Skip to Content

7 Dokumenterede Tegn På, At Du Endelig Er Ovre Din Narcissistiske Eks

7 Dokumenterede Tegn På, At Du Endelig Er Ovre Din Narcissistiske Eks

Når man er i et forhold med en narcissist, kan man føle, at man mister sig selv lidt efter lidt.

Du føler, at du ikke længere er den samme person, og at den person, du er vildt forelsket i, ikke føler andet end uvidenhed for dig.

Alt, hvad du ønsker, er at elske ham, og at han gengælder det på samme måde, men det er ret svært at opnå på grund af hans personlighedsforstyrrelse. En person som denne er simpelthen ude af stand til at elske.

De fleste af dem har nogle traumer fra deres fortid, og det er derfor, de opfører sig, som de gør. Når kvinder når deres bristepunkt med en narcissistisk elsker, har de ingen anden mulighed end at forlade ham.

Men måske er det ikke så svært at forlade dem som at leve uden dem.

Du ved, at der ikke er nogen fremtid med dem, men bare tanken om at leve uden dem stikker dig i hjertet som den skarpeste kniv.

Men du skal vide, at det altid er bedre at forlade dem end at holde fast i noget, der aldrig var virkeligt. Det er bedre at redde dig selv fra et giftigt forhold, som kun kan skade dig.

Jeg ved, at vejen til at komme sig over en narcissist er lang, men den er bestemt værd at gå. Og det er sådan, du med sikkerhed ved, at du faktisk er kommet over din narcissistiske eks, og at du har startet et nyt kapitel i dit liv.

 Du føler ikke behov for at kontakte dem

Dette er det sværeste for alle ofre for narcissistisk misbrug. Det er ikke let at opgive nogen, man stadig elsker, fordi man tror, at man kan redde dem.

Du tror, at de kan ændre sig, men hver gang de sårer dig, indser du, at det er forgæves at forsøge at redde dem.

For sandheden er, at man ikke kan redde nogen, der ikke ønsker at blive reddet. Derfor er det bedste, du kan gøre, at træde væk og leve dit liv uden dem.

Jeg vil ikke lyve for dig og fortælle dig, at du vil komme over dem med hjælp fra venner og familie, for det vil du ikke.

Du vil komme over dem, når du beslutter det i dit sind. Du kommer over dem, når du indser, at de aldrig vil kunne give dig den kærlighed, du har brug for, og at de ikke kan ændre sig, uanset hvor meget de prøver.

Denne periode vil være hård, men tro mig, reglen om ingen kontakt er det bedste, du kan gøre, hvis du vil komme over din narcissistiske eks.

 Du er i stand til at leve på egen hånd

Ikke alene er du i stand til at bo for dig selv, men du har det også godt med det. Ser du, når du er i et narcissistisk forhold, hjernevasker de dig og får dig til at tro, at du ikke er i stand til at klare dig uden dem.

Og selv hvis du har den stærkeste karakter, vil du knække under presset før eller siden. Og når du forlader dem, vil du have indtryk af, at du ikke er god nok, og at du ikke kan fungere på egen hånd.

Men den følelse vil forsvinde med tiden, og du vil være den gamle dig igen. Og når det sker, og når du føler, at du igen er herre over din skæbne, vil du føle en enorm lykke og glæde, fordi du igen har dit liv i dine hænder.

Du har ikke noget imod, hvis de har en anden partner

Du ved, at du er kommet over din narcissistiske eks, hvis du ikke har noget imod at se ham med en anden partner. Du vil ikke have det dårligt med det, men du vil helt sikkert have ondt af den person, der dater ham.

Du vil ikke føle jalousi, og du vil ikke have lyst til at være i hendes sko, fordi du allerede ved, hvordan det føles. Du vil føle fred, hver gang du ser ham, og dit hjerte vil ikke banke som en gal.

Du vil føle dig uvidende over for ham, ligesom han har følt sig over for dig gennem hele jeres forhold.

Når du begynder at føle sådan, skal du bare vide, at du har taget et stort skridt fremad, og at du har lært af din dårlige oplevelse.

Du er følelsesmæssigt stærk ligesom før

Sagen er, at ethvert forhold med en narcissist vil dræne dig fysisk og følelsesmæssigt. Det kan påvirke din krop, dit mentale helbred og din adfærd.

Du kan forvandle dig til en person, du aldrig troede, du ville være, hvis du lader dem køre hen over dig. Og de er forbandet gode skuespillere, så du vil ikke engang vide, hvad der sker, før det er for sent.

Men når du afslutter et narcissistisk forhold, vil du føle, at du får din energi tilbage.

Du vil ikke være så ængstelig eller deprimeret, og du vil smile igen. Du vil se glæden i de små ting, fordi de betyder mest, og hver dag vil være en velsignelse for dig.

Når du har slået op med en mand, der har slået dig følelsesmæssigt ihjel, vil du rejse dig fra asken som en fugl Føniks.

Og du vil være så forbandet stolt af dig selv, fordi du endelig er kommet dig over din giftige eks.

 Du vil få mere selvværd

Alle ofre for narcissistisk misbrug har det på samme måde. De tror, at de ikke er gode nok, ikke værdige nok, og at de er så ødelagte, at ingen mand nogensinde vil være i stand til at elske dem.

Men det er bare deres opfattelse, som er helt forkert, fordi de er blevet misbrugt i så lang tid. På grund af hjernevask og gaslighting troede de, at deres krænker var bedre end dem.

Men det er ikke sandt, for alle mennesker er specielle og unikke, præcis som de er. Alle disse ofre for narcissistisk misbrug var så uheldige at falde for en mand, der var fuldstændig ligeglad med dem.

Og tro mig, det er ikke så let at slippe ud af kløerne på sin misbruger, for han vil altid finde måder at få dig tilbage på.

Men når du først har gjort det, skal du ikke se dig tilbage. Det eneste tidspunkt, du har brug for at se tilbage, er for at se, hvor langt du er kommet.

Når du forlader alt det, der var giftigt i dit liv, vil du se, at du får dit selvværd igen, og at du ikke sætter spørgsmålstegn ved dit selvværd.

Du vil se, at du er ved at blive den positive person, du engang var, og at livet trods alt giver mening.

 Du føler ikke længere frygt

Mens du var i et narcissistisk forhold, var du bange for at gøre noget forkert, som ville irritere din misbruger.

Du kunne ikke være dig selv, og du kunne ikke udtrykke dine følelser, som du gerne ville. Men når du først har frigjort dig fra sådan en giftig person, vil du føle, som du ikke har følt i lang tid.

Du vil føle, at du kan trække vejret med fulde lunger igen, og at der ikke er nogen regler, som du skal overholde. Når du bevæger dig væk fra en narcissist, vil du se sundere ud og have det bedre end nogensinde.

Du vil føle dig som en helt, fordi du var i stand til at komme væk fra hans kløer og redde dig selv i tide. Du vil glemme alt om frygt og om at gøre de ting, han ville have dig til at gøre, fordi du nu kun følger dine egne regler.

Du vil endelig være klar til store ting i dit forretningsliv og dit privatliv, og du vil ikke tænke på dig selv som et offer.

 Du føler dig endelig godt tilpas i din egen hud

Du ved, hvad der skete med dig, og du vil ikke kunne glemme det. Men du har besluttet at ændre dit perspektiv, og du er ved at vende alle de dårlige og negative ting til noget positivt.

Du vil ikke længere være en, som folk manipulerer med, og du er kritisk, når du vælger en kærlighedspartner. Du gør ikke dig selv let at få, og på den måde får du respekt fra mænd.

Du føler dig som en ægte badass-kvinde, der er klar til at erobre verden. Du føler, at dine dårlige erfaringer bare har gjort dig stærkere, og at det at være lidt bitchy faktisk kan redde dig fra nogle mænd.

Du er ikke klar til at nøjes med mindre, end du fortjener, og hvis en mand vil have dig, må han arbejde hårdt for det.

Du føler endelig, at du kan leve dit liv fuldt ud uden at bede om nogens godkendelse, og det gør dig til den lykkeligste kvinde i verden.