Skip to Content

8 Måder, Hvorpå Du Mister En Fyrs Interesse Uden Selv At Være Klar Over Det

8 Måder, Hvorpå Du Mister En Fyrs Interesse Uden Selv At Være Klar Over Det

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle fyre gør sig så store anstrengelser i begyndelsen, og så pludselig holder de op med at prøve?

I de fleste tilfælde skyldes det, at de er røvhuller, men der er også nogle situationer, hvor DU kan være skyld i en sådan opførsel.

Ser du, fyre er stort set forbundet på samme måde, og de holder sig alle sammen til det samme gamle mønster: CHASE-WIN. Og hvis du forstyrrer dette mønster, vil du dræbe deres interesse uden at de overhovedet er klar over det.

Så hvis du har bemærket, at din fyr har opført sig fjernt og anderledes på det seneste, er der en chance for, at du har dræbt hans interesse i at jagte dig ved at gøre en eller flere af følgende 8 ting uden at vide det.

8 måder, hvorpå du dræber en fyrs interesse uden at vide det

Du begyndte at jagte ham

Hvis du jagter ham, vil han ikke længere jagte dig. Så enkelt er det.

Hvis du konstant sms’er ham, tager initiativ til date-aftener, komplimenterer ham og gør alt for at få ham til at føle sig speciel, betyder det, at du er begyndt at jagte ham, og det burde være omvendt.

Det burde være dig, der nyder alle disse privilegier uden pres og uden behov for at bevise over for ham, at du er værdig.

Du har sagt ja til Netflix og chill for tidligt

Det er enhver fyrs drøm at klare overgangen fra “gå på restaurant-dates” til “Netflix og chill-dates hos ham”.

Hvis han foreslår dette til dig, er det fordi han kan lide mere afslappede date-muligheder, hvor han ikke føler så meget pres for at imponere dig, og fordi det er nemmere at overbevise dig om at gå i seng med ham (hvis du ikke allerede har gjort det).

Uanset hvad grundene er, bør du ikke gå med til at komme for tidligt hjem til ham, for når du først er i gang med afslappet dating, vil han tro, at hans job her er gjort, og han vil langsomt holde op med at jagte dig.

Du gik i seng med ham for tidligt

Jep. Hvis du går i seng med dem for tidligt, har mænd denne tendens til at tro, at du er en nem fangst, og at de ikke behøvede at gøre sig umage for at vinde dig, fordi du er tilfreds med meget mindre.

De vil have en kvinde, der vil hæve deres standarder, holde sig til dem og få dem til at arbejde hårdt for at vinde hende.

Du har været en åben bog

Der er ikke noget galt med at være ærlig om dine opholdssteder og dit liv i almindelighed, men du skal finde balancen.

Hvis han kender alt om dit liv fra A-Z, dine vaner, alle kæledyr du nogensinde har haft, familie, venner og endda dine planer for de næste ti år, vil han holde op med at være interesseret i dig.

Du er nødt til at bevare en vis mystik, og lad ham fra tid til anden undre sig over, hvor du er, og hvad du laver.

På den måde vil han se, at han har så meget at lære om dig endnu, og han vil ikke holde op med at jagte dig, før han kender hver eneste detalje om dig (og du vil give ham alting lidt efter lidt).

Du er for tilgængelig

Hvis du hopper i samme sekund, som han kalder dig ud og begynder at klæde dig på, er du for tilgængelig.

Hvis du forkaster dine planer, kun fordi han vil se dig, er du for tilgængelig.

Og det er grunden til, at han også er begyndt at miste interessen. Nyd dit eget liv, og lad ham vide, at han nogle gange bliver nødt til at vente lidt med at tilbringe lidt tid med dig.

Du har ikke grænser

Hvis du accepterer alt, hvad han giver dig, og hvis du absorberer alle hans ord uden nogensinde at modsige ham, betyder det, at du ikke har grænser.

Og når en fyr ved, at han kan fortælle dig hvad som helst og gøre hvad som helst, uden at du protesterer eller bliver sur på ham, vil han miste respekten for dig, hvilket går hånd i hånd med, at han også mister sin interesse.

Sæt strenge grænser, hold dig til dem, og du vil være i kontrol over spillet.

Du beder ikke om det, du vil have

At bede om det, du vil have, er noget, som enhver kvinde bør stræbe efter i dag.

Hvis du ikke er tilfreds med noget, men du har problemer med at fortælle ham det, nægter du bevidst dig selv lykken kun for at få ham til at føle sig godt tilpas, hvilket er totalt useksuelt.

Spørg altid efter det, du vil have, og kræv, at han giver det til dig. Det er den eneste måde at bevare hans interesse på.

Du giver ham ikke ultimatummer

Er det nogensinde sket, at han på en eller anden måde har skuffet dig ved ikke at komme til tiden eller noget andet mere alvorligt, uden at du har sagt et ord?

Du blev ved med at være sød, selv om du indeni var ved at dø af lyst til at fortælle ham alt.

Hvis du ikke giver ham ultimatummer og får ham til at tænke over, hvad han har gjort, vil han tage dig for givet, og han vil ikke være interesseret i at jagte dig mere.

Så det bedste bud er at anerkende hans indsats eller straffe hans opførsel, når det er nødvendigt, og jeg forsikrer dig om, at han vil blive ved med at jagte dig.