Skip to Content

Forelsker Fyre Sig I Venner Med Fordele? Inde I Hans Sind

Forelsker Fyre Sig I Venner Med Fordele? Inde I Hans Sind

Jeg tror, at et af de evige dilemmaer, som alle piger har, er: “Bliver fyre forelsket i venner med fordele?”. Svaret på dette dilemma vil endelig blive afsløret, så bliv ved med at læse nedenfor for den store afsløring.

Sagen er, at de fleste kvinder tror, at mænd er meget anderledes end os, når det kommer til disse FWB-forhold, og at det er umuligt for dem at få følelser for nogen, de kun dater tilfældigt.

Det er langt fra sandheden. Mænd er lige så følelsesladede, som vi er, og de har heller ikke magten til at styre deres hjerte.

Når de begynder at få følelser for nogen, kan de ikke forhindre deres hjerte i at blive forelsket i dem, selv om de har et afslappet forhold til personen.

Kærlighed er helt sikkert en af de mest komplicerede og spontane følelser. Det sker bare, når man mindst venter det, og man kan ikke gøre noget for at forhindre det.

Evigt dilemma: Bliver fyre forelskede i venner med fordele?

Jeg tror virkelig, at det er umuligt ikke at få følelser for en person, man tilbringer meget tid sammen med. Så mit svar på spørgsmålet fra titlen, “Bliver fyre forelsket i venner med fordele”, er JA.

Nej, nej, det er ikke bare ja, det er fandeme ja! Mænd kan ikke vælge, hvem de forelsker sig i, men sandheden er, at de er meget bedre til at skjule deres følelser, end kvinder er.

De vil ikke indrømme deres sande følelser over for en kvinde, medmindre de er i et rigtigt forhold med hende.

Det er kun, fordi mænd er bange for at blive afvist. De kan bare ikke håndtere at blive afvist, så de vælger at skjule deres følelser og lade den anden part komme med “kærlighedstilståelsen” først.

De betror sig måske til deres bedste ven eller en person, de virkelig tror på, men de vil aldrig bekende det direkte til den kvinde, de elsker.

De ønsker ikke at få hjertesorg, og de er klar over, at dette scenarie kan føre til det.

Den eneste måde, din FWB-partner vil indrømme, at han er begyndt at få følelser for dig, er, hvis I har opbygget en dyb følelsesmæssig forbindelse.

Men sandheden er, at det er meget sjældent, at man udvikler nogen form for følelsesmæssigt bånd i denne slags hookups og afslappede forhold.

Du har ikke tid til at gøre det, for som regel er disse tilfældige sidespring ikke længerevarende forhold, hvor partnerne har tid til at møde hinanden og udvikle nogen form for følelsesmæssig forbindelse.

Mænd er også meget gode til selvkontrol, og det samme kan vi ikke sige om kvinder. Vi gør altid nogle impulsive, forhastede ting, for når vi vil have noget, vil vi have det med det samme.

Desværre tænker vi i de fleste tilfælde ikke engang over de mulige konsekvenser og risici ved vores handlinger.

Hvis vi for eksempel forelsker os i vores FWB-partner, vil vi altid vælge at være åbne omkring det og indrømme det over for ham.

Men sådan er mænd ikke. De vil først tænke over alle de konsekvenser, det kan have for deres forhold, og de vil vente med at indrømme deres følelser, til det rette øjeblik kommer.

Når venner med fordele bliver forelskede, kan det være en ret vanskelig situation for begge parter.

Faktum er, at begge parter bliver nødt til at gøre en stor indsats, hvis de ønsker at skabe et ægte og sundt forhold.

At gå fra et afslappet forhold til et seriøst og forpligtende forhold er et meget stort skridt.

Derfor er begge parter nødt til at være helt sikre på deres følelser, før de beslutter sig for at indlede et seriøst forhold.

Lad mig fortælle dig min historie…

Jeg er nødt til at fortælle dig min historie, fordi den også er et godt bevis på, at fyre forelsker sig i deres FWB-partnere.

Gennem hele gymnasietiden havde jeg en drengeven, som faktisk var min bedste ven. Han var en person, jeg altid kunne åbne op for og betro mig til, og jeg var altid sikker på, at mine hemmeligheder var sikre hos ham.

Første gang, vi var sammen, var på vores skolebal. Vi var kun omgivet af par og havde fået et par cocktails… Du ved sikkert, hvad jeg taler om.

I de næste par dage undgik vi hinanden, men så besluttede vi at mødes og tale om, hvad der var sket mellem os.

Vi var begge enige om, at vi ikke ønskede at indlede et romantisk forhold, fordi vi ikke ønskede at blive knyttet til hinanden på den måde.

Lad os bare sige, at vi ønskede at udforske vores muligheder, men vi indgik en aftale om at prøve at være venner med fordele.

Alt var i orden, og det hele fungerede godt, indtil han begyndte at få romantiske følelser for mig, lol. Det er lidt sjovt, men det er desværre sandt.

Min FWB-partner var en brutalt ærlig og direkte type, og i det øjeblik han indså, at han var begyndt at udvikle nogle følelser for mig, var han ærlig og tilstod det for mig med det samme.

Selvfølgelig sagde han ikke “jeg elsker dig”, men han sagde, at han var begyndt at få nogle romantiske følelser for mig. Vores forhold var så kompliceret lige fra begyndelsen.

Vi gik fra at være venner til venner med fordele, så gik vi fra FWB til romantiske partnere; fra venskabelige kram til lejlighedsvise booty calls, som blev til kram og romantisk elskov til sidst.

Jeg holdt meget af ham, men jeg vidste, at jeg ikke elskede ham på samme måde, som han elskede mig. Men jeg ville virkelig ikke såre hans følelser, og jeg accepterede hans forslag om at gøre tingene eksklusive.

Efter et stykke tid begyndte han at præsentere mig for sine venner som sin “bedre halvdel”, og første gang han sagde “jeg elsker dig”, indså jeg, at jeg var nødt til at afslutte det forhold.

Jeg ønskede ikke at såre ham, men mine følelser var i bund og grund helt ude af kontrol, og jeg vidste bare ikke længere, hvad jeg egentlig følte for ham; elskede jeg ham som en ven, eller var det noget dybere end det?

Misforstå mig ikke her… Det er muligt at gå fra venner med fordele til et eksklusivt forhold, men kun når begge parter har romantiske følelser for hinanden, hvilket bestemt ikke var tilfældet i vores situation.

Jeg indså, at jeg kun så ham som en ven, og at jeg ikke delte nogen romantiske følelser for ham. Jeg havde virkelig ikke lyst til at såre ham, for det fortjente han ikke.

Jeg skulle ikke have indledt et rigtigt forhold til ham, når jeg vidste, at jeg ikke elskede ham på samme måde, som han elskede mig.

Det var en kæmpe fejltagelse, og jeg vil aldrig tilgive mig selv. Jeg mistede en person, jeg holdt meget af, bare fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle håndtere mine følelser.

11 ubestridelige tegn på, at en fyr bliver knyttet til FWB-forholdet

Nu hvor vi har fastslået, at en mand kan blive forelsket i sin FWB-partner, så lad os finde ud af, hvad nogle af tegnene er på, at en fyr er begyndt at knytte sig til denne type forhold.

Han trækker sig pludselig væk

Jeg kender godt scenariet: Alt virker fint, I hygger jer med Netflix og chill, men pludselig begynder han at virke kold og fjern, og du føler simpelthen, at han ikke har lyst til at fortsætte med det hele.

Du har måske ret, men mænd har en tendens til at trække sig, før de binder sig til nogen, og det kan være en grund til, at han trækker sig væk.

Måske er han klar over, at han er ved at få følelser for dig og bryder reglerne for jeres FWB-forhold.

Hvis det er tilfældet, er det helt normalt, at han tager afstand, fordi han har brug for tid. Hans følelser er i øjeblikket blandede, og han har brug for at være alene for at bearbejde dem i fred.

Giv ham tid. Hvis du også har nogle romantiske følelser for ham, så vil denne stille tid helt sikkert gavne jer begge. Han vil sikkert snart kontakte dig og bede dig om at tale om jeres nuværende situation.

Han begynder at undgå dig

Han vil helt sikkert undgå dig, hvis han har indset, at han er begyndt at få romantiske følelser for dig.

Han har ikke lyst til at fortsætte med denne række af engangsknald, men han ved heller ikke, om det er en god idé at indlede et seriøst forhold til dig.

Sandheden er, at hvis han undgår dig, er det kun, fordi han ikke vil såre dig.

Jeg er nødt til at give dig det samme forholdsråd igen: Vær tålmodig og lad ham få lidt tid alene til at bearbejde sine følelser, så vil han kontakte dig, når han indser, at det er på høje tid at tage “snakken”.

Han inviterer dig pludselig på en date

I har aldrig været på en rigtig date, fordi I ikke datede i første omgang.

Nu, efter at han har undgået dig i et stykke tid, tager han pludselig kontakt til dig, som om intet var hændt, og spørger, om du vil gå ud med ham.

Jeg ved, at det kan være meget forvirrende for dig, men du skal vide, at det hele også er forvirrende for ham lige nu.

Han ved sikkert ikke, hvordan han skal sige det direkte til dig, så han vil vise dig gennem en romantisk date, at han er klar til at tage jeres forhold til et mere seriøst niveau.

Han overrasker dig med en gave

Vi ved alle, at gaver og romantiske gestus ikke bør indgå i et FWB-forhold. Hovedreglen for FWB-forhold er at holde tingene afslappede.

Hvis din mand begynder at overraske dig med forskellige gaver, er det et tydeligt tegn på, at han gerne vil have et mere seriøst forhold til dig.

Hvis du ikke er klar til det, skal du være direkte over for ham og fortælle ham, at han går over stregen og bryder reglerne for jeres forhold.

Han har introduceret dig for sine venner

Hvis den fyr, du ser tilfældigt, beslutter sig for at møde dig med sine venner, er det et klart tegn på, at han ønsker at have et rigtigt forhold til dig.

Venner er en stor del af vores liv, og vi introducerer simpelthen ikke folk, vi dater tilfældigt, for dem.

Jeg tror virkelig, at en mand kun vil introducere dig for sine venner, hvis han ønsker at være i et seriøst, forpligtende forhold med dig.

Han spørger ind til dit kærlighedsliv

Hvis I bare dater tilfældigt, vil han aldrig spørge dig om dit kærlighedsliv, fordi han simpelthen er ligeglad med, om du dater andre.

Men hvis han begynder at spørge dig om dit datingliv, er det et tydeligt tegn på, at han har nogle følelser for dig.

Du vil også se, hvordan han bliver jaloux, hvis du nævner, at du ser en anden mand.

Det er, fordi han har indset, at han begyndte at få romantiske følelser for dig, og nu er han ikke okay med at dele dig med en anden mand.

Han gør det også klart, at han er single

Hvis han er ved at falde for dig, vil han understrege, at du er den eneste kvinde, han ser i øjeblikket. Han vil også holde op med at flirte med andre piger, fordi det er sådan, han prøver at bevise, at han kun vil binde sig til dig.

Hver gang en anden kvinde nærmer sig ham foran dig, vil han forsigtigt afvise hende og trække sig tilbage.

Han så sikkert andre kvinder før, men nu, hvor han vil have et rigtigt forhold til dig, vil han ikke sms’e, se eller date nogen anden kvinde, fordi han er fokuseret på dig.

Nu laver I “par-ting”

Før var det kun booty calls og Netflix and chill-dates, ikke? Men nu vil han hænge mere ud, lære dig bedre at kende og gøre ting, som rigtige par gør.

Det er tydeligt, at han ikke længere er okay med alle disse hookups, og at han ønsker at være i et rigtigt forhold med dig.

Han er ikke længere okay med venner med fordele-forholdet, for han er tydeligvis ved at blive forelsket i dig.

Det er vigtigt at have en forbindelse på et dybere følelsesmæssigt plan, hvis man vil have et sundt forhold, og det er derfor, han laver disse “par-ting” og prøver at lære dig bedre at kende.

Han bliver jaloux, hver gang du nævner en anden mand

Jeg har allerede nævnt, at din FWB-partner bliver jaloux, hver gang du begynder at tale om dit datingliv, fordi han simpelthen ikke vil have, at du dater andre end ham længere.

Han bliver jaloux selv på små ting, som for eksempel hvis du nævner, at du har mødt en ny på Tinder, og at du sms’er med den fyr.

Det er et meget tydeligt tegn på, at din fyr har nogle romantiske følelser for dig og ønsker at gøre hele denne venner-med-fordele-situation til noget mere seriøst.

Du føler, at han prøver at sige noget til dig gennem sit kropssprog

Hvis din mand ikke har det godt med at være venner med fordele længere, vil du se store ændringer i hans kropssprog.

Måske er han ikke klar til at sige det direkte til dig endnu, men han vil helt sikkert forsøge at vise sine følelser gennem kropssproget.

Hvis du lægger mærke til, hvordan han ser på dig eller hans ansigtsudtryk, når han taler med dig, kan du finde ud af, hvilke tanker han gør sig, og hvad han virkelig føler for dig.

Han indrømmer simpelthen, at han ikke er okay med FWB-situationen længere

Når han indser, at han er blevet forelsket i dig, vil han ikke være i stand til at fortsætte med hele FWB-situationen, fordi det simpelthen vil være for svært for ham.

Han vil sikkert forsøge at skjule sine følelser i begyndelsen, men det er kun, fordi han vil være sikker på, hvad han føler, før han siger det til dig.

Selvfølgelig vil han også prøve at finde ud af, om du føler det samme for ham.

Han ønsker ikke at træffe forhastede beslutninger, som han måske fortryder senere, eller som kan føre til, at han mister dig for altid.

Det vil tage tid, men han vil helt sikkert indrømme sine følelser over for dig, når han indser, at han ikke kan kæmpe imod dem længere.

De sidste ord

Bliver fyre forelsket i venner med fordele? Mit klare svar er – JA! Det er muligt for mænd at falde for deres FWB-partner, ligesom det er for os kvinder.

Mænd har ganske enkelt ikke kontrol over deres hjerter og følelser (som kvinder heller ikke har), og når de begynder at få følelser for en anden person, er der ikke meget, de kan gøre ved det.

Hvis du har genkendt nogle af disse adfærdsmønstre ovenfor hos din mand, så er tingene ret klare. Din FWB-partner er forelsket i dig.

FWB-forhold er meget følsomme og vanskelige forhold, som de fleste “par” ikke formår at opretholde.

Sandheden er, at før eller siden begynder den ene partner at få følelser for den anden, og tingene bliver for komplicerede.

Derfor skal du være opmærksom på alle de konsekvenser, som din lille “tur” kan have, før du begiver dig ud på denne rejse. Jeg ønsker dig held og lykke, for det får du helt sikkert brug for i denne slags forhold.