Skip to Content

Rigtige Sjælevenner Får Kontakt Gennem Øjnene

Rigtige Sjælevenner Får Kontakt Gennem Øjnene

Kærlighed. Bare tanken om den eller høre ordet gør at vi altid tænker på noget rent og sårbart, men alligevel smukt. Når vi tænker på kærlighed er alt hvad vi egentlig gør at forstille os at der er en person i vores liv som vil værne om os for altid. Og i vores sind kalder vi denne person en “sjæleven”.

Hvad er en sjæleven?

En sjæleven er en som bogstavelig talt er “den anden halvdel”. En sjæleven behøver ikke altid at være en romantisk partner. Det kan også være en som du ser som din ven, og det er helt fint. Det er den eneste person i denne verden som kender dig bedre en nogen andre. En sjæleven er en som du bærer med dig for altid. Du tænker at de altid er i baghovedet, og jeg går altid tilbage til dem og de mener at der virkelig er en derude som er mig nær, og som vil få mig til at føle mig tryg når han giver mig et kram. Vi bliver til en igen og hans berøring føles bekendt. Sådan beskriver mange deres sjælevenner.

Fra det øjeblik vi blev født, har vores sjælevenner bestemt sig for at være med nogen. Det er et perfekt match derude til os alle. Denne person vil hjælpe med at helbrede os fra alle de mennesker som har skadet os tidligere. De vil hjælpe os med at blive bedre mennesker og vise os hvor meget bedre verden kan være hvis vi bare har en “livspartner”.

Men hvordan får sjælevenner kontakt?

Ville du tro på mig hvis jeg fortalte dig at den bedste måde at få kontakt med din sjæleven er gennem øjnene? Det er ikke uden grund at man siger at øjnene er vinduet til vores sjæl. Har du nogensinde set de film hvor to personer mødes og ikke kan tage øjnene fra hinanden? De står bare der, uden grund, og stirrer på hinanden? Ja, det er ikke uden grund. Disse ting sker faktisk i virkeligheden.

Når du møder dine sjælevenner er det ikke så let at holde øjnene væk fra dem. Det virker som om at du kommunikerer med dine øjne, og at i får en forbindelse på et helt nyt niveau. Det føles som om i har mødt hinanden før, i en anden tid og et andet sted.

De forstår dig utrolig godt, ikke? At vide at der er en person derude hvor øjenene kan trænge direkte ind i sjælen. Deres øjne kan se igennem al frygt, hver tanke og enhver gnist af lykke. Det du føler, føler de også. Det er den perfekte kamp.

Misforstå det ikke for noget fysisk! Selvfølgelig er øjnene et fantastisk karakteristika, men se ikke en forbindelse gennem øjnene som noget der kun er fysisk. Dine sjælevenner kan ikke være en A + skabelse af et menneske, men hans sjæl knytter sig til dig. Hans hjerte er rent og han elskede dig før han selv vidste det.

Din sjæleven er den ene person som får alt til at føles så godt. Han fornyer dit hjerte. Din sjæleven tænker ikke over at ringe til dig to gange, og alt hvad gør, gør han for jeres fremtid. Selvfølgelig løber dine følelser løbsk, og alt hvad du gør er på en eller anden måde forbundet med din sjæleven.

Nogle af de tydelige tegn på at jeres sjæle har forbundet sig via øjnene er:

Rigtige Sjælevenner Får Kontakt Gennem Øjnene

1. Du glemmer at trække vejret.

Glemte du at trække vejret eller tager de vejret fra dig? Energien fra universet er ikke uudholdelig, så det føles som om du svæver på grund af alle de overvældende følelser der er imellem jer. Hvis du har oplevet dette når du ser ind i ens øjne, ved du at de virkelig er sjælevenner.

2. Først følte du dig ustabil, men så blev du rolig.

Fra den enorme mængde af følelser der overvældede dig, begyndte dine fødder at skælve. Hjertet slog hurtigt, og dit hovede blev sløret. Hele kroppen begyndte at røre på sig, men i det øjeblik din sjæl vidste hvad der skete, faldt det til ro. Du kender den følelse af at komme hjem og føle dig tryg og komfortabel? Det er den samme følelse du får når du først ser ind i din sjælevens øjne. Jeres kroppe, sind og hjerte – i har ventet på dette øjeblik i lang tid.

3. Han bringer minder frem.

Når du ser ind i øjenen på din sjæleven kan du begynde at føle dig lidt nostalgisk. Som om du har set de øjne et sted før. Som om de har set på dig for længe siden, og de øjne kendte dig bedre end du kender dig selv. Du kan til og med få flashbacks og en følelse af at du har kendt denne person hele livet, og som om du har elsket på et helt andet sted før.

4. Du er forvirret

Selv om din sjæleven ved hvad der sker, vil din krop, din rationalitet og dit ego ikke lade dig indse hvad der sker. De fortsætter med at rationalisere om hvad der sker, uanset det faktum at du oplever alle de andre tegn som siger at han virkelig er din sjæleven. Af samme årsag kan du føle dig forvirret når du kigger ind i din sjælevens øjne. Du vil glemme hvad du ville sige og du vil føle dig starstruck.

5. Han føler det også.

Det er ikke en ensidig følelse. Jeres sjæle knytter sig sammen, og i bliver begge overrasket af hele situationen. Selv når han rører ved dig, reagerer atomerne i jeres kroppe med en enorm glæde. Hvis han siger til dig at han ikke føler en forbindelse med dig, eller at han slet og ret ikke er interesseret i dig på nogen som helst måde, så siger han sandheden. Din sjæleven vil se på dig og vide at det var dig han ventede på hele tiden, og han vil ikke tænke sig om to gange med at invitere dig ind i hans liv.

Rigtige Sjælevenner Får Kontakt Gennem Øjnene

6. Du fortsætter med at se ham overalt

Når du først har lagt øjnene på din sjæleven, forstsætter det med at dukke op for dig hele tiden. Uanset om du går ind på en helt ny cafe hvor du ved at du ikke vil støde ind i ham, er han der stadig. Det er på ingen måde muligt at undgå ham. Fordi jeres sjæle har været fra hinanden for længe og endelig mødes, fortsætter de med at søge efter hinanden fordi de ikke længere kan være uden hinanden.

7. Du forstår ham selvom i lige har mødt hinanden.

Selv om du lige har sat dig ned med din sjæleven og i ikke har haft chancen til at tale med hinanden før, ved i at i allerede har fået en forbindelse med hinanden, fordi det kan ses på den måde i taler sammen. I forstår hinandens sprog og afslutter hinandens sætninger uden problemer. Det kan du ikke gøre med hvem som helst. Det må være en speciel person og en du er ment til at være sammen med.

8. Du husker detaljerne

I har lige mødt hinanden, men forsøg at tænk på dette øjeblik og du vil opleve at du husker hver eneste detalje fra dagen. Selvom i begge var forvirret og overvældet med vilde følelser, husker du den måde han så på dig, den måde han talte på og hvad han havde på. Hans øjenfave og slet og ret alt hvad der skete i det øjeblik.

9. Du har forandret dig

Du er en helt ny person. Dit live er blevet mere stabilt, og alt hvad du gør er at tænke på det skæbnesvangre øjeblik hvor i mødtes. Du er en ny person fordi du ikke kan forestille dig at være sammen med andre end ham. Du kan ikke forestille dig at leve et liv uden at tænke på den tid hvor jeres øjne mødtes. Dette er kræfterne mellem sjælevenner, fordi du er fuldstændig forandret. Du har endelig mødt din anden halvdel, og det er for sent at gå tilbage til en verden uden ham.

10. Du dagdrømmer

Nu mere end nogensinde. Du har altid tænkt på et øjeblik af sammenhæng mellem dig og din sjæleven, men fra det øjeblik du lagde øjnene på ham opstod der sand kærlighed,. Nu vil der ikke være en dag i dit liv hvor du ikke vil tænke på ham. Han vil fortsætte med at være i dine tanker resten af livet. Du vil dagdrømme om den dag i kyssede, og hvor i bestemte jer for at bo sammen. Alt. Det er kun jer mod verden lige nu.

Vær ikke bange. Din sjæleven er ikke en som forsvinder så let ud af dit liv. Han vil ikke være i stand til at leve en dag igen uden at se på dine øjne og se fremtiden i dem.

Hvis du ikke har fundet din sjæleven endnu så ved du at det vil ske før eller siden. Hans sjæl søger også efter din, og der er ingen måde hvorpå du kan være alene i denne kolde verden uden at din sjæl kommer i kontakt med den anden halvdel. Glem ikke at det ikke behøver at være en romantiske partner. Det kan også være en ven som du ingen romantisk forbindelse har med, men i går ganske enkelt godt i spænd.

Giv ikke op. Din tid kommer, og du vil blive starstruck med tilhørsfølelsen som overtager din krop med glæde når du kommer til det punkt at du ser ham/hende.