Skip to Content

Derfor Skal Du Gå Væk Fra Ham, Selv Om Det Gør Ondt

Derfor Skal Du Gå Væk Fra Ham, Selv Om Det Gør Ondt

Når man virkelig elsker en mand, følger man sit hjerte blindt og lytter ikke til fornuften.

Du ignorerer den stemme i dit baghoved, der fortæller dig, at han ikke behandler dig godt, og at du fortjener meget mere, end hvad han kan give dig.

Når du elsker en mand, er du klar til at gøre alt, hvad der skal til for at redde jeres forhold og undgå en smertefuld hjertesorg. Du vil aldrig forlade ham, selv om der er millioner af ting, der fortæller dig, at det er præcis, hvad du bør gøre.

Du vil ikke gå fra ham, selv om han er hovedårsagen til din elendighed – selv om du er klar over, at han er den eneste, der er ansvarlig for al den smerte, der har ædt dig levende.

Selv om det er ham, der gør dit liv til et levende helvede. Selv om du ved, at denne mand ikke fortjener dig, at dine behov ikke bliver opfyldt, at han er den forkerte for dig, og selv om hans giftighed truer med at ødelægge dig fuldstændigt.

Du vil ikke lade ham kæmpe alene med sine dæmoner, og du bliver ved med at håbe på, at det vil lykkes dig at få ham frem i lyset.

Du er villig til at ofre din selvrespekt for ham. Du er overbevist om, at det vil lykkes dig at redde ham.

Men på en eller anden måde sker det ikke. I stedet er det dig, der langsomt bliver trukket ned i hans mørke.

I stedet for at redde ham og få jeres forhold til at fungere, tillader du ham at ødelægge dit eget liv, uden at du selv er klar over det.

Og det er præcis derfor, du er nødt til at gå væk fra denne fyr med det samme, på trods af dine dybe følelser for ham. Det er derfor, du er nødt til at redde dig selv fra ham, og den eneste måde at gøre det på er at vælge selvkærlighed frem for den kærlighed, du har til ham.

Ja, ægte kærlighed kræver hårdt arbejde, og du kan ikke bare forlade ham, så snart det bliver svært.

Det kræver meget tålmodighed, anstrengelse og energi for to mennesker at opbygge et sundt forhold, og du bør ikke opgive din elskede ved det første glimt af problemer, et ubesvaret telefonopkald eller ignorerede sms’er.

Men kærlighed er ikke smerte. For der er intet romantisk i at blive ved siden af en person, som knuser dig for hver ny dag, der gryr. En person, som ikke kan tale med dig i 20 sekunder uden kun at lyve.

Der er intet poetisk i den ødelæggende smerte ved at lade en narcissist og et giftigt forhold blive ved med at knuse dit hjerte.

For ægte kærlighed burde aldrig gøre ondt, og den burde aldrig bringe dig mere sorg end lykke. Det burde ikke være så svært, og det burde bestemt ikke gøre dit liv sværere.

At ofre alt for den andens skyld er ikke et bevis på, at man elsker ham eller hende. At miste sig selv og kæmpe alle kampe alene er ikke tegn på din hengivenhed over for dit forhold.

I stedet er det tegn på, at du ikke respekterer og elsker dig selv på den måde, du burde.

Når en mand finder ud af, at han er hele dit liv, vil han faktisk ikke se dig som en kvinde af høj kvalitet, og derfor vil han aldrig holde op med at tage dig for givet. Og uanset hvor meget du har kæmpet for ham, vil du ende med at løbe i ring.

At tilbringe tid med sådan en mand er mere en forbandelse end en velsignelse.

Så vær sød at gøre det rigtige: Gør en ende på denne pine. Gå din vej fra ham, og gør det alvorligt. Glem den første gang, du mødte ham, forhindr ham i at sende dig sms’er, og red dig selv, før han knækker dig helt.

Forlad ham, og vælg dig selv frem for ham, før det er for sent.

Og selvom din mand vil have dig til at blive og trygler dig om ikke at forlade ham, så lad være med at falde for hans falske, egoistiske opførsel, for hans eneste motiv er at fodre sit store ego. Grunden til, at han gør det, er, at han er den forkerte mand.

Så i stedet for at kæmpe for den forkerte mand, så brug tid med dine bedste venner, med de mennesker, der elsker dig, og uanset hvad der sker, så hold aldrig op med at tro på, at det var det rigtige at forlade ham.

I stedet for at kæmpe for den forkerte mand skal du fokusere på at elske dig selv, behandle dig selv med omsorg og vente på den ægte vare, som du fortjener.

Livet er for kort til at spilde det på mænd, der ikke ved, hvordan de skal behandle dig ordentligt, og som ikke er klar til at gøre en indsats og holde deres løfter. Livet er for kort til at være ond mod dig selv og forhindre dig i at opleve ægte lykke.

Jeg ved, at det er lettere sagt end gjort at forlade ham, og jeg ved, at du er bange for at gå ind i din fremtid uden ham, fordi du er overbevist om, at det vil såre dig mere at forlade ham end at blive sammen med ham.

Jeg ved, at det ikke er let at begynde at leve et nyt liv og afslutte det giftige kapitel, du har brugt så meget tid på.

Men jeg lover dig, at du vil blive meget gladere og sundere, når du begynder at fokusere på din egen lykke og siger endegyldigt farvel til ham. At du vil føle dig befriet, når du har gjort dig fri af al hans giftighed.

Jeg ved, at det at forlade denne mand er det sidste, du har lyst til at gøre, og jeg er her ikke for at overbevise dig om, at det bliver en dans på roser. Jeg vil bare have dig til at tro på dig selv, fordi du er stærk nok til at lukke dørene bag dig og aldrig se dig tilbage.

Stærk nok til at gøre det, der skal gøres, selv om du ikke tænker sådan nu.

Når alt kommer til alt, er det at gå væk den eneste reelle mulighed, du har, og det valg, du er nødt til at træffe, hvis du vil give dig selv en chance for at blive lykkelig.

Og jeg lover dig, at når smerten forsvinder, vil du aldrig fortryde, at du gjorde det. I stedet vil du se det, som det er: den bedste beslutning i dit liv.