Skip to Content

Sådan Elsker Du En Pige, Der Er Blevet Såret For Mange Gange

Sådan Elsker Du En Pige, Der Er Blevet Såret For Mange Gange

Der er hun, hun står lige foran dig – den mest vidunderlige kvinde, du nogensinde har set.

Hun er din, men alligevel virker hun så fjern. Hun er blevet såret alt for mange gange, og hun har opbygget mure, der er høje, og uanset hvor meget du prøver, kan du tilsyneladende ikke bryde dem ned.

Hun virker fjern, men det er ikke på grund af dig. Hun er bare bange for at gå i stykker igen, og hun kan ikke finde en måde at lappe de ødelagte stykker sammen på.

Du aner ikke, hvor svært det er at sige: “Jeg er klar til at komme derud igen. Jeg er klar til at sætte mit hjerte på spil igen.” når man knap nok kan stå op.

Husk på det. Vid, at hendes mure ikke kan tvinges ned, de skal falde naturligt, og den eneste måde, du kan klare det på, er, hvis du elsker hende tålmodigt, virkelig, dybt.

Hun holder af dig, hun holder meget af dig, hun har bare brug for tid. Hun har brug for at vide, at hun kan stole på dig. Hun har brug for at vide, at du ikke vil såre hende.

Hun vil give dig sit bedste, hun vil elske dig, som ingen anden nogensinde har gjort det, hun har bare brug for, at du gør det samme for hende.

Hun har brug for, at du er ærlig Hun har hørt for mange løgne og udholdt for mange sårende ord. Så gør ikke det samme.

Jeg ved, at du allerede ved det, men det er værd at sige det igen – uden ærlighed kan man ikke få et forhold til at fungere.

Så sig, hvad du har på hjerte, og hold dig til det. Få dine handlinger til at følge det, du siger, og alt vil blive godt.

I vil være i stand til at stole på hinanden. I vil få en dybere forbindelse. Hun vil føle sig tryg ved at falde helt for dig.

Hun har brug for, at du accepterer hende, som hun er.

Forsøg ikke at ændre hende. Accepter hende fuldt ud. Accepter, hvem hun er, og accepter hendes fortid. Hun vil elske dig mere, hvis du lader hende reparere sig selv.

Jeg ved, at du måske er fristet til at skynde dig og hjælpe hende med at få det bedre, men det hjælper ikke.

Du skal huske, at hendes fortid var meget hård ved hende, og at hun har brug for meget tid til at hele, det er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Det er også svært for hende.

Hun har brug for, at du giver hende plads

Der vil komme tidspunkter, hvor hun har brug for lidt tid alene, så respekter det. Vær ikke vred.

Lad være med at bombardere hendes telefon med opkald og beskeder, og lad være med at dukke op ved hendes dør. Bare tag det roligt og tag det roligt.

Hun har brug for tid til at lade op og finde balancen. Hun ved, at du er der. Giv hende plads, så kommer hun til dig, når hun har det godt igen.

Hun har brug for, at du er tålmodig, når det kommer til intimitet.

Hun har brug for at knytte sig til dig følelsesmæssigt, så hun kan knytte sig til dig fysisk. Åbn op for hende, luk hende ind, og giv hende tid til at gøre det samme.

Hun ønsker at elske med dig. Ja, det lyder banalt. Men det betyder meget for hende.

Hun vil ikke have noget tilfældigt eller flygtigt. Så lad være med at tvinge hende til noget, hun ikke er klar til, du vil bare skubbe hende væk.

Hun har brug for, at du fortæller hende, hvor smuk hun er.

Giv hende komplimenter. Hendes tidligere oplevelser kan have gjort hende usikker, så mind hende om, hvor smuk hun virkelig er.

Ikke bare hendes fysiske udseende, men også hendes sjæl.

Fortæl hende, hvor venlig hun er, og hvor generøs, kærlig og omsorgsfuld hun er. Fortæl hende ikke bare, at hun er sexet.

Vis hende hellere, at du sætter pris på hende helt og holdent, både i krop, sind og sjæl.

Hun har brug for et kram, hun har brug for mange af dem

Kram hende. Rigtig mange. Fysisk berøring skaber energi, som ord ikke kan udtrykke, og det er vigtigt at lade hende vide, at du er der for hende, og hvad siger “jeg slipper dig ikke” mere end et tæt kram? Det er ingenting.

Derfor er det vigtigt at kramme hende så meget, som du kan. Kram hende, når hun er ked af det, bange, glad, vred. Kram hende helt uden grund.

Hun har brug for, at du er konsekvent

Bliv ved med at gøre alt, hvad du gør, og giv ikke op. Du vil være i stand til at bryde disse mure ned sten for sten, og du vil være taknemmelig for, at du har været konsekvent, når du ser al den kærlighed, hun kan føle.

Du vil få hele verden i det øjeblik, hvor hun ser, at du ikke fjoller rundt.