Skip to Content

Sådan Ødelægger Phubbing Dit Forhold (Det Er Ikke Et Spørgsmål Om ‘Hvis’, Men ‘Når’)

Sådan Ødelægger Phubbing Dit Forhold (Det Er Ikke Et Spørgsmål Om ‘Hvis’, Men ‘Når’)

Hvad er din måde at slappe af på efter en hård dag på arbejdet? Er det at hygge dig foran pejsen med din elskede, eller kan du lide at drikke din yndlingsdrik, mens du phubber dig?

I disse moderne tider er der desværre flere og flere mennesker, der vælger sidstnævnte mulighed.

Phubbing er blevet et reelt problem, og det er en af de mest almindelige årsager til at svække den følelsesmæssige nærhed mellem mennesker.

Alle disse virtuelle ting er ikke og bør aldrig være vigtigere end den virkelige verden. Alle de mennesker, du kommunikerer med online, bør aldrig være vigtigere end din elskede, ikke engang dem, du kommunikerer med dagligt.

Jeg ved godt, at det er rart nogle gange at flygte fra vores lidt kedelige og ofte grusomme hverdag i denne ideelle, virtuelle verden.

Men at være mere opmærksom på din mobil og konstant vælge den lille glasboks frem for den person, du elsker, vil efterlade så store konsekvenser for dit forhold. Nogle gange kan det endda skade det uopretteligt.

I vil vokse fra hinanden

Hvis du tillader din smartphone at tage opmærksomheden fra din partner, vil det følelsesmæssigt afbryde dig fra ham/hende.

Hvis du vælger at dele spændende nyheder med dit Facebook-publikum i stedet for med din partner, betyder det, at du vælger dit virtuelle liv frem for dem.

I vil ikke længere tilbringe kvalitetstid sammen, og det vil føre til, at I i sidste ende vokser fra hinanden.

Jeres følelsesmæssige bånd vil blive svækket

Hvis din partner taler med dig om sin dag eller sit arbejde, og han/hun får halvdelen af din opmærksomhed, mens du scroller på din telefon, vil han/hun føle, at du slet ikke lytter til ham/hende, eller at du er ligeglad med de ting, der er vigtige for ham/hende.

I sidste ende vil de også holde op med at kommunikere med dig. Og helt ærligt, der er ikke noget sundt forhold uden god kommunikation. Båndet mellem jer vil blive svækket, og I vil blive fuldstændig følelsesmæssigt adskilt fra hinanden.

Der vil opstå tillidsproblemer

Det vil helt sikkert give anledning til tillidsproblemer. Din partner vil begynde at stille spørgsmålstegn ved, om der er en anden person i dit liv, og om den person er grunden til, at du er mere opmærksom på din telefon end på dem.

Helt ærligt, alle vil finde det lidt mistænkeligt. Når du virkelig elsker nogen, vil du aldrig tillade, at de føler sig forsømt, især ikke på grund af noget så uvæsentligt som den glasboks.

I vil begge føle jer ensomme

Selv hvis I tilbringer hver dag sammen, selv hvis I bor sammen, vil det at være mere opmærksom på din smartphone end på din partner få jer begge til at føle jer ensomme i jeres forhold.

Denne afstand mellem jer vil vokse med hver dag, der går, og det vil være begyndelsen på et giftigt forhold. Desværre kan det endda få din partner til at søge trøst hos en anden person.

De vil blive kede af dig

Lad os indrømme det, der er ikke noget værre end at tale med en person, der bare lader som om, at han/hun lytter til dig, mens han/hun i virkeligheden giver al sin opmærksomhed til sin telefon.

Forestil dig nu, at du er i et forhold med den slags personer. De kan virkelig frustrere dig, og deres adfærd kan faktisk kede dig til døde.

Dit intime liv vil også lide under det

Det vil også have alvorlige konsekvenser for dit intime liv. I begyndelsen var din partner glad og tilfreds, fordi jeres soveværelse var det eneste sted, hvor han/hun kunne stjæle din opmærksomhed fra din telefon.

Men i sidste ende vil det også ændre sig. I starten vil I kun vokse fra hinanden følelsesmæssigt, men senere vil der også opstå en fysisk afstand mellem jer.

Det vil blive den vigtigste årsag til alle jeres skænderier

Din partner vil føle sig forsømt og endda afvist hele tiden. De vil ikke kunne acceptere, at du giver mere opmærksomhed til din telefon end til dem, og det vil få dem til at tvivle på din trofasthed.

De vil begynde at snage i din telefon, og de vil følge hvert eneste skridt du tager. Så vil du ikke være okay med deres adfærd, og så er det sådan, at der hver dag vil opstå flere og flere uoverensstemmelser og problemer.

Negative følelser vil løbe højt op

Jeg ved godt, at det måske lyder lidt sjovt, men din partner vil faktisk være jaloux på din telefon. De vil også føle sig vrede, såret og ked af det.

Jeg mener, hvem ville ikke det? De bliver trods alt erstattet med en simpel glasboks.

Det er det vigtigste: Det vil ødelægge dit forhold før eller siden

Hvis du ikke indser dit problem i tide, kan dit forhold måske ikke reddes. Din adfærd kan få din partner til at forlade dig en gang for alle.

Ingen kan lide at føle sig forsømt, især ikke af en person, som vi ærligt elsker og holder af. Lad ikke din smartphone ødelægge nærhed mellem dig og din elskede.

Før du begynder at arbejde på at reparere og redde dit forhold, skal du først indrømme og affinde dig med, at du har et problem.

Gør dig også klar, for det kan blive en ujævn tur, men hvis du virkelig elsker din partner, vil du vide, at det er alt værd at holde vedkommende ved din side.