Skip to Content

Sådan Kan Du Mærke Om En Mand Virkelig Er Interesseret I Dig (Ifølge En Mand)

Sådan Kan Du Mærke Om En Mand Virkelig Er Interesseret I Dig (Ifølge En Mand)

Hej smuk! Jeg ved, vi er forvirrende som en i helvede. Kan vi lide dig? Eller ej? Der er så mange misforståelser og misforstået tegn om, hvorvidt en mand virkelig kan lide dig eller ej.

Kvinder har en tendens til at overse nogle af de ting, der virkelig er indlysende for os, men af en eller anden grund tror de, at vi afviser dem, eller at vi bare vil være venner. Nå men, for at befri os alle fra uønsket smerte og spildt tid, lad os bare gå igennem alle de ting, en mand gør for at vise dig, at han virkelig er interesseret i dig.

1. Vi vil forsøge at imponere på dig

Når jeg finder en pige, som jeg virkelig kan lide, er oddsene for at jeg vil forsøge at imponere hende og vise hende, at jeg er en rigtig mand. Enhver mand vil vise alle de ting om sig selv, at han er stolt af.

For eksempel vil han løfte tunge ting for dig, vise sine evner i noget, eller bare være høflig over for dig og personerne omkring dig bare for at imponere på dig.

2. Vi vil forsøge at holde samtalen i gang

Vi elsker at snakke med dig og lytte til dig. Så af den samme grund vil en mand gøre alt, der er nødvendigt for at holde samtalen i gang.

Det meste af tiden vil mænd stille de dummeste spørgsmål og fortælle de mest dumme vittigheder bare for at holde samtalen i gang. Det jeg gerne vil gøre er at stille et meningsfuldt spørgsmål, så hun er den der holder samtalen i gang fordi jeg er lidt genert, (tro det eller ej).

3. ØJENKONTAKT!

Der er ikke noget mere interessant end en kvindes øjne. Vi elsker de vidunderlige farver og måden hvor på vores ansigt reflekterer i dem. Så vi vil forsøge at få dig til at se ind i vores øjne, og hvis du forsøger at undgå vores øjne, vil vi helt sikkert finde en anden vej.

Hvis du vil teste om en mand virkelig er interesseret i dig, så prøv at kigge ned og skjule dine øjne fra os.

Hvis det første du ser når du kigger tilbage, er at vores øjne søger efter dine øjne igen, så ved du at vi vil have dig.

4. Vi læner os mod dig

På grund af, at vi simpelthen ønsker at være så tæt på dig som muligt, vil du se at vi læner os mod dig, mens vi snakker med dig. Selv om der er mange mennesker, vil du se at du er den vigtigste prioritet for os.

Så pas på den fyr, der læner sig frem mod dig, mens du snakker. Han kan godt lide dig.

5. Drillende

Vi ved alle, at mænd ikke er så komfortabel med at vise følelser som piger er og af samme grund har vi en tendens til at gøre det på en drillende måde. Selvfølgelig gør vi det ikke overdrevent, men bliv ikke vred på os.

Det er bare en måde, vi håndtere alle de følelser, der overvælder vores krop. Så vi vil sige dumme ting og måske fornærme dig uden selv at indse det.

6. Vi elsker fysisk kontakt

Selvfølgelig, når vi virkelig kan lide en kvinde, og vi lige har mødt hende, vil vi ikke overdrive det. Men når der er gået noget tid, vil vi gerne have fysisk kontakt, der kan omfatte: vores hånd omkring din talje, holder din hånd, mens vi forklarer noget, røre ved dit hår, eller generelt alle former for fysisk kontakt.

Vi finder altid på en dum undskyldning for at røre ved dig.

7. Vi VIL behandle dig anderledes

Hvis en mand siger, at han kan lide dig, men han behandler dig ikke anderledes end andre kvinder, så er han bare en løgner.

Tro ikke på en mand, der ikke engang prøver at vise dig at du er meget speciel for ham. Det er ikke engang bare min mening, det er en kendsgerning.

Hvis du virkelig vil se, om en mand kan lide dig, skal du kigge efter de små ting, der gør dig mere speciel end de andre piger. Han vil altid bede om din mening om et bestemt emne, men vil aldrig spørge en anden kvinde i nærheden.