Skip to Content

Sådan Gør Du Din Kæreste Jaloux På 30 Smarte Måder

Sådan Gør Du Din Kæreste Jaloux På 30 Smarte Måder

Når du prøver at finde ud af, hvordan du kan gøre din kæreste jaloux, skal du gøre det på den smarte måde. Enhver kvinde ved, hvordan man kan såre en fyrs ego og få ham til at falde pladask for hende for et øjeblik.

Men det er ikke det, det drejer sig om. Du skal lære at bruge en kontrolleret mængde jalousi til at holde ham afhængig af dig for evigt.

Og, det er præcis hvad jeg er ved at lære dig.

Hvordan man gør din kæreste jaloux? 26 taktikker

Brug disse 26 taktikker og få ham til at miste besindelsen over dig.

1. Bliv dit bedste selv

Jeg vil starte med den sværeste del og spytte dig sandheden ud: Det vil ikke lykkes dig at gøre ham jaloux i det lange løb, hvis du ikke går i gang med noget seriøst selvforbedring.

Tro mig, at du bliver til den bedste version af dig selv, vil såre ham mest. Det vil vise ham, at du faktisk ikke har brug for ham – du har valgt at give ham en plads i dit liv.

Og lige pludselig vil han begynde at kæmpe for den plads. I det øjeblik du ser dit sande værd, vil han blive endnu mere forelsket i dig. Og, det er så, at han vil blive bange for at miste dig.

Sæt dig selv først. Få en ny hobby, begynd at gå ud med venner, klæd dig mere på, og jeg lover, at du vil vække et grønøjet monster kaldet jalousi i din BF.

2. Klæd dig på for at imponere

Sandheden er, at udseende ikke er alt. Men hvis du spekulerer på, hvordan du kan gøre din kæreste jaloux, så er dit udseende et godt sted at starte.

Enhver forholdsekspert vil fortælle dig, at du altid skal se bedst ud.

Sæt din makeup på, så snart du står ud af sengen, vær klædt på til lejligheden, glem ikke at gå i bad regelmæssigt, sørg for din mundhygiejne, brug parfume, og pas på dit hår.

Vi taler om en mand her. Hvis han bliver tændt af dit udseende, ved han, at andre fyre også vil blive det. Bare sådan – han vil blive truet, hver gang du forlader huset.

3. Husk din ekskæreste

Det sidste, din kæreste har lyst til at høre, er dine historier om din eks. Hvis du vil gøre ham jaloux, skal du derfor nævne dit tidligere kærlighedsliv i ny og næ, hvis du vil gøre ham jaloux.

Sørg for, at du mindes et smukt minde med din eks. Nævn ham tilfældigt og smil, som om du kan lide det, du husker.

Før du ved af det, vil han begynde at undre sig over, om du er kommet over denne ekskæreste. Er han bare en rebound? Ville du gå tilbage til denne fyr, hvis du havde chancen for det?

4. Ignorer ham for at få hans opmærksomhed

Hvis du virkelig ønsker at få en fyrs udelte opmærksomhed, er du desværre nødt til at engagere dig i nogle giftige tankespil. Til at starte med skal du huske dette: Det ligger i menneskets natur at jagte dem, som de tror, de er ved at miste.

Så her er et godt råd til et forhold: ignorer din mand for at gøre ham jaloux og få ham til at elske dig endnu mere.

Hvorfor er du sådan her? Bruger du tid sammen med en ny fyr? Er du begyndt at date andre mænd? Han får det nok aldrig at vide.

5. Flirt med en anden fyr foran ham

Vær ekstra sød ved andre fyre, når du er ude med din kæreste. Hvis der ikke er nogen mænd i nærheden, så begynd at flirte med tjeneren. Vær venlig og smil, hver gang han går forbi.

Hvis du er for flov til at gøre det, kan du bare lade som om, at du tjekker en fyr ud. Stir et sted bag din kæreste, og han vil helt sikkert vende sig om for at se, hvem du har øjenkontakt med. Selvfølgelig kan han ikke være sikker på, hvem det er.

6. Brug de sociale medier til din fordel

At bruge dine konti på de sociale medier rigtigt betyder, at du kan gøre din BF jaloux med et minimum af indsats.

Selv hvis du ikke har planer om at gå ud; det behøver han ikke at vide.

Klæd dig ud og post din lækre rygende selfie med en spændende billedtekst, som om du er klar til en aften i byen. Stop ikke der; fortsæt ved at svare på alle flirtende kommentarer, mens du ignorerer hans beskeder.

Indstil din profils synlighed til “offentlig”, og accepter alle mandlige venneanmodninger. Se ham lide i kvaler i forsøget på at finde ud af, hvem alle disse nye fyre er i dit liv.

Hvis du vil tage tingene til et nyt niveau, skal du bare poste et billede sammen med en fyr, han ikke kender. Bed din mandlige kollega eller en ven om at “låne” dig deres kropsdel, som du “tilfældigvis” vil fange, mens du tager et selfie.

7. Find en ny fyrs bedste ven

Du kan ikke gøre din kæreste jaloux på en, han allerede kender. Hvis han har mødt dine fyrvenner og ved, at du ser dem som brødre, kan disse venskaber ikke hjælpe dig.

Men det, du kan gøre, er at begynde at hænge ud med en mandlig kollega eller genoptage kontakten med din mandlige barndomsven.

Begynd at tilbringe tid med ham, og få ham til at ringe til dig, når du er sammen med din BF. Bed din mandlige ven om at kommentere og synes godt om alle dine indlæg på de sociale medier, og glem ikke at lægge billeder op med ham.

Jeg lover dig: Din kæreste vil føle sig truet på ingen tid.

8. Nævn en anden fyr, der lægger an på dig

Jeg er ligeglad med, om du er i et sundt eller giftigt forhold: Din kæreste skal være klar over, at du stadig er ønsket. Du må aldrig tillade ham at glemme dine kvaliteter, og du skal minde ham om, at der er tonsvis af mænd, der står i kø for at være sammen med dig.

Intet vil gøre din fyr mere jaloux end det faktum, at andre mænd lægger an på dig. Hvis det ikke sker foran ham, kan du bare tilfældigt nævne, at nogen komplimenterede dig på vej til arbejde, eller at en sød tjener spurgte efter dit nummer.

Du kan endda fremhæve, at du afviste dem. Men det ser ud til, at du ikke kan slippe af med alle de bejlere, lige så meget som du prøver.

9. Lad være med at reagere på hans forsøg på at gøre dig jaloux

Romantisk jalousi virker begge veje. Mens du spekulerer på, hvordan du kan gøre din kæreste jaloux, gør han sikkert det samme. Han vil gerne hævne sig og vende tingene til sin fordel.

Du må ikke tillade ham at få succes. Du skal ikke reagere på hans forsøg på at gøre dig jaloux, uanset hvad.

Du føler dig ikke truet af nogen anden pige derude, og du har ikke noget imod, når han har det sjovt med en anden end dig.

Du er så fokuseret på dit eget liv, at du ikke vil lægge mærke til, hvis han slår op med dig!

10. Hold en pigeaften

Klæd dig på, tag din yndlingsparfume på, gå til frisøren og tag på klubben med dine veninder. Selvfølgelig er han ikke inviteret.

Send ham en sød selfie med en interessant billedtekst, og sluk din telefon. Lad ham tænke, om der er fyre, der nærmer sig dig, og om du flirter med en anden.

Og hvis du vil gøre ham virkelig vanvittig, så lad være med at sende ham en sms, når du kommer hjem. Tænd din telefon i morgen, når du vågner, og fortæl ham, hvor sjovt du havde det i går aftes.

11. Begynd at købe gaver til dig selv

Overrasker din kæreste dig ikke længere med små ting? Køber han ikke gaver til dig? Hvorfor skulle en hemmelig beundrer så ikke gøre arbejdet for ham?

Nej, du behøver faktisk ikke at finde nogen til at gøre alle disse ting. Du bliver din egen hemmelige beundrer. Ja, du hørte mig rigtigt.

Du skal bare købe noget nyt til dig selv og opføre dig helt mystisk, når din BF spørger dig, hvor du har fået det fra.

Hvis du virkelig vil pifte tingene op – send dig selv blomster, chokolade eller balloner. Du behøver ikke skrive et kort; send blot leveringen til din privatadresse. Sørg for, at den også kommer frem, når han er hjemme.

Vær forberedt, for han vil spørge dig, hvem det er fra. Spil uvidende, og lad som om du er lige så overrasket som han er.

12. Skift din makeup og frisure

Det er et velkendt faktum, at folk har en tendens til at ændre deres stil, når de bliver forelskede eller forelskede. Du kender det selv – når du møder en ny person, som du gerne vil imponere, begynder du at passe ekstra godt på dit udseende.

Heldigvis ved din BF det også. Derfor vil det være mistænkeligt, når du ændrer hele din garderobe, anskaffer dig et par nye parfumer, farver eller klipper dit hår og begynder at lægge makeup anderledes.

13. Kontakt ham aldrig først

Hvis du spekulerer på, hvordan du kan gøre din kæreste jaloux, så lad være med at invitere ham på dates, lad være med at foreslå aktiviteter sammen og lad være med at tjekke op på ham. Dybest set skal du ikke kontakte ham, medmindre han gør det først.

Det vil få ham til at tænke, om du giver din opmærksomhed til en anden fyr. Tro mig, han vil begynde at række ud mere og mere.

14. Bed andre om at rose dig

Har din kæreste brug for en påmindelse om, at han ramte jackpotten, da han mødte dig? I så fald er den bedste måde at gøre ham jaloux på, at få folk til at komplimentere dig foran ham.

Bed dine venner om at fortælle dig, at du er utrolig attraktiv. Bed dem om at grine af dine vittigheder og rose din intelligens.

Når din mand hører alt dette, vil han vide, at andre fyre også ser dig på denne måde. Han vil huske, at du er en god fangst, og at han ikke har råd til at miste dig.

15. Grin af hans venners vittigheder

Den bedste måde at gøre din fyr jaloux på er ved at gøre ham truet af hans venner. Nej, du behøver ikke rent faktisk at hook up med hans bedste ven – det ville virkelig være for meget.

Det vil være nok at tjekke dem ud og grine af deres lamme jokes. Tro mig – mænd er super følsomme, når det kommer til deres humoristiske sans.

Så hvis din BF ser, at hans ven kan få dig til at grine, vil han blive rasende, og hans grønøjede monster kaldet jalousi vil æde ham levende!

16. Ros andre mænd foran ham

Nu er det tid til at komplimentere mænd i hans nærvær. Nej, du behøver ikke at sige, at du kan lide en anden fyr. Det vil være nok at tale om ham med særlig beundring.

Og ved du, hvad der ville være det bedste? At rose de personlighedstræk, som du ved, at din kæreste ikke har.

Du har for eksempel tidligere kritiseret ham for ikke at være mere ambitiøs. Nu er det tid til at beundre din nye mandlige kollega, som angiveligt gør utrolige fremskridt i karrieren.

17. Aflys planer

Det er ret uhøfligt, men at aflyse planer i sidste øjeblik gør virkelig noget ved det. Når din kæreste inviterer dig ud næste gang, så aftal at mødes med ham, og aflys så bare et par timer før.

Giv ham en vag undskyldning eller fortæl ham bare, at du pludselig ikke er i humør til at gå i byen.

Derefter skal du bare forsvinde på mystisk vis. Vær ikke online på nogen social app, og svar ikke på hans opkald eller sms’er.

Hvis du gør dette et par gange, vil han begynde at få mistanke om, at du dater en anden fyr.

18. Skjul din telefon

Hvis du ikke har noget at skjule, har du intet problem med at lade din telefon ligge fremme. Men når du er bange for, at du får en sms eller et opkald fra en anden fyr, tager du den med dig på toilettet.

Det er præcis sådan, du bør opføre dig – som om du har noget (eller for at være helt præcis, nogen) at skjule. Skift dine adgangskoder, lås din skærm, og efterlad aldrig din telefon uden opsyn.

Når du er ude, skal du altid holde telefonens skærm nedadvendt. Tro mig – det vil få ham til at undre sig.

Og hvis du vil pifte tingene op, så bed dine venner om at sprænge din telefon i luften, når du er sammen med ham.

19. Få et kendis crush

Denne her lyder måske barnlig, men tro mig, de fleste mænd har et så skrøbeligt ego, at de ikke kunne tåle, at deres kæreste taler om en anden fyr, selv om den fyr er fuldstændig uopnåelig.

Hvis du vil holde tingene lette, men stadig tjekke, hvordan jalousi virker i din kæreste, så begynd at være besat af et kendis crush.

20. Få dine venner til at gøre ham jaloux

Dine bedste venner er dine allierede i denne omgang! Hvis du ikke vil være for åbenlys, kan de gøre det beskidte arbejde for dig.

Få dem for eksempel til at fortælle dig, at en lækker fyr tjekker dig ud; selvfølgelig foran din kæreste.

Bed dem om at sende dig en sms eller blomster til dig. Få dem til at fortælle historier om din ekskæreste og om den måde, han var vild med dig på.

Og her er den bedste idé nogensinde: Fortæl ham, at du skal overnatte hos din veninde, men sluk din telefon. Hvis alt går som planlagt, vil han ringe til hende.

Og hvad vil hun så fortælle ham? Jo, at du ikke er der, og at hun ikke aner, hvad der foregår.

21. Lad ham fange dig i at lyve

Selv når du fortæller sandheden om, hvor du har været i går aftes, skal du opføre dig, som om du løj. Vis kropstegnene på en løgner: kig væk, vær nervøs og leg med dit hår.

Sørg også for, at dine historier ikke stemmer overens. Lad ham fange dig i at lyve, og læn dig tilbage og slap af, mens han forsøger at finde den virkelige sandhed.

22. Lad være med at være så tilgængelig

En af måderne at få din mand til at ønske dig mere er ved at vise ham, at han kan miste dig når som helst. Hvis en mand ser, at du altid er der, vil han begynde at tage dig for givet.

Men hvis du holder op med at være så tilgængelig og holder op med at løbe hen til ham, hver gang han ringer, vil han begynde at spekulere på, om der er en anden fyr, der får din opmærksomhed. Hvor har du omdirigeret den energi, du har givet ham?

23. Opfør dig følelsesmæssigt løsrevet

Følelsesmæssige affærer gør mere ondt end fysiske affærer. Så hvis du virkelig ønsker at knuse denne fyrs hjerte, skal du ikke få ham til at tro, at du dater en anden – lad ham tro, at du er forelsket i en anden mand.

Opfør dig følelsesmæssigt løsrevet. Lad som om du er fuldstændig ligeglad med jeres forhold, fordi dit sind og hjerte er et andet sted.

24. Lad være med at inkludere ham i dine fremtidsplaner

Hvad er en bedre måde at vise en fyr, at han bare er et stop på vejen, end at lave fremtidsplaner uden ham? Hvis du bliver ved med at sige “jeg” i stedet for “vi”, når du taler om fremtiden, vil din kæreste undre sig over, om du forestiller dig en anden fyr ved siden af dig.

Er du sammen med ham, bare fordi han er praktisk? Har du planer om at skille dig af med ham inden for den nærmeste fremtid?

25. Lad din telefon ligge fremme i det fri

Ved du, hvordan jeg sagde, at du skulle gemme din telefon? Tja, det kan du enten gøre, eller du kan lade den ligge et sted, hvor din kæreste kan se den.

Du kan enten gå på toilettet og begynde at sms’e dig selv på præcis det tidspunkt, eller du kan aftale med din veninde, at hun gør det for dig. Uanset hvad, skal han se noget mistænkelig aktivitet på din telefon, hvis du vil gøre ham jaloux.

26. Opfør dig mystisk

Til sidst skal du opføre dig så mystisk som muligt. Lad være med at tale om dine planer eller om, hvordan du har brugt dagen. I stedet for at give klare svar, skal du skifte emne, når han spørger dig om, hvor du befinder dig.

Dette vil udfordre ham til at tænke på dig. Han har ingen beviser for, at du er utro, men der er simpelthen noget, der ikke passer sammen.

Før du ved af det, vil han begynde at overtænke alle dine træk. Men han kan ikke finde noget, fordi der ikke er noget at finde.

Lige pludselig bliver han vild med dig uden at vide det.

Hvordan kan jeg gøre min kæreste jaloux over sms? 4 måder at gøre det på

Her er de mest effektive måder at gøre din fyr jaloux på, uden at du behøver at se ham personligt. Brug disse sms-teknikker til at få hans opmærksomhed!

1. Ignorér hans sms’er og opkald

Dette er især effektivt, hvis du indtil nu har svaret på hans sms’er og opkald med det samme med det samme. Men pludselig har tingene ændret sig: Du er begyndt at ignorere ham.

Det er tydeligt, at han ikke længere er din prioritet. Har en anden fyr taget hans plads?

Når han spørger dig om det, fortæller du ham bare, at du ikke har set hans sms’er. Samtidig bruger du al din tid på din telefon, når han er i nærheden.

Det vil vise ham, at du altid er på din telefon, så det er umuligt, at du gik glip af hans opkald og sms’er – du fandt dem bare ikke vigtige nok.

2. Stop med at svare ud af det blå

Alt går fint. I to sms’er i timevis, den seksuelle kemi er fantastisk, og så bum – du holder op med at svare. Du siger ikke farvel, og intet tyder på, at du er forsvundet.

Du skal ikke vende tilbage til ham før i morgen, uanset hvor meget han prøver at kontakte dig. Og når du gør det, skal du bare undskylde og fortælle ham, at du faldt i søvn eller havde et ærinde, du skulle ordne.

3. Svar med sms’er med ét ord

Send bare en emoji tilbage, især når han sender dig et essay-langt afsnit. Det er især effektivt, når I to skændes.

Vis ham, at du ikke har planer om at spilde din dyrebare energi på ham. Nogen er tydeligvis vigtigere end ham, og det er op til ham at finde ud af, hvem det kan være.

4. Send ham den “forkerte” sms

Det bedste til sidst! Hvis du er virkelig badass, vil du “ved et uheld” sende din kæreste den forkerte sms.

Du kan f.eks. sende ham en sms som f.eks: “Jeg havde det sjovt i går aftes. Hvornår skal vi gøre det igen?”, selvom du ikke har set ham i et par dage.

Eller: “Godnat, skat. Jeg elsker også dig. Glæder mig til vores morgenmad sammen”, selv om I ikke har planer om morgenmad, og han ikke har sagt, at han elsker dig.

Bare send: “Ups, undskyld, forkert sms” et par minutter efter. Når han konfronterer dig med det, så fortæl ham, at du ville sende en sms til din BFF eller giv ham en anden vag undskyldning, som han ikke køber.

For at slutte af:

Du ville ikke spekulere på, hvordan du kan gøre din kæreste jaloux, hvis du havde et sundt forhold. Men, tingene er ikke altid så perfekte, som vi ønsker, at de skal være.

Dybest set er det, jeg prøver at sige, at hvis du bruger disse teknikker i det lange løb, vil din romance blive til et giftigt forhold. Vær venlig ikke at gøre dem til dine sædvanlige datingmønstre.

Men hvis du synes, at din kæreste bare har brug for et lille skub for at begynde at behandle dig bedre – så virker disse taktikker som en charme. Han vil indse, at han nemt kan miste dig, du vil få den bekræftelse, du havde brug for i første omgang, og jeres forhold vil blive bedre end nogensinde.