Skip to Content

Hvis Han Ikke Løber Efter Dig Når Du Går Væk, Så Fortsæt Med At Gå

Hvis Han Ikke Løber Efter Dig Når Du Går Væk, Så Fortsæt Med At Gå

Her står du nu, ved skillevejen i dit liv. Nu skal du vælge mellem det liv du havde med ham, og om du vil fortsætte med det, eller gå hårde vej og forlade ham. Det gør ondt, det er svært, og det er ødelæggende at vide, at du skal fortsætte med at leve uden den person, du troede var din sjæleven.

Det vil tage meget tid for at helbrede dit hjerte igen, og det er en udfordring at helbrede det, efter at det har gået så meget igennem, og du har efterladt dele af det i din fortid.

At forlade en kæreste og komme videre, gør dig ikke svag, tværtimod gør dig stærkere end du nogensinde har været før, fordi du har samlet alt hvad du kunne for at sætte en fod foran den anden og begynde at gå væk. Forholdet fungerede ikke, og på en eller anden måde har I begge vist, at det ville ende med det.

Du prøvede at få det til at fungere, men nogle forhold er ikke beregnet til at være perfekt, men snarere for at vise dig, hvordan kærligheden ikke skal være, og for at give dig en værdifuld  lektion.

Først ønskede du ikke at forlade ham, fordi du vidste, at han ville sætte sig ned og ikke engang forsøge at overtale dig til at blive. Det er alt for meget besvær at få et forhold til at fungere efter en total katastrofe – eller i det mindste er det hvad han mener.

Du ville gøre alt for at gøre det bedre nu, men du er godt klar over det faktum, at du fortjener noget meget bedre end han har at
byde på.

Det er selvfølgelig noget som du har tænkt igennem, Dit sind fortæller dig disse ting hver dag, men på en eller anden måde ønsker dit hjerte ikke at samarbejde. Du føler dig sårbar, og alt hvad du vil, er at få ham til at vise dig, at han stadig bekymrer sig om dig eller elsker dig.

Fordi han aldrig har været god til at udtrykke følelser, vidste han ikke engang, hvordan han skulle afkode sine handlinger. Men det ser ud til, at hans hensigter nu er klare.

Tror du virkelig, at han ville vise dig at han var ked af det, selvom han vidste, hvordan han skulle gøre? At han ville gøre noget for at få dig til at blive ved hans side? Kære, hvis han ikke har gjort noget indtil nu, hvorfor tror du så at han vil gøre det i morgen? Lad vær med at blive fanget af hans sindsspil, men saml din styrke og fortsæt med at gå.

Fortsæt med at gå selvom det vil være hårdt, så vil det også være det værd. Du vil gerne vende om og gå tilbage, men er det virkelig noget, der vil bringe dig lykke? Gå ikke tilbage til nogen, hvis stolthed er vigtigere end dig.

Han behandlede dig mere end blot en mulighed, fordi han ikke kunne se igennem øjne som dine – øjne fulde af kærlighed og forståelse. Det er nok derfor, at han ikke vil kunne holde fast på dig, selvom han prøvede at få dig til at blive

Hans adfærd gør det lidt lettere for dig. Selvom du måske ikke kan se det nu, men senere når du ser tilbage, vil du huske at han ikke gjorde noget for at få dig til at blive.

For nu, gå videre. Stien bliver lysere og smukkere for hvert trin du tager. Jeg kan love dig at du vil blive ok igen. Vær opmærksom på dine egne værdier og fortsæt med at gå.