Skip to Content

Hvis Du Sender Ham Disse 7 Tekster, Er Du En Rigtig God Hustru

Hvis Du Sender Ham Disse 7 Tekster, Er Du En Rigtig God Hustru

“Hej skat, jeg har lige set den her ting [indsæt den pågældende ting], og den fik mig til at tænke på dig!”

Når du sender denne type sms’er til din mand, antyder det, at I kender hinanden godt nok til at blive mindet om ham i de mest tilfældige, daglige situationer.

Det er uden tvivl en af de sødeste og mest romantiske sms’er, du kan sende ham, fordi det viser, hvor meget du holder af ham, når den mindste ting i din travle hverdag får dig til at tænke på ham.

Uanset om du er klar over det eller ej, gør det dig helt klart til en ægtefælle, for det er de små ting, der gør det hele ægte og ægte!

“Skal vi bestille kinesisk i aften, eller hælder vi mere til pizza?”

Det her er det, der gør jeres forhold så smidigt og solidt.

I er så trygge ved hinanden, at I ved, at det er en selvfølge, at I bestiller ind og har en afslappet aften foran tv’et i aften.

Og der er ingen andre steder, du hellere vil være!

Pludselig består din ideelle aften af at bestille ind og hygge med din mand foran fjernsynet, indtil I begge falder i søvn.

Og du ved præcis, hvad han kan lide at spise, så det er altid mellem to ting, som I altid ender med at få. Se det i øjnene, du er praktisk talt allerede gift!

“Godmorgen, søde kinder! Hav en god dag, jeg glæder mig til at se dig i aften!”

Dette kan virke som en basal type sms at sende, men tænk over det! Når du sender din mand en sms som det første om morgenen, hvad betyder det så egentlig?

Det betyder, at han er den første person, du tænkte på i det øjeblik, du vågnede. Ret fantastisk, ikke sandt?

Det viser din hengivenhed og kærlighed til ham, og alene det faktum, at du bare ikke kan starte din dag (eller rettere sagt ikke har lyst til det) uden at høre fra ham, viser, hvor seriøs du er omkring ham.

Man sms’er ikke hvem som helst så tidligt på dagen, og det ved du godt.

Hvis han er den første person, der du tænker på, før du overhovedet har børstet tænder, ved du, at det ikke kan blive mere frue-agtigt end det.

“Min hund savner dig så meget, skynd dig tilbage!”

Det, du egentlig siger her, er, at det helt klart er dig, der savner ham, men nogle gange er det lidt skræmmende at sige det ligeud, så du tyer til en mere sød måde at antyde det på.

Bare rolig, han ved præcis, hvad du mener med det, og chancerne er, at han finder det så meget mere elskværdigt!

Han er sikkert også blevet meget glad for dit elskede kæledyr, så det er en win-win, uanset hvordan du vender og drejer det.

Det er en sød, nørdet måde at fortælle din mand, at han har vundet dit hjerte fuldstændigt, og at du betragter ham som en virkelig vigtig del af dit liv.

Og desuden, hvem kan ikke lide søde kæledyr?

“Pigerne og jeg tager en drink i aften, du skal helt sikkert tage med!”

Selvfølgelig har du brug for noget strengt pigetid med dine bedste veninder, og det er jeg helt med på. Tøsetid er en hellig ting, og du bør altid give dig tid til dem!

MEN, når du vælger at invitere din mand med til din lille fest, betyder det, at du er glad og stolt af at vise ham frem for dine piger!

Og når han har fået deres godkendelse, hvad er der så mere at ønske sig?

Det er det ultimative mål. Når du er nået til det stadie, hvor det er helt naturligt og behageligt at have ham med til drinks med dine nærmeste piger, betyder det, at du har fundet den eneste ene.

Når I alle kan hænge ud sammen, og det føles virkelig rigtigt at blande jeres to verdener sammen, er du allerede en kone – du ved det bare ikke endnu!

“Jeg elsker den måde, du bider dig i overlæben, når du prøver at være alvorlig, men jeg ved, at du næsten ikke kan holde dig selv fra at grine!”

Når du nævner noget så specifikt ved ham på en kærlig og elskværdig måde, viser det, hvor godt du kender ham og alle hans små særheder.

Og når disse særheder er selve grunden til, at du elsker ham så højt, er det sådan, du ved, at det er rigtigt.

Nogle gange er det de små ting, der irriterer dig og giver dig lyst til at råbe din partner op, men når det er det stik modsatte, er det bare et tegn på en dybere forbindelse, der har overskredet alle de overfladiske ting.

“Hej, jeg er i Walmart, skal jeg købe noget til dig, mens jeg stadig er her?”

Det faktum, at du tænker på ham, mens du er i en købmandsbutik, siger meget om jeres forhold.

Det er det mest normale, at han dukker op i dit hoved, mens du køber mad på vej over, og du ved endda, hvad han ville ønske sig, men du vil bare gerne være sikker.

Det er den slags dagligdags ting, som seriøse, langvarige par gør.

Tænker på hinanden, mens I løber ærinder, eller mens I er i Costco og bare tjekker, om han måske har brug for noget.

Det er det virkelige liv. Du bekymrer dig om ham og hans ønsker og behov, og det er en fornøjelse for dig at skaffe ham den pose Skittles, som du ved, han elsker så højt.

Det gør dig glad at se ham glad, selv om det kun er for hans yndlingsslik, du lige har købt til ham.

Det er ægte ting, og det er det, der får et par til at holde hele vejen ud. At tage sig af hinanden på alle mulige måder, uanset hvor stort eller lille det er.