Skip to Content

Sådan Ser Det Ud, Når Du Falder Ind I Det Rigtige Forhold

Sådan Ser Det Ud, Når Du Falder Ind I Det Rigtige Forhold

Du kan ikke planlægge det. Det sker ikke fra den ene dag til den anden, men snarere over en lang periode, hvor man ikke engang er klar over, at det sker.

Du har ventet måske endda i årevis, og du har spekuleret på, hvornår det vil komme til dig.

Alle synes at være lykkelige i deres forhold, men efter at have overlevet misbrugsforhold (eller måske endda kun ét) er du drænet til det punkt, hvor du ikke kan genkende det rigtige forhold, selv om din drømmemand står lige foran dig.

Men tro mig, nogle ting er mere end indlysende.

For det første vil du ikke tro, at det sker. Du vil ikke stole på ham, når han siger, at han vil elske dig og behandle dig på den måde, du fortjener.

Du vil højst sandsynligt forsøge at skubbe ham væk bare for at se, om han rent faktisk bliver hængende.

Han vil prøve så hårdt. En mand, der elsker dig, vil jagte dig så meget, som han har brug for, for at overbevise dig om, at han faktisk mener det alvorligt med jeres forhold.

Der vil ikke være noget, du vil kunne gøre for at skræmme ham væk.

Du kan fortælle ham hele din livshistorie, den historie, der knækkede dig, og du kan sørge for, at han ved, at du har brug for lang tid til at heles. Men det vil ikke skræmme ham, for du er alt, hvad han vil have.

Du vil begynde at tro på ham. Dette er det vigtigste punkt.

Når du begynder at stole på ham og hans loyalitet, indrømmer du endelig, at du elsker ham. Uanset hvor mange gange du har sagt til dig selv, at du ikke ville blive forelsket igen, så skete det.

Du lukker ham ind i din verden, ind i dit liv, og du lader ham se alle de ødelagte dele, som du tidligere skjulte. Han vil bare stå ved din side og holde stykkerne, mens du samler dig selv igen.

Kærlighed. Du vil begynde at elske at elske nogen igen.

Når han er i nærheden af dig, vil du føle dig tryg, som om der ikke er noget, der kan skille jer to ad, fordi I begge har fundet den ene person, som I ønsker at være sammen med resten af livet.

I vil begynde at kommunikere på et højere niveau, og selv om kommunikationen måske er et problem fra tid til anden, vil I begge have en særlig måde at fortælle hinanden på, at I er kede af det eller at I sætter pris på hinanden.

Dine venner vil se forskellen på dig. En simpel pigeaften kan virke som noget sædvanligt, men når du er der sammen med dine veninder, vil de se, at du er genfødt, og at du endelig er lykkelig.

De vil blive lykkelige sammen med dig. Den måde, du smiler på, vil få alle andre omkring dig til at smile af hjertet. Din energi har ændret sig, og du bringer glæde med dig overalt, hvor du går.

Helingsprocessen er blevet hurtigere. Vi ved begge to, at du har været knust, og at det at overleve alt det misbrug betyder, at du er en stærk kæmper med en masse blå mærker, men det er historie.

Du er ved at komme dig, og du kan mærke det i alle aspekter af dit liv. Du gør alt det, du har sat dig for, og du begynder at se, at du ikke engang tænker på din misbruger længere.

Det er det punkt, hvor du faktisk ved, at det virkelig er det rigtige forhold, fordi han hjalp dig med at helbrede. Han var der for dig, og han gennemgik alle de op- og nedture, som du ikke selv kunne bære sammen med dig.

Du kan ikke se slutningen. Det bedste ved det rigtige forhold er ikke kun, at du ikke ønsker, at det skal slutte, men du kan heller ikke se slutningen på det.

Lige så meget som du prøver at forestille dig, at I to går fra hinanden, vil det ikke ske.

I er skabt til at være sammen, og I vil begge vokse sammen og elske hinanden.

Der er ingen ende på jeres lykke, og det føles så uvant, men stadig så smukt. Det er sådan, det føles at falde ind i det rigtige forhold.