv, at vi elsker en person, som tydeligvis ikke fortjener vores kærlighed, og som ikke fortjener en plads i vores liv, så vi finder på undskyldninger for denne persons opførsel.

Vi føler os ydmygede og dumme, fordi vi holder af en person, som vi ved ikke er god for os og måske ikke engang er et godt menneske i det hele taget, men vores hjerte nægter at acceptere denne opfattelse og forsøger hele tiden at se, hvad der ligger bag denne persons opførsel over for os.

Det er det samme med dig og denne ene fyr i dit liv. Fra det øjeblik, du mødte ham, gjorde han nogle ting klart.

Han gjorde det klart, at han ikke er en, der er villig til at binde sig, og en, der kan give dig den kærlighed, du fortjener.

Selvom han sikkert aldrig sagde det højt, så viste han det til dig gennem sine handlinger.

Og lige siden du mødte ham, har han ikke gjort andet end at påføre dig smerte. Du har lidt meget på grund af ham og den måde, han har behandlet dig på, men selv alt det har ikke jaget dig væk fra ham.

Så det er tydeligt, at du har noget, der holder dig i nærheden af ham.

Selvfølgelig er det tydeligt, at du har nogle dybe følelser for ham. Du elsker ham, og du vil gøre alt for, at han elsker dig tilbage.

Men på en eller anden måde sker det ikke, på trods af alle dine anstrengelser.

Selvom denne mand er en idiot over for dig det meste af tiden, gør han noget, der får dig til at genoverveje din beslutning, hver gang du ønsker at forlade denne situation.

Han gør noget, som får dig til at give ham en chance til, selv om han tydeligvis ikke fortjener det.

Han giver dig en lille smule af sin kærlighed og opmærksomhed – lige nok til at holde på dig. Og det er noget, du holder fast i i månedsvis.

Efter mange overvejelser er du nået frem til en konklusion. Du er kommet frem til, at denne mand faktisk er følelsesmæssigt skadet og ødelagt, og at det er årsagen til alle hans problemer.

Det er årsagen til hans opførsel over for dig, og det er det, der har gjort ham til den mand, han er i dag.

Det er derfor, han ikke vil binde sig, og det er derfor, han ikke vil åbne sig for dig eller vise dig sit liv.

Fordi han tydeligvis er blevet såret i fortiden, og han er ikke villig til at lade det ske igen.

Det er noget, der får dig til at tro, at han ikke er så slem, som han ser ud til, og det er noget, der får dig til at retfærdiggøre hans opførsel over for dig.

Du antager simpelthen, at denne fyr har brug for din kærlighed for at ændre sig, at han har brug for din vejledning og støtte gennem livet, og at du ikke kan lade ham hænge.

Du ser dig selv som en superkvinde, hvis opgave det er at redde denne mand og helbrede hans hjerte.

Jeg er ked af at skulle sige det, men der er gode chancer for, at denne mand ikke er følelsesmæssigt skadet eller ødelagt.

Chancerne er, at han sandsynligvis bare er en giftig mand, der spiller tankespil uden nogen grund.

Jeg ved, at du prøver at komme til bunds i hans opførsel, og at du prøver at finde årsagen til den måde, han har behandlet dig på, men det er på tide at acceptere, at nogle mænd gør sådan, og at der ikke er noget, du kan gøre ved det.

Jeg ved, det er smertefuldt for dig at høre, men jeg vil ikke have, at du skal tro, at denne fyr elsker dig et sted dybt inde i sit hjerte, og at du bare skal prøve lidt hårdere for at få denne kærlighed til at komme op til overfladen.

Du skal ikke tro, at han faktisk løber væk fra sine følelser for dig, fordi han er bange for deres intensitet.

Du skal ikke tro, at han er bange for, at du vil såre ham, og at det er derfor, han nægter at give sig helt hen til dig.

Du skal ikke tro, at der er en sårbar, lille dreng, som venter på at blive elsket, gemt inde i denne mand.

For intet af det er sandt.

Denne mand har simpelthen udnyttet dig og din kærlighed og venlighed hele tiden.
Han bruger dig for sit egos skyld, for sex, eller bare fordi han nyder at blive elsket af dig eller altid have nogen, der er der for ham.

Uanset hvad er pointen den samme – stop med at retfærdiggøre ham, for det er på tide, at du ser sandheden i øjnene.