Skip to Content

8 Fejl, Folk Begår, Når De Indser, At Deres Forhold Er Forkert, I Stedet For Bare At Afslutte Det

8 Fejl, Folk Begår, Når De Indser, At Deres Forhold Er Forkert, I Stedet For Bare At Afslutte Det

Vi bør alle være klar over, at det ikke er meningen, at alle forhold skal vare evigt.

Nogle gange indser du, at dit forhold ikke går, som du ønskede, og det eneste, du kan gøre, det eneste fornuftige valg for dig, ville være at afslutte det med det samme.

Ja, det kan såre din partner, men tro mig, hvis du trækker det i langdrag og lader som om, at alt er i orden, sårer du ham eller hende endnu mere.

Her er nogle ting, nogle meget forkerte ting, som folk gør, når de indser, at deres forhold ikke er den ægte vare.

Det eneste, de opnår på denne måde, er at såre deres partner dybt.

1. De begynder at undgå deres partner

De har ikke lyst til at åbne op for deres partner og tale direkte om deres problemer, så de ved ikke, hvordan de skal opføre sig over for ham eller hende.

De tror, at det eneste valg er at undgå deres partner.

De ønsker at virke fjerne over for deres partner, fordi de tror, at det vil få dem til at slå op med dem først, og at de vil blive mindre sårede.

Det er så forkert. Ærlig kommunikation er altid det bedste valg, man har.

2. Bebrejdelseslegen er i gang

De begynder at skyde skylden på deres partner, og på en eller anden måde vinder de altid. Ved enhver uenighed eller ethvert problem i deres forhold begynder de at bebrejde deres partner.

De vil aldrig indrømme, når de har begået en fejl, eller søge deres partners tilgivelse; i stedet vil de altid have dem til at undskylde først.

De ønsker bare at sætte deres bedre halvdel under et sådant pres og efterlade dem med kun én mulighed, og det er at slå op med dem.

3. De fortæller andre mennesker, at de er single

De begynder at opføre sig, som om de er singler, og de fortæller deres venner og familie, at de ikke længere er i et forhold.

De tror sikkert, at det vil være mindre smertefuldt for deres partner at finde ud af det fra andre mennesker, men faktum er, at det vil såre dem endnu mere.

4. De skaber unødvendigt drama hele tiden

De vil begynde at skændes med deres partner over nogle dumme småting.

Deres partner vil ikke kunne tilfredsstille dem længere, og uanset hvad de gør eller siger, vil det ikke være godt nok for deres anden halvdel, som bruger disse luskede måder til at sætte en stopper for deres romantiske forhold.

Med alt dette unødvendige drama ønsker de bare at skabe et giftigt følelsesmæssigt miljø og få deres bedre halvdel til at afslutte deres forhold.

5. At gøre deres partner jaloux er deres vigtigste job nu

Hvis de har været i et forhold i nogen tid, så kender de deres partner og de ting, der generer dem mest.

Hvis deres partner altid har været en lille smule jaloux, er det det første, de vil bruge.

De vil først forsøge at gøre dem jaloux med nogle små ting, som at gemme deres telefon eller gå ud hver aften, men hvis det ikke virker, vil de begynde at flirte med andre mennesker foran dem.

6. De afbryder kommunikationen

De begynder at undgå dem så meget, som de kan. De begynder at aflyse planer eller holder op med at tage hen til de steder, hvor de tager hen.

Men det, der vil genere deres partner mest, er, at de vil forsøge at afbryde al kommunikation, de havde.

De holder op med at svare på deres opkald og beskeder, selv om de er aktive på deres sociale medier, og vi ved alle, at det kan gøre os alle skøre.

7. Enhver form for misbrug er involveret

Det her er det værste. Hvordan kan det være lettere at misbruge nogen følelsesmæssigt eller på nogen anden måde end at tale med dem og fortælle dem direkte, at du ønsker at slå op?

Hvis du nogensinde har holdt af den person, vil du ikke tillade dem at gå igennem det.

De vil overleve bruddet og komme sig over det før eller siden, men det følelsesmæssige misbrug vil have konsekvenser for deres hjerte og sind resten af deres liv.

8. De begynder at se andre mennesker

Slå op med din bedre halvdel, send dem en besked, eller gør det på en hvilken som helst anden måde, men du må aldrig være utro og begynde at se andre, mens I stadig er i et forhold.

Det er lettere at være direkte over for nogen, selv om det vil såre dem, end at leve med at vide, at du har knust nogens hjerte, bare fordi du ikke var mand nok til at fortælle dem sandheden.

Når det handler om at slå op med nogen, især hvis du ved, at personen stadig elsker dig, er der ingen hvide løgne eller nemme måder at forlade dem på.

Der er kun én måde; at være ærlig over for dem og fortælle dem, hvordan du virkelig har det, og at det bedste for jer begge ville være at afslutte jeres forhold.

Ja, nogen vil blive såret, men det er den eneste måde, hvorpå ingen af jer vil stå tilbage med et knust hjerte.