Skip to Content

18 Afslørende Tegn På, At Han Kæmper Mod Sine Følelser For Dig

18 Afslørende Tegn På, At Han Kæmper Mod Sine Følelser For Dig

Ville det ikke være skønt, hvis du kunne kende forskel på en fyr, der ikke er interesseret i dig, og en fyr, der løber væk fra sine følelser? Nå, men gæt engang: Når du har læst disse tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig, ved du præcis, hvad du har med at gøre.

At holde tingene afslappet, spille spil og fjolle rundt er nemt nok for de fleste mænd.

Hvad der ikke er så let er at indrømme over for sig selv og andre mennesker omkring dem, at de faktisk har udviklet reelle følelser for nogen. De er som forstenede.

Uanset om de vil indrømme det eller ej, er den blotte tanke om at vise deres følelser og risikere at blive såret skræmmende.

Så de begynder at skændes. De kæmper først mod sig selv, fordi for de fleste af dem betyder det at være forelsket at være sårbar.

De kæmper mod den anden person, der sender varme og kolde signaler, indtil de føler sig trygge. De tager sig god tid og vurderer situationen, før de tager deres træk.

Når du befinder dig midt i dette rod, har du svært ved at afkode din fyrs adfærd. Viser han tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig eller tegn på, at han er ligeglad med dig?

Løber denne mand væk fra dig, fordi han er bange for, hvor meget han elsker dig, eller fordi han ønsker, at du skal trække dig tilbage?

Selv om grænsen synes tynd, er der nogle tricks, der kan hjælpe dig med at se, hvad der virkelig foregår.

18 tydelige tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig

Hvis du har følelsen af, at han er vild med dig, men at der er noget, der holder ham tilbage, så tjek disse 18 tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig. De vil helt sikkert opklare tingene en smule:

1. Han er super opmærksom i et stykke tid, så trækker han sig væk

Det første tegn, du skal være opmærksom på, er denne mands inkonsekvens. Du ved præcis, hvad jeg taler om – om en fyr, der er super opmærksom den ene dag og så pludselig trækker sig væk.

Denne mand vil behandle dig som en prinsesse i et stykke tid. Og i det øjeblik du tror, at han endelig er kommet til fornuft, vil han ændre sin adfærd og blive kold og fjern.

Han vil ikke spøge dig helt, men du vil føle, at der er noget galt. Uanset om han indrømmer det eller ej, er det som om denne mand bliver en anden mand fra den ene dag til den anden.

Det hele vil ske uden nogen særlig grund. Du kan naturligvis ikke lade være med at spekulere på, om du har med to forskellige fyre at gøre, eller om denne fyr virkelig har en splittet personlighed.

Dette er normalt et af de mest almindelige røde flag, du har med en spiller at gøre, men i dette tilfælde vil hans tilbagetrækning ikke være så dramatisk, langvarig eller destruktiv. Han vil sende tilfældige sms’er, men ikke hver dag. Der vil være tidspunkter, hvor du ikke hører fra ham i dagevis. Når det sker, så lad være med at sende ham en sms, og så vil han sende dig en sms.

Selv hvis han ER en player, er der altid en måde at gøre det på. Brug The Devotion System til altid at være på toppen af hans spil og få ham til at jagte dig, ikke omvendt.

Han vil sikkert gerne blive gode venner med dig og holde tingene afslappet i et stykke tid, indtil han lærer dig bedre at kende, og indtil han får mod nok til at tage fat på sine følelser. Først da vil han være i stand til at dele dem med dig.

Vær dog forsigtig: Denne fase bør ikke vare for længe. Hvis du føler, at han har haft tid nok til at bearbejde sine følelser, og han bare trækker tiden ud, er det ikke et tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig. Det er et tegn på, at han holder dig hen.

2. Han er opmærksom, når du taler, og husker meget om dig

Husker denne mand små ting om dig? Ved han, hvad din yndlingsmad og -farve er? Ville han kunne teksten til din yndlingssang udenad, hvis nogen vækkede ham midt om natten?

Gør han en indsats for at afdække alle lagene af din personlighed? Lægger han mærke til selv den mindste ændring i din adfærd?

Hvilket større “jeg elsker dig” kan du have brug for? Stol på mig – der er ingen grund til, at han skal fortælle om sine sande følelser – denne form for adfærd er et sikkert tegn på, at han er ved at blive forelsket i dig.

Han opsuger hvert eneste ord fra dig. Han husker noget, du sagde tilfældigt for et par uger siden, som du ikke selv kan huske. Han vil overraske dig med en detalje, som du tilfældigt nævnte.

Desuden har han sandsynligvis lavet en grundig research af dine konti på de sociale medier, og selv om han ikke trykker på like-knappen så ofte, vil han helt sikkert holde øje med, hvor du befinder dig.

Denne mand er hovedkulds forelsket i dig – det er mere end naturligt, at han ønsker at lære mere om den kvinde, han er vild med. Stol på mig: selv hvis du fortæller ham din yndlingsopskrift, vil han være lutter ørenlyd.

3. Hans spørgsmål er alt for personlige

Når fyre lægger an på dig, vil de sandsynligvis bruge de samme, banale scorereplikker. Det gælder også for de samme, gamle spørgsmål, som de fleste mænd stiller, når de vil have noget mere ud af dig.

For det meste vil det være en let samtale uden nogen alvorlige emner inkluderet. En fyr vil måske spørge dig mere om dit kærlighedsliv, din karriere og andre grundlæggende oplysninger.

Men når du har med en fyr at gøre, som virkelig er interesseret i dig, men gør sit bedste for at skjule det, vil tingene være lidt anderledes. Det er manden, der vil forsøge at grave dybere.

Han er ikke interesseret i det ansigt, som du viser verden – han vil gerne kende den rigtige dig.

Han ønsker at vide alt, hvad der er at vide om dig. Udover tilfældige spørgsmål, der bruges i small talk, vil han stille nogle, der er dybere.

Han vil vide, hvor du står i forhold til visse ting, hvad du kan lide og ikke kan lide, din kærlighedslivshistorie og så videre. Det er måske ikke altid behageligt, men han ønsker at minimere risikoen for at blive såret.

Han prøver at finde ud af, om du er værd at han åbner sig for dig. Han vil gerne finde ud af, hvilken slags person du er, fordi det fortæller ham en masse om, hvilken slags GF du ville være.

4. Han prøver hårdt på at imponere dig

Alle forholdseksperter vil være enige om én ting: Når en mand har stærke følelser for dig, vil han gøre alt, hvad han kan, for at imponere dig. Dette er ikke en reel manipulation, men han vil helt sikkert fortælle dig ting med det formål at få sig selv til at se bedre ud.

Han ønsker, at du kun skal se det bedste af ham, så han vil gøre en indsats for at gøre netop det.

Så du skal ikke undlade at lægge mærke til, hvis han ændrer sin fremtoning en smule eller begynder at bruge ny parfume.

Han vil også tale meget om sine stærke sider, sin arbejdsmæssige succes og alle de ting, han er stolt af – ikke fordi han vil prale, men fordi han bevidst eller ubevidst ønsker at imponere dig.

5. Han har dette (uforklarlige) behov for at retfærdiggøre sig over for dig

I to er ikke i et forhold, vel? Faktisk er denne mand ikke andet end din kollega, eller I er bare venner.

Ikke desto mindre har han på trods af det den mærkelige trang til at forklare sine træk over for dig. Dette er især tilfældet med hans datingliv.

Selv om du ikke stiller nogen spørgsmål, kan han ikke holde op med at retfærdiggøre sig selv over for dig. Det er et af de største tegn på, at en fyr kan lide dig, men er bange.

Det vil ikke være noget stort, men han vil ikke have, at du skal få et forkert indtryk af visse ting.

For eksempel vil han, hver gang han taler om en anden kvinde i sit liv, understrege, at hun er hans veninde, så du ikke tror, at han er utilgængelig. Selv hvis han dater en pige, vil han have, at du skal vide, at hun ikke betyder noget for ham, og han præsenterer det som ikke andet end en affære.

6. Hans øjne vil være over det hele på dig

Lad os ikke glemme én ting: Øjnene er vinduerne til sjælen. Derfor behøver en fyr ikke at fortælle dig et eneste ord, for at du kan forstå hans sande følelser – du vil vide alt, hvis du bare ser ham grundigt i øjnene.

Du vil sikkert mærke, at han stirrer, men så snart du vender dig om, vil han kigge væk.

Han ønsker ikke at gøre det for tydeligt. Dine venner vil også lægge mærke til hans stjerner og informere dig om dem.

Ikke desto mindre vil han sandsynligvis kigge væk, når du stirrer tilbage på ham. Jeg ved godt, at du må tro, at denne mand er ligeglad med dig.

Men ifølge alle råd om forhold er dette blot et tegn på, at du har med en genert fyr at gøre, som er bange for, at du vil læse igennem hans sjæl i det øjeblik, jeres øjne låser sig fast.

På den anden side vil han helt sikkert bruge langvarig øjenkontakt, når du taler med ham, og du vil have hans udelte opmærksomhed.

7. Hans kropssprog vil tale for ham

Han vil forsøge at spille cool, men hans kropssproglige tegn vil være ude af synkronisering med hans sind.

Udover den førnævnte øjenkontakt vil de mest tydelige kropstegn på, at du gør ham nervøs på en god måde, være hans svedige og rystende håndflader. Han vil også stå meget tæt på dig, når du taler.

Mens du er midt i en samtale, vil han ubevidst læne sig mod dig.

Han vil heller ikke gå glip af chancen for at lægge sine hænder på din skulder eller subtilt røre din arm.

Hvis han allerede har fået lidt mod, vil han kysse dig på kinden eller kramme dig lidt længere end nødvendigt, hver gang I mødes.

Selv om denne mand har magten til at kontrollere sine ord, kan han ikke styre hele sin krop. Tro mig – han gør alt dette ubevidst.

Han er ikke klar over, at hans handlinger afslører ham.

8. Han nyder at hjælpe dig med ting

Han tilbyder som regel at hjælpe dig med noget. Det kan være alt fra at hjælpe dig med at lette dit sind ved at lytte og give råd til et spørgsmål om manuelt arbejde såsom at flytte rundt på møbler og lægge et nyt lag maling på væggene.

Han har ikke noget imod at få beskidte hænder eller at sidde i timevis og lytte til, hvad du har at sige. Han lader dig vide, at du kan regne med, at du kan regne med ham til at gøre hvad som helst.

I første omgang går du ud fra, at han bare er sød og høflig. I to er sikkert gode venner, så at han giver dig en hånd er ikke noget mærkeligt.

Men hvis du ser nærmere på tingene, vil du se, at han gør sig umage for at hjælpe dig. Lad os ikke glemme, at denne mand ikke er din kæreste, så det er bestemt ikke hans opgave at tage sig af dig.

Ikke desto mindre gør han det alligevel. Han behandler dig ikke på denne måde, fordi han ønsker at komme ind under huden på dig eller for at lade som om, han er en flink fyr.

Faktisk nyder han at hjælpe dig og gøre søde ting for dig. Han vil have, at du skal vide, at du kan stole på ham, uanset hvad.

9. Han beundrer dig (selvom han aldrig ville sige det højt)

Denne mand er ret lukket. Han har et enormt (men skrøbeligt) ego, og han ville nok aldrig rose nogen. Det er som om, at hans usikkerhed ville blæse ud af proportioner i det øjeblik, han giver nogen en kompliment.

Men selv om han ikke siger det højt, beundrer denne fyr dig i hemmelighed. Han har enorm respekt for alt det, du gør i livet, og det er en af grundene til, at han er så vild med dig.

Når du taler, stopper alt omkring ham, og han kigger på dig, som om du er det mest fascinerende væsen, der findes.

Han er klar over, at du har været igennem en masse, og han beundrer, at du er lykkedes på trods af alt og alle.

Hver eneste lille sejr, du har vundet, er ret stor i hans øjne, selv om han ikke ville sige det ligeud.

Han vil lytte og give nogle tilfældige subtile komplimenter, og det vil være et tydeligt tegn på hans hengivenhed over for dig. Han vil også begynde at kalde dig ‘babe’.

10. Han bliver i beskyttende tilstand omkring dig

Men hver gang en anden gør det samme, er han ikke enig og siger altid noget for at forsvare dig.

Han sørger også for, at du er kommet godt hjem, og at du er i sikkerhed. Uanset om han vil indrømme det over for sig selv eller ej, så bekymrer han sig om dig, og disse små afslørende tegn bekræfter bare, at han kæmper mod sine følelser.

Det er faktisk ret tydeligt: Denne fyr betragter det som sin pligt at beskytte dig. Selv om I to kun er venner, må vi ikke glemme, at han har nogle stærke følelser for dig.

Du ved, hvordan de fleste mænd er: Når de elsker nogen, får de trang til at beskytte dem. Det er et af deres primære instinkter, og det meste af tiden er denne mand helt uvidende om sin adfærd.

Nogle gange opfører denne mand sig som din skytsengel. Han er der for at få dig ud af problemer og for at passe på dig.

Selv når han ikke gør det på gennemsigtig vis, er han altid der for at holde øje med dig fra en sikker afstand. Og hvad mere bevis har du brug for på hans kærlighed til dig?

Han viser tegn på lavmælt jalousi

11. Han viser tegn på lavmælt jalousi

Endnu engang skal vi huske, at denne fyr ikke er din kæreste. Faktisk har han ikke flyttet sig en tomme for at blive det.

Derfor har han ingen ret til at protestere mod det faktum, at du har et aktivt kærlighedsliv. Og det er han ret klar over.

Ikke desto mindre betyder det ikke, at han ikke kan kontrollere sine følelser. Han kan ikke lade være med at være jaloux, selv om han måske tier stille om det.

Sandheden er, at han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at skjule sin vrede, når det handler om andre mænd i dit liv. Han vil ikke fortælle dig, at det generer ham, selv om det knuser hans hjerte. Men hvis du ser nærmere efter, vil du bemærke tegn på hans hemmelige jalousi.

Han er ikke rigtig glad, når du er i selskab med andre mænd.

Mest fordi han ikke har handlet på sine følelser, og fordi han er bange for, at en anden skal komme ham i forkøbet.

På grund af det vil du se, hvordan hans ansigt bliver bleg, og hans opførsel bliver akavet. Han er tydeligvis utilpas og jaloux, hver gang andre mænd er i nærheden af dig.

For ikke at nævne, at han sikkert vil stille nogle spørgsmål bagefter for at se, hvor du står med de andre mænd.

Lad os selvfølgelig ikke glemme, hvordan han formår at finde en fatal fejl hos alle mænd i dine omgivelser. På den ene eller anden måde viser det sig, at ingen er god nok til dig.

Hvorfor gør han det? Tja, er det ikke indlysende? Han vil have dig til at se, at han er langt bedre end alle disse mænd, og at han bør være dit første og eneste valg.

12. Han er betænksom

Eftertænksomhed er et af de mest almindelige tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig.

Som jeg allerede har nævnt, vil han gerne have, at du ser ham i sit bedste lys, så han vil sandsynligvis opføre sig som en perfekt gentleman.

Han vil åbne døre for dig. Han vil lade dig bestille først. Han vil ikke overøse dig med dyre gaver, men alt, hvad han giver dig i gave, vil komme fra hjertet.

Det behøver ikke at være noget stort, men hvis han kommer forbi med din yndlingschokolade, vil det være mere end nok.

13. Han deler personlige detaljer med dig

De fleste mænd åbner sig ikke så let. Det er især tilfældet med usikre mænd som ham.

Han er bange for at give sit hjerte ud til nogen, som måske kan knuse det. Det er trods alt præcis derfor, at han holder sine følelser for sig selv. Og det er derfor, han holder det meste af sit liv privat.

Men hvis en mand som ham begynder at betro sig til dig, ser han dig som en person, som han kan stole på, og det er altid et godt tegn. Faktisk er det ifølge alle forholdseksperter et af de almindelige tegn på, at han er tættere på end nogensinde før at fortælle dig, hvordan han har det og tage det første skridt.

Hvis han kan stole nok på dig til at dele sine personlige detaljer med dig, vil han stole nok på dig til at fortælle dig, hvordan han har det.

Du kan have small talk med hvem som helst, men alle de personlige ting deler du med folk, der betyder mere.

Desuden værdsætter han din hjerne, og han er ikke kun opmærksom på din krop. Han vil gerne have din mening om ting, der sker i øjeblikket, eller om hans planer for fremtiden.

Alt i alt vil han have dette uforklarlige behov for at informere dig om alting, hver gang han får chancen.

14. Han har sine kolde perioder

Kan du huske, hvordan vi talte om denne fyrs inkonsekvente opførsel i begyndelsen? Tja, desværre er hans kolde faser en del af denne inkonsekvens.

Når jeg siger kolde perioder, tænker jeg på alle de gange, hvor denne fyr trådte tilbage. Det er ikke sådan, at han forsvandt fra dit liv for altid, men han ændrede sin adfærd ud af det blå.

Du får søde godmorgen-sms’er, han gør søde ting, og I to tilbringer meget tid sammen. Og så er det hele pludselig væk.

Der er ikke sket noget, men du kan se, at han er blevet distanceret. Det er som om han begynder at undgå enhver form for kontakt.

Hvis I to er venner, hænger I kun ud som en del af gruppen, og hvis I er kollegaer, vil der ikke være nogen kommunikation i fritiden.

Selvfølgelig varer det ikke længe. Det er mere end tydeligt, at han ikke kan holde op med at være i kontakt med dig.

Dette er et af de mest smertefulde tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig. Han er måske ikke engang klar over, at han kæmper mod dem.

Og mens han har svært ved at bearbejde tingene og rationalisere mellem det, han tænker, og det han føler, vil du sandsynligvis have det sværere, fordi du vil føle, at han leger med dig.

Stol på din intuition. Er det noget, han gør utilsigtet, eller spiller han tankespil?

15. I vil dele en ubestridelig kemi og seksuel spænding

Øjnene lyver ikke, vel? Tja, det samme gælder for vibe – du kan simpelthen ikke skjule det, lige meget hvor meget du end prøver.

Det er præcis det, der foregår mellem dig og denne fyr. Det er umuligt ikke at lægge mærke til den kemi, som I to deler.

Hver gang du kommer ind i rummet, vil han ikke kunne holde et smil tilbage fra sit ansigt.

Han vil tjekke dig fra top til bund og altid finde en måde at give en indirekte kompliment om, hvor fantastisk eller lækker du ser ud.

Han vil måske endda forsøge at omsætte al den ophobede seksuelle spænding i nogle beskidte ord og seksuelle bemærkninger.

Alt i alt er den magnetisme, der forbinder jer, noget, der er svært at beskrive, men som er let og uundgåeligt at føle.

16. Han vil ikke tage initiativ til en-til-en tid …

Lad os få én ting på plads: forvent ikke, at denne fyr inviterer dig på en første date. Faktisk er det usandsynligt, at han nogensinde vil tage initiativ til en-til-en tid med dig.

Selv når han gør det, sørger han for, at der er en gyldig undskyldning for, at I to kan mødes. Han vil aldrig invitere dig til bare at hænge ud eller noget i den stil.

I stedet vil han altid bruge en eller anden form for begrundelse for at være i nærheden af dig.

Denne mand har ikke modet til at fortælle dig det: “Jeg vil gerne se dig. Jeg nyder at tilbringe tid sammen med dig”.

Desuden er han bange for at være alene med dig. Han er helt klar over intensiteten af sine følelser, og han er sikker på, at han ikke vil kunne modstå dig, hvis han får mulighed for at tage det første skridt.

Samtidig forhindrer hans frygt ham dog i at følge sit hjerte. I bund og grund er han fanget i en uendelig cirkel.

17. … men han vil aldrig afvise din invitation

På den anden side kommer I to stadig til at tilbringe meget tid sammen, selvom han ikke tager initiativ til det, ikke sandt? Hvis du analyserer situationen bedre, vil du indse, at han aldrig afviser dig, når det er dig, der kalder ham til at hænge ud.

Hvorfor er det sådan? Tja, for det første har han ikke styrken til at sige nej til dig. I dette tilfælde overgår hans ønske om at se dig sin frygt.

Det er én ting, at han formår at lade være med at ringe til dig overhovedet. Men at modstå fristelsen er noget andet.

Hvis denne mand aldrig afviser din invitation, er det et af de åbenlyse tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig.

18. Han har enorm respekt for dig

 

Har du lagt mærke til, at denne fyr behandler dig anderledes end alle andre kvinder i hans liv? Det er fordi, han respekterer dig frem for alt andet.

Ja, han er vild med dig. Du tænder ham, og han er vanvittigt tiltrukket af dig. Men han ville aldrig gøre noget, der giver dig et indtryk af, at han behandler dig som et stykke kød.

Tro mig, når jeg fortæller dig, at han vil mere end at komme ind i dine bukser. Han vil have hele pakken, og han sørger for, at du ser det.

Hvorfor mænd kæmper mod deres følelser?

Det er ikke overraskende, at en mand skjuler sine følelser. Men hvorfor gør de det? Lad os finde ud af det.

Han er blevet såret i fortiden

Den første grund til, at manden ikke kan holde op med at skjule sine følelser, er hans smertefulde fortid. Det er sandsynligt, at han er blevet såret og har fået knust sit hjerte i et af sine tidligere forhold.

Så nu er han bange for, at historien vil gentage sig. Sidste gang han bar sit hjerte på ærmet, endte det ikke godt.

Naturligvis forventer han, at det samme vil ske igen. Han har besluttet, at den eneste måde at beskytte sig selv på er ved at lade som om, han er hjerteløs.

Han spiller rollen som en ligegyldig mand, fordi han er bange for, at det at date en kvinde, han elsker, vil opdage alle hans sårbarheder. Ikke nok med det – han er sikker på, at du vil bruge hans følelser imod ham.

Han har svært ved at udtrykke sine følelser

Det er også muligt, at denne fyr simpelthen er følelsesmæssigt utilgængelig. Jeg ved ikke hvordan det skete og hvornår det begyndte, men faktum er, at han har svært ved at udtrykke sine følelser.

Måske er han faktisk uvidende om sine følelser. Det er ikke sådan, at han kun skjuler dem for dig – han løber også væk fra dem.

Der er tydeligvis en tyk mur omkring hans hjerte, og han spiller ikke med på at lade stort set alle knuse den.

Der findes et udtryk for denne tilstand, og det hedder alexithymi. Mennesker, der lider af det, har svært ved at identificere deres følelser og følgelig ved at verbalisere og vise dem til andre.

Han spiller rollen som en hård fyr

Uanset hvad du måske tror, har mænd det heller ikke let i dagens verden. Alle fyre forventes at være alfa-mænd, der ikke kan lade sig genere lige så let som piger.

Hvis din mand spiller rollen som en hård fyr, betyder det, at han ikke er i kontakt med sine følelser. Det har meget at gøre med giftig maskulinitet – forestillingen om, at mænd skal opfylde visse idealer for at være maskuline nok.

Et af disse giftige mandlige træk omfatter undertrykkelse af følelser. Og det er præcis, hvad denne fyr har gjort.

Han kan ikke tåle, at han er hovedkulds forelsket i en kvinde. Det er ydmygende for ham at indrømme, at han ikke kan kontrollere sine følelser, når han er i nærheden af dig, for slet ikke at tale om, at han mister søvn på grund af dig.

Så han vælger ligegyldighed frem for at blive følelsesmæssigt nøgen. Han tror, han er nødt til at blive ved med at lade som om, han er denne badass, der leger med kvinder, for at få respekt fra resten af samfundet.

Han er bange for, hvor meget han elsker dig

Denne mand har ikke elsket nogen på samme måde, som han elsker dig. Og intensiteten af hans følelser skræmmer ham til døde.

Du er nødt til at forstå, at det er noget, han aldrig har stået over for før. Han havde magt over sine følelser indtil nu.

For første gang nogensinde har hans hjerte taget kontrol over hans hjerne. Han er ledet af sine følelser, og han er bange for, hvor de fører ham hen.

At indrømme, at han er vild med nogen, betyder, at han træder ud af sin komfortzone. At fortælle dig, at han elsker dig, betyder at tage et spring ud i det ukendte.

I to taler forskellige kærlighedssprog

Endelig er det muligt, at denne fyr slet ikke skjuler sine følelser? Er det muligt, at du bare ikke er i stand til at høre, hvad han har at sige?

Misforstå mig ikke – dette er ikke mig, der anklager dig for denne situation. Jeg fortæller dig bare, at årsagen til dine problemer er det faktum, at I to taler forskellige kærlighedssprog.

Denne situation er mere almindelig, end du måske tror. Mens du tålmodigt venter på, at han verbaliserer sine følelser, udtrykker han måske sin kærlighed på en anden måde.

Lad os tage dette som et eksempel: Hvis hans kærlighedssprog er fysisk berøring, vil han udtrykke sine følelser ved tilfældigt at røre dig, kramme dig og bruge enhver chance han får for at være tæt på dig.

Men på den anden side er dit kærlighedssprog måske ord af bekræftelse. Måske ser du ikke hans anstrengelser og forventer, at han roser dig og giver dig komplimenter.

Eksemplerne er uendelige, men jeg er sikker på, at du kan se, hvor jeg vil hen. Husk: Der findes fem forskellige kærlighedssprog, og måske mangler du bare at opdage hans endnu.

Hvad skal man gøre ved det?

Jeg vil ikke lyve for dig: Dette er den situation, som ingen pige ønsker at finde sig selv i. Men hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du komme ud af den som en vinder. Her er præcis, hvad du skal gøre ved en fyr, der er forelsket i dig, men som har svært ved at indrømme det.

Få ham til at føle sig tryg

Uanset hvad der er problemet, skal du indse én ting: Kernen i denne adfærd er din mands frygt. Han er måske bange for at blive afvist, for at blive såret igen eller for at miste sig selv.

Uanset hvad, er det din opgave at få ham til at føle sig sikker. Denne mand skal forstå, at han kan stole på dig, ellers vil han aldrig åbne sig helt op for dig.

Jeg vil ikke lyve for dig: At opnå dette med følelsesmæssigt utilgængelige mænd virker nogle gange som en umulig mission. Men tro mig, når jeg fortæller dig, at du kan vinde hans tillid, hvis du prøver hårdt nok.

Det vigtigste her er, at du ikke presser tingene for hårdt. Du kan ikke tvinge nogen til at stole på dig – du er nødt til at gøre dig fortjent til det.

Giv denne mand tid, og vær forberedt på at vente tålmodigt, indtil han begynder at føle sig tryg ved siden af dig.

Derfor er den bedste måde at gå til værks på at blive hans ven. Men pas på, at du ikke bliver fanget i venindezonen.

Start med at afsløre nogle af dine hemmeligheder. Åbn op for ham om nogle private ting fra dit liv, som ikke nødvendigvis har noget med jeres forhold at gøre.

Når han ser, at du har åbnet dig for ham – vil han følge efter.

…men læg alle kortene på bordet

Ikke desto mindre betyder det ikke, at du skal tillade, at denne form for forhold fortsætter for evigt. I stedet skal du være modig nok til at lægge alle kortene på bordet.

Gør det ikke med det samme, men efter et stykke tid, når du kan se, at I har opnået nogle fremskridt, så vær den første til at tage et skridt.

Du behøver ikke at kysse ham eller invitere ham på første date. Du behøver heller ikke at sige tre magiske ord.

Det vil være nok til at gøre det klart, at du er vild med ham. Men lad ham vide, at du også er klar over, hvad der foregår i hans hoved og hjerte.

Hvis det er nødvendigt, så fortæl ham ligeud, at hans forsøg på at skjule sine følelser er forgæves.

Vær ikke aggressiv omkring det, for det vil skræmme ham væk. Lad ham bare vide, at du forstår ham, og at du er klar til at hjælpe ham med at overvinde sin frygt.

Sidste tanker

Det vigtigste at have i baghovedet, når du forsøger at forstå, hvorfor han kæmper mod sine følelser for dig, er, at mænd ikke oplever følelser på samme måde som kvinder gør.

Det betyder ikke, at de er ude af stand til at føle, det betyder bare, at de er koblet anderledes sammen.

De vil først stole på deres hjerne og rationalisere tingene og lade følelserne ligge til side, mens kvinder på den anden side har en tendens til at følge deres hjerte.

Det er derfor, at mænd og kvinder oftest ikke forstår hinanden. Hvis han viser tegn på, at han kæmper mod sine følelser, så giv ham tid nok til at bearbejde dem.

Han kæmper en kamp med sig selv, og han skal gøre det alene. Han skal overvinde sin skjulte frygt for at blive afvist og blive såret.

Hvis han gør det, vil han i høj grad gøre sig fortjent til en plads i dit liv. Hvis ikke, så bliver du nødt til at forlade ham, fordi du ikke kan kæmpe hans kampe for ham.