Skip to Content

7 Smertefulde Tegn På At Han Ikke Vil Have At Du Er Hans Kæreste

7 Smertefulde Tegn På At Han Ikke Vil Have At Du Er Hans Kæreste

Du vil gerne have en kæreste, og du har ledt efter tegn på at han vil have dig som kæreste, men det virker som om at du ikke kan finde nogen? Måske han bare ikke vil have noget seriøst, og ikke er det samme sted som dig.

Det sker tit at du ikke er den eneste som oplever dette problem. Mange mænd sender signaler om at de er interesseret i dig, men når du starter et forhold så lægger du mærke til at der er mangel på interesse, og endet med selv at tage styringen. Du er den eneste der forsøger at få tingene til at fungere.

Men forskellen på mænd som er interesseret i at gå på date med dig, og dem som kun går efter fis og ballade er ikke så stor. Du kan nemt misforstå signalerne og tolke dem så de passer til dig. Så for at slippe for en potentiel katastrofe og gå i tide, så læs tegnene på at han ikke er interesseret i at du bliver hans kæreste.

1. I er utrolig forskellige

En af grundende til at han ikke vil have dig sm sin kæreste kan være at i er utroligt forskellige. I tror måske på forskellige ting, eller også er du måske vegetar og han er ikke. Det betyder ikke noget hvad der står på spil, hvis det generer ham vil han ikke være i stand til at glemme det. Måske er han menneskesky og du er udadvendt, det betyder ikke noget, fordi i er forskellige. De fleste mennesker ser ikke disse forskelle, på grund af de ting der kan bringe jer endnu tættere sammen, ting som kan lære dig en lektie eller to, de ser på dem som ting de ikke vil være i stand til at takle, ting som kan ødelægge et potentielt forhold.

2. Han vil ikke sætte en mærkat på ting

Eftersom han nægter at definere hvilket slags forhold i har, er han helt sikkert ikke sammen med dig. Han giver dig sandsynligvis falske forhåbninger fordi han ikke er modig nok til at sige det til dig direkte. Mænd som gerne vil være sammen med dig, vil fortælle det til dig, og dem som kun er ude efter en ting, vil give dig ledetråde om at du ikke er andet end en hook-up. Dem som nægter at sætte en mærkat på ting er de farligste.

3. Han viser dig at han ikke er interesseret

Her mener jeg ikke seksuel interesse, jeg mener at han ikke er interesseret i hvordan du er som person. Han stiller ikke spørgsmål til dig liv, og er ikke interesseret i din fortid. Han er ligeglad med om du har været på date med 2 eller 20 mænd. Han er ligeglad med om du har en bror eller en søster og dine hobbyer. En fyr som er interesseret i dig vil gøre en indsats for at finde ud af hvad du kan lide og ikke kan lide. Han vil forsøge at lære ting om dig, fordi han virkelig er interesseret i dig.

4. Han ringer aldrig til dig

Han sender dig kun beskeder, og det er et tydeligt tegn på at han ikke ønsker at kommunikere med dig. Han vil ikke tage forholdet til det næste stadie, men bevare afstanden. At sende en besked til en betyder at de undgår at kommunikere med vedkommende, og hvorfor vil de undgå at kommunikere? Han er ikke interesseret nok i at kunne involvere sig.

5. Han vil ikke introducere dig til hans venner

Han involverer dig ikke i hans personlige liv. Venner er som familie, og eftersom du ikke betyder ret meget for ham, vil han ikke introducere dig for dem. Han vil ikke have at du skal møde dem, fordi han planlægger ikke at have dig så længe, så hvorfor introducere dig til dem?

6. Han er ligeglad med at imponere dig

Han er ligeglad med dine meninger, fordi han ikke er interesseret i et langvarigt forhold med dig, og det er derfor han er ligeglad med at imponere dig. Han er simpelthen ligeglad med hvad du tænker fordi han ser dig helt sikkert som en backup plan. Han vil højst sandsynligt kun tage dig for sex og intet andet, og han er ligeglad med dine mening.

7. Han nævner aldrig fremtiden

Han er aldrig specifik hver gang i taler om fremtiden, som om han ikke ved hvad han vil. Vil han være med dig, eller en anden? Der er ingen fremtidsplaner om at involvere sig. Det er det værste signal du kan få fra en mand du går på date med. Når du spørger om hvad han ønsker for fremtiden, så giver han dig uklare svar. Det gør han fordi at han ikke vil inkludere dig i hans planer, som betyder at han ikke er særlig interesseret i dig.