Skip to Content

6 Attraktive Tricks, Som Kvinder Bruger For At Få Mænd Til At Savne Dem

6 Attraktive Tricks, Som Kvinder Bruger For At Få Mænd Til At Savne Dem

Hvordan får du ham til at savne dig? Hvordan får man ham til at tænke på dig uafbrudt i løbet af dagen uden at han overhovedet opdager det?

At være i en mands tanker er noget, som enhver kvinde bør stræbe efter at opnå, fordi det er det mest magtfulde, man kan gøre, når man ikke tilbringer tid sammen i virkeligheden.

Hvis du er i hans tanker, betyder det, at han tænker på dig i hvert sekund af dagen, og uanset hvad han gør, vil du simpelthen være der med ham i hans tanker.

Når han ikke kan holde op med at tænke på dig, bliver han vanvittigt forelsket i dig, og du bliver hans prioritet, som opholder sig i hans tanker indtil det øjeblik, han får mulighed for at fortælle dig og vise dig, hvor meget han vil have dig.

Det er det mest tiltalende og helt sikkert en af de sværeste ting at opnå, men der er nogle tricks, som kvinder bruger til at fremskynde processen med at få mænd til at savne dem og længes efter deres tilstedeværelse med hele deres krop og hjerte.

6 attraktive tricks, som kvinder bruger for at få mænd til at savne dem

1. Vær interesseret i, hvad han har at sige

Først og fremmest skal du altid være interesseret i, hvad han har at sige, for en god samtale handler ikke om at have fantastiske og dristige ting at sige til ham.

Du vil få langt bedre resultater, hvis du faktisk bare lytter til ham og stiller spørgsmål fra tid til anden.

Når en mand ser, at du er interesseret i hans job, hobbyer eller venner, vil han se, at du er interesseret i, hvad der sker i hans liv, hvilket vil give ham lidt plads til at vise sig selv lidt frem.

Ser du, en mand har denne tendens til at blive ved med at vise sig frem over for den pige, han kan lide, og du skal sørge for at give ham plads til det.

Hvis du kun taler om dig selv, vil det resultere negativt, og du vil ikke blive i hans tanker.

Hans anstrengelser for at gøre sig umage for at imponere dig og din interesse i det, han har at sige, er det, han vil huske, når han bliver ude af stand til at få dig ud af sine tanker.

2. Flirt med ham

En lille flirt har aldrig skadet nogen. Flirt med ord, med din krop og med fagter, der vil smelte hans hjerte. Kys ham på kinden og lad ham vente på mere.

Send ham en sms om, at du lige har tænkt på ham, men lad ham ikke vide, hvor du er, eller hvad du laver.

Få ham til at undre sig over dig. Pift tingene op fra tid til anden med nogle sexede selfies for at vække hans fantasi og forberede ham på det, der skal komme.

Gør det, der føles behageligt og rigtigt for dig uden noget pres om, at du skal gøre noget, som du ikke føler dig tryg ved (og glem ikke at være kreativ).

3. Få ham til at føle sig ønsket

Hvordan får man en mand til at føle sig ønsket? At få ham til at føle sig ønsket fungerer på samme måde som flirt, men det går lidt dybere.

Accenten ligger på at lade ham vide, at du begærer ham, beskrive, hvordan du har det med det, og lad ham forestille sig resten.

Dette er den vigtigste del, fordi vi alle ønsker at føle os begæret, mænd især.

Hvis du lader ham vide, at du tænker på ham, at han har magten til at tænde dine motorer (hvis du forstår, hvad jeg mener), er halvdelen af dit arbejde gjort.

Mange kvinder begår en fejl, når det kommer til dette. De forveksler ønske med behov, og det er derfor, han får et helt andet billede.

Du skal sende ham en besked om, at du ikke har brug for ham, og at du kan få hvem du vil have, men du vil have HAM, fordi han er den bedste.

4. Bliv ved med at sende ham sexede påmindelser

Jeg er sikker på, at du allerede er bekendt med det faktum, at mænd handler om visuelle ting.

Og den bedste måde at få ham til at savne dig på er at blive ved med at minde ham om, hvor sexet du er. Men det er vigtigt, at du ikke overdriver det.

Lad være med at bombardere ham med ti billeder om dagen af dig i provokerende outfits, kun for at få ham til at savne dig endnu mere.

Tværtimod vil han finde dig påtrængende og vil begynde at finde måder at komme ud af denne “akavede situation” på. Når det kommer til dette, er beskedenhed dit bedste bud.

Du skal finde den perfekte balance, der vil fungere som en udløser, når det kommer til at få ham til at savne dig og tænke på dig på daglig basis.

Giv ham nok til ikke at glemme dig og til at holde ham i ventemodus for mere.

5. Nyd dig selv

Der er intet mere sexet end en kvinde, der forstår at more sig.

Du kan også sms’e ham eller sende ham billeder af dig i et badekar omkranset af nogle duftlys eller et billede af dig, hvor du rocker den hårdt til en koncert med dine piger eller lignende.

Du forstår pointen.

Det vigtigste er at vise ham, at du har dit livs tid med eller uden ham.

På den måde vil han blive ude af stand til at stoppe med at tænke på dig, fordi han altid vil spekulere på, hvad du laver på et bestemt tidspunkt (og jeg forsikrer dig om, at han vil have lyst til at slutte sig til dig, men du skal sørge for at lade ham vente lidt).

6. Vær eventyrlysten

Vær ikke bange for at vise din dristige, eventyrlystne side, når du er sammen med ham.

Gør noget skørt, vis ham, hvor frygtløs du er, og han vil blive forbløffet. Du vil vinde hans hjerte med det samme.

Mænd er simpelthen tiltrukket af kvinder, der er frimodige, og som ikke er bange for at bede om det, de vil have, og kæmpe for det.

De finder dem inspirerende og fantastiske. Og han vil savne hvert eneste sekund, han ikke tilbringer med dig, fordi du vil være dronning af hans sind og hans hjerte.

Du vil være det første, han vil tænke på, når han vågner om morgenen, og det sidste, der vil optage hans tanker, når han går i seng.