Skip to Content

Hvis Vi Ikke Bevæger Os Nogen Steder Hen, Så Lad Mig Gå

Hvis Vi Ikke Bevæger Os Nogen Steder Hen, Så Lad Mig Gå

De siger, at når intet går godt i livet, skal man dreje til venstre. Men jeg vil ikke dreje til venstre, jeg vil ikke bevæge mig væk fra dig, jeg vil bevæge mig i dette liv med dig.

Jeg vil have dig, og jeg har villet have dig i lang tid. Og jeg vil have, at vi endelig er seriøse omkring vores fremtid og livet. Jeg vil ikke sidde fast det samme sted hele mit liv, og jeg vil ikke være et af de mennesker, der ikke bevæger sig nogen steder.

Jeg ved, at vi er i stand til at opnå så meget mere, jeg er bare ikke sikker på, hvorfor vi ikke gør det.

Vi kunne være så meget mere, og vi kunne nå langt, men noget har holdt os fast på det samme sted i lang tid nu. Jeg kan ikke lide det.

Jeg er eventyrlysten, og jeg vil gerne kunne se tilbage på mit liv og vide, at jeg har fået det bedste ud af det. Jeg vil kun fortryde lidt eller slet ikke fortryde noget. Og at vide, at jeg blev i et forhold, der ikke førte nogen steder hen, i alt for lang tid, er noget, jeg vil fortryde på et tidspunkt i livet.

Se, det er noget, jeg ikke kan tillade.

Jeg hader etiketter, og jeg hader at give løfter, men sandt at sige har jeg brug for begge dele nu.

Jeg har brug for at vide, at vi ikke bare er en irrelevant mellemstation i hinandens liv, og jeg har brug for at vide, at vi begge er på samme side.

Jeg vil ikke være offer for et næsten-forhold eller den kvinde, der håbede på at få noget ud af en mand, der bare fjollede rundt. Nej, jeg vil bare ikke frivilligt spilde min tid, mine kræfter og mig selv på noget, der ikke har nogen som helst fremtid.

Nogle gange behøver tingene ikke at være alt for komplicerede i livet.

Hvis du vil være sammen med mig, så vær sammen med mig. Men kun med mig. Vær sammen med mig, og lad være med at spille spil. Ingen andre muligheder, ingen andre piger, intet pjat eller at sætte andre foran mig.

Hvis vi skal gøre det her, så lad os gøre det rigtigt. For hvis vi ikke gør det rigtigt, hvad er så meningen med at gøre det overhovedet?

Få mig ikke til at undre mig over, hvad vi er.

Efter al denne tid synes jeg, at vi begge fortjener mere end at sidde fast i et navnløst forhold og spekulere på, hvad vi betyder for hinanden.

Jeg er ikke bange for at fortælle dig, at jeg vil have dig. Jeg vil have hele dig, og jeg vil bare have dig sammen med mig i dette forhold. Så hvis du ikke er klar til at gøre det samme, hvis vores ønsker ikke overlapper hinanden, så lad os ikke spilde hinandens tid.

Lad os ikke skabe en illusion om, at vi har en fremtid sammen, eller at vi er på vej et sted hen.

Lad mig ikke blive ved med at håbe, at vi er noget mere, end vi faktisk er. Bare vær tro mod mig – jeg fortjener i det mindste det.

Og hvis du ikke vil have mig lige så meget, som jeg vil have dig, så bare sig det. Sig, at du lader mig gå. Sig, at jeg har lov til at komme videre, og at du bare ikke er klar til at binde dig.

Jeg skal nok forstå det. Det vil gøre ondt, og det vil knuse alle mine håb og alle mine drømme, jeg havde for os to, men jeg vil ikke tvinge dig til at binde dig til mig. Det har jeg ikke lyst til.

Det er ikke sådan, det skal være mellem to mennesker. Ingen skal tvinge nogen til at gøre noget. Jeg vil heller ikke tvinge dig til at binde dig til mig.

Men du skal ikke forvente, at jeg bliver ved din side som en naiv pige, der har det helt fint med kun at få krummer af din kærlighed. Sådan er jeg ikke, og sådan har jeg aldrig været.

Jeg ved, at jeg fortjener fuld kærlighed, den fulde pakke, og jeg ved, at jeg er klar til seriøse ting i mit liv. Jeg er klar til at flytte mig, fordi jeg føler, at jeg er vokset nok. Hvis du ikke er det, er det okay. Men jeg behøver ikke blive tilbage og vente på dig, hvis du ikke viser mig, at du er klar til at flytte.

Det tog mig et stykke tid at samle mod og se min frygt i øjnene. Jeg vil videre i livet, og det kan være med eller uden dig. Hvis vi er en ting, så lad os definere os.

Og lad os lave mål, lad os bygge en fremtid sammen, og lad os være der for hinanden.

Hvis ikke, er jeg færdig, jeg går videre uden dig, og jeg opgiver tanken om, at vi kunne være noget mere end “bare en ting”.
At give op betyder ikke altid, at man er svag; nogle gange betyder det bare, at man er stærk nok og klog nok til at give slip og vokse. Og det her er mig, der endelig indser det.