Skip to Content

5 Tegn På, Du Bare Er Komfortabel For Ham

5 Tegn På, Du Bare Er Komfortabel For Ham

Desværre er det ikke alle mennesker, der går ind i et forhold på grund af kærlighed.

Nogle mennesker bliver i et forhold med deres partnere, af de forkerte grunde, enten fordi de er bange for at være alene eller fordi de nyder den opmærksomhed, den anden person giver dem.

Uanset hvad det er, er det sommetider, at din partner måske kun er sammen med dig, bare fordi du er komfortabel for ham, og her er 5 tegn til at hjælpe dig med at se det.

1. Han er ligeglad med jeres forhold

Dette er en af de ting, du ikke vil indrømme over for dig selv, men hvis du tager dine mørke solbriller af og begynder at se tingene realistisk, vil du se at denne mand næsten ikke er involveret i dit forhold.

Hvis du tænker på det, er du den eneste der forsøger det meste af tiden. Du er den eneste der kæmper for dette forhold, og uden tvivl betyder det mere for dig end for ham.

Han er din partner, og du synes det er naturligt at han er din prioritet. Men det er som om han ikke føler det samme om dig. Det er ligesom dette forhold simpelthen ikke er lige så vigtigt for ham som det er for dig.

Det er mere end indlysende, at du er den der elsker dette forhold, og over tid har du været vant til den måde tingene er på. Men når du kommer til at tænke på det, begynder du at spekulere på, om denne fyr virkelig elsker dig.

2. Han vil ikke være med til at løse dine problemer

Hvis du fortæller nogen at du har et forhold hvor I ikke argumentere, vil alle bare være misundelig på dig.

Men ethvert sundt par kommer i en situation, hvor de har et problem der skal løse, eller når de er uenige om noget.

Men selv når det sker i dit forhold, ser det ud til, at din partner aldrig er interesseret i at løse dine problemer eller i at snakke dine spørgsmål igennem. Det er som om, han aldrig bekymrer sig om at komme til bunds i tingene og at resultatet af jeres forhold ikke generer ham.

Selv om du i begyndelsen troede på at dette var en god ting, men med tiden er du vokset til at indse, at han simpelthen ikke er interesseret i at håndtere dine problemer, og at han ikke er interesseret i at gøre jeres forhold bedre.

3. Han er ikke interesseret i dig som person

Hvis en mand virkelig elsker dig, vil han aldrig være for træt eller for travlt til dig. Denne mand vil altid have nok energi til at tale med dig om dine problemer eller bare for at være der for dig, når du har brug for ham.

Men din kæreste er alt andet end dette.

Det ser ud til at han aldrig er interesseret i noget, der har at gøre med dig. Denne fyr er alt andet end din ven, og du vil aldrig føle at han står bag dig, som en ægte partner skal få dig til at føle.

Hvis du tænker over det, har den fyr aldrig været interesseret i, hvordan din dag har været, og det er et af de sikre tegn på hans mangel på følelser for dig og hans manglende interesse for dig.

4. Du er den, der tager initiativet til alt

Det ser ud til at din kæreste ikke nyder at bruge tid sammen med dig. Selv om du forsøger at retfærdiggøre ham, tror han har for travlt eller sådan noget, men dybt inde, ved du at dette ikke er hvordan et ægte voksent forhold skal være.

Så længe du kan huske, har du følt at du tvinger denne mand til at være sammen med dig. Han er sjældent den der initierer til noget i jeres forhold – du er den der først tekster og du er den der inviterer ham til at mødes ved de fleste lejligheder.

Nogle gange føler du at denne fyr ikke ville tænke på dig, hvis du ikke havde kontaktet ham først og at dit forhold ikke ville eksistere, hvis du ikke var den, der holdt forholdet sammen.

5. Han er ligeglad, hvis du forlader ham

Et andet tegn på, at en mand du ser bare tænker på dig som praktisk for ham, så dybt inde, ved du at denne mand ville ikke jage dig, hvis du forsøgte at forlade ham.

Selvfølgelig er dette ikke noget, han ville fortælle dig lige ud, men du ved det er sandheden. Du ved at denne fyr ikke ville have noget imod hvis du forlod ham, og du føler at du ikke gør meget forskel i denne fyrs liv.

Og hvad mere bevis har du faktisk brug for?