Skip to Content

Når En Mand Er Bange For At Miste Dig, Vil Han Gøre Dette

Når En Mand Er Bange For At Miste Dig, Vil Han Gøre Dette

Når en mand er bange for at miste dig, vil han gøre alt, hvad han kan, for at forhindre, at du går væk fra ham. Det betyder, at han ved, at han har en kvinde af høj kvalitet ved sin side, og at han ikke er klar til at give slip på dig så let.

Men sagen er den, at når en mand virkelig er bange for at miste dig, har han som regel gjort dig ondt i fortiden. Han har ikke behandlet dig ordentligt, og nu ser han, at du er ved at forlade ham.

Lyder det bekendt, ikke sandt? Tja, det er den ældste historie i bogen.

OK, her er scenariet: Du har været i et forhold i et stykke tid nu, og du har taget afstand efter at have set, at han er holdt op med at gøre en indsats i jeres forhold.

Du har set, at han altid finder på undskyldninger for ikke at se dig eller følge dine planer, og du har fået nok af det! Men vent, han er åbenbart ikke ligeglad.

Han begynder at opføre sig mærkeligt, lidt omsorgsfuldt og kærligt. Som om han er bange for at miste dig.

Ja, min kære, det er højst sandsynligt tilfældet. Han har tydeligvis indset, at han ikke har råd til at lade dig gå uden kamp, ellers vil han fortryde det resten af sit liv.

1. Hvad betyder det at være bange for at miste en person?

At være bange for at miste nogen betyder, at du ikke kan forestille dig dit liv uden vedkommende. Det er den person, der giver dit liv mening, og at de forlader dig, ville gøre alting meningsløst.

Denne frygt er helt rationel, og det er det, der gør os til mennesker.

Sandheden er, at du ikke kan sige, at du elsker nogen, hvis du ikke i det mindste er en lille smule bange for at skulle fortsætte uden dem ved din side.

Sagen med mænd er, at de som regel ikke er så bange for at miste dig, mens alt går glat. De går ud fra, at du ikke kan holde op med at elske dem, uanset hvad de gør.

Og når de så ser, at muligheden for, at du forlader dem, er reel, indser de, hvad de har gjort.

Så hvis en fyr er bekymret for, at du vil forlade ham, er det sandsynligvis fordi han ved, at han har dummet sig, og nu venter han på konsekvenserne af sine handlinger fra fortiden.

Nogle gange har han stadig tid til at gøre tingene rigtigt, og nogle gange er det simpelthen for sent.

2. Hvordan ved du, om en fyr er bange for at miste dig?

Når en mand er bange for at miste dig, vil han gøre bogstaveligt talt alt for at holde dig ved sin side. Pludselig vil han ændre alle de ting, som du har klaget over i jeres forhold, han vil begynde at lægge mere energi i jeres forhold, og han vil endelig give dig den plads, du fortjener.

Denne fyr vil gerne vise dig, at han er den bedste mand, du kan være sammen med, og at han er klar til at gøre alt, hvad der skal til for at opbygge et sundt forhold.

Han aflyser planer for at være sammen med dig

Aflyser du en date-aften i sidste øjeblik? Sætter sine venner og fritidsinteresser foran dig?

Behandler han dig altid som sit andet valg? Har han for travlt til at se dig? Er han for træt til at tale med dig?

Jeg ved, at du har været der, og du ved præcis, hvordan det føles.

Heldigvis er det alt sammen ting fra fortiden. Denne fyr er en forandret mand, som nu faktisk aflyser planer for at være sammen med dig.

Det er ligegyldigt, hvilken slags planer vi taler om. Han vil aflyse dem alle bare for at være sammen med dig og vise dig, at han holder af dig.

Du behøver ikke at råbe ham op om hans handlinger og bede ham om at give dig mere opmærksomhed – han gør det helt af sig selv. Det bedste af det hele er, at han ikke længere skammer sig over sine venner, når han svigter dem.

Han kommer ikke med nogen undskyldninger- han fortæller dem bare, at han vil være sammen med dig. Hvor fedt er det ikke?

Desuden inddrager han dig ofte i sine andre planer. Han beder dig om at gå i fitnesscenter med ham, han tager initiativ til dobbelte date-aftener, og han inviterer dig til at gå på diskotek sammen med ham.

Selvfølgelig ville intet af dette have været muligt, hvis han ikke var så bange for, at du skulle droppe ham. Det er som om han endelig indså alle sine fejltagelser og besluttede sig for at vise dig sin anden side.

Desuden vil han meget ofte tage initiativ til dates, og der er intet, der kan forhindre ham i at vise sig ved din dør midt om natten. Det er tydeligt, at det at tilbringe tid med dig er hans førsteprioritet.

Det er noget, der gør ham til den lykkeligste mand i verden, og han ville ikke bytte disse øjeblikke for noget som helst i verden.

Han vil bare gerne være sammen med dig, så du ved, at han på ingen måde vil få dig til at føle dig utaknemmelig. Det er som om, han vil gøre det godt igen for alle de gange, han har været en idiot tidligere.

Han giver dig gaver til tilfældige lejligheder

De fleste fyre vil købe noget til dig, når det er en særlig anledning som din fødselsdag, jubilæum eller Valentinsdag. Selv da er det sandsynligt, at de køber den forkerte ting til dig.

Misforstå mig ikke – jeg siger ikke, at du skal være utaknemmelig. Uanset hvad han har købt til dig – er det et tegn på, at han tænkte på dig.

Men hey, lad os være ærlige. Når sådan noget som dette sker, kan du ikke tro, at han ikke er opmærksom på dig og din smag. Det gør især ondt at vide, at du har lagt så meget arbejde i hver eneste gave, du har købt til ham.

Nå, heldige dame, dine pinsler har fået en ende. En fyr, der er bange for, at du måske forlader ham, vil aldrig begå en fejl som denne.

Først og fremmest vil han altid give dig den rigtige gave. Nej, jeg taler ikke kun om dyre ting her.

Jeg taler om, at han vil lytte til dig. Hvis du bare tilfældigt nævner noget, du kan lide – så vil han huske det og købe det fra dig.

Og ved du, hvad der er det bedste? Det faktum, at du ikke behøver at vente på en særlig lejlighed for at få noget fra ham.

Han vil bare give dig en tilfældig gave ud af det blå og fortælle dig, at den mindede ham om dig. Er der noget mere sødt end det?

Okay, at modtage en gave i ny og næ får hver eneste af os til at føle os meget specielle.

Men hvis du har en børnehave af plysdyr på dit værelse, skal du vide, at han er bange for at miste dig.

Han vil begynde at opføre sig, som om der ikke er noget i denne verden, han ikke kan købe til dig for at gøre dig glad.

Det er en slags måde at vise dig, at du er værdig til alt det, du ønsker dig.

Han undgår slagsmål

Alle par skændes. Og så længe jeres skænderier er produktive og med en grund – er der intet at bekymre sig om. Et parforholdsråd: skænderier er endda sunde for et godt forhold- især hvis de bliver efterfulgt af dampende makeup.

Men når en fyr er bange for, at du mister interessen- vil han gøre sit bedste for at undgå enhver form for skænderi med dig. Han vil for enhver pris ønske at bevare freden mellem jer to.

Netop derfor vil han arbejde hårdt på at I to har en god kommunikation. Selv når I har forskellige meninger om en sag, vil han forsøge at tale roligt om det i stedet for at skændes.

Hvorfor? Tja, det er faktisk ret simpelt. Det er ikke fordi, han ikke har en holdning i sig selv.

Han elsker bare dig mere, end han elsker at have ret.

Selv hvis han ikke er enig i noget, du siger, vil han trække sig tilbage og fortælle dig, at I skal være enige om at være uenige. Han vil ikke gøre et skænderi ud af det, fordi han ikke vil gøre dig ked af det.

Han sørger for, at han ikke hæver stemmen, og at han ikke bruger hårde ord, der kan få dig til at føle dig utilpas.

Jeg ved godt, at det kan virke som om, at han er en lille tøsedreng, men det er faktisk sødt at vide, at han holder nok af dig til at opgive et skænderi for at du kan føle dig tryg.

Han bekymrer sig om din familie og dine venner

Lad os få én ting på plads: En mand, der elsker dig, behøver ikke at elske din familie og dine venner. Han har trods alt valgt dig, og han kan lide dine personlighedstræk. Så hvem siger, at han kan komme sammen med en person fra dit liv?

Men han er nødt til at respektere dem. Han er nødt til at forstå, at det er dine kære.

Ikke desto mindre, når du dater en fyr, der ikke ville bytte dig for alt i verden, vil han gøre en særlig indsats for at være på venskabelig fod med alle dem, du holder af. Denne mand elsker alle dele af dig, herunder de mennesker, der er dig kære.

Han vil gerne sikre sig, at du ved, at han kommer godt ud af det med alle de mennesker, der er vigtige og står dig nær.

Han ønsker, at de alle skal kunne lide ham, så du ved, hvor elskelig han faktisk er.

Selvfølgelig vil han gøre dette på en subtil måde – han vil ikke have, at du skal vide, at han er desperat.

Men du skal bare vide, at det vil ske, hvis han begynder at frygte, at han kan miste dig.

Desuden, selv hvis du nogensinde forlader ham, er disse mennesker hans adgangskort tilbage til dit liv. Hvis han er venner med dine venner og familiemedlemmer, vil han altid have indsigt i dine følelser og hvor du befinder dig.

Han opfylder alle dine behov

De fleste mænd tror ikke, at kvinders behov er rationelle, så de vælger selv, hvilke behov de vil respektere og hvilke de ikke vil respektere.

Men når en mand er bange for at miste dig, vil han gøre alle de skøre ting, som du ønsker og har brug for i et forhold, og han vil ikke tænke to gange over at male himlen grøn, hvis det er det, du ønsker.

Denne fyr sætter dit velbefindende først og fremmest. Han forkæler og forkæler dig, fordi han nyder at se et smil på dit ansigt. Endnu vigtigere er det, at han nyder det endnu mere, når han ved, at han er årsagen til det.

Han kan ikke forestille sig, at han er glad, hvis du ikke har det på samme måde. Han tager sig af dig og sørger for, at du altid er tilfreds.

Det er ham, der sørger for, at du ikke går glip af noget, mens du er hans kæreste.

Vil du gerne rejse? Han bestiller billetterne! Vil du se en film? Han er allerede i gang med at poppe popcornene!

Det vigtigste er, at han ønsker, at du skal føle dig speciel og elsket, uanset hvad. Han vil have, at du skal vide, at du kan regne med ham ved enhver lejlighed, og det er som om han siger det til dig: “Vær ikke bange, jeg har dig”.

Han taler om din fremtid

I modsætning til andre umodne fyre, er denne fyr ikke interesseret i noget midlertidigt. Han har givet dig hele sit hjerte, krop og sind og ved, at du er en keeper.

Ser du, han er klar over alle dine kvaliteter. Han er også klar over, at han aldrig vil finde en kvinde som dig, selv om han levede en million liv.

Han tænker ikke kun på dig som den bedst mulige kæreste – han ser dig også som hustru-materiale. Faktisk er du den eneste kvinde, han kan forestille sig, at han kan blive gammel med.

Ja, han elsker dig betingelsesløst- det er der ingen tvivl om. Men han har også enorm respekt for dine moralske værdier, meninger og livsholdninger.

Naturligvis ønsker han at gifte sig med dig og gøre dig til mor til sine børn. Han vil have dig som sin livspartner, og han vil gøre alt for at få det til at ske.

Mærkning af ting

Den fyr, du dater, vil ikke nøjes med mindre end et langvarigt forhold. Og det gør han tydeligt fra starten.

Han sætter etiketter på tingene mellem jer lige fra starten. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt han vil give dig titlen som sin kæreste eller ej, fordi han gør det meget klart for alle, at I er et par.

Han begynder at nævne ting som ægteskab og børn i det øjeblik, han føler, at han er ved at miste dig. I starten, når I lige er begyndt at date, nævner han henkastet og for sjov, hvordan det ville være fantastisk for jer to at stifte en familie. Eller han spørger tilfældigt om dit yndlingsbarns navn.

Men efterhånden som tiden går, kan du se, at han mener det dødseriøst. Han er ikke klar til at lade en anden fyr stjæle dig fra ham.

Inklusive dig i hans fremtid

Han ønsker ikke, at jeres forhold nogensinde skal slutte, så han bringer konstant emnet om jeres fælles fremtid op. Hvis du ser nærmere på tingene, vil du se, at han ikke laver nogen fremtidsplaner, der ikke inkluderer dig.

Det er ikke sådan, at han bare tager en stor livsbeslutning og giver dig besked om det. I stedet vil han altid rådføre sig med dig først.

Nej, han er ikke ude efter din tilladelse. Han ser bare jer to som en enhed og ved, at hvert vigtigt valg, han træffer, også vil påvirke dig.

Han er jaloux

Lad os være ærlige: Når en mand er bange for at miste dig, er der ingen chance i helvede for, at han ikke er jaloux på alle andre fyre i dine omgivelser. Jeg siger ikke, at han skal være besidderisk, men han vil helt sikkert blive helt territorial, når en anden mand er i nærheden.

Han bliver helt sød, når han ser dig have øjenkontakt eller hilse på en anden fyr. Han vil sandsynligvis ikke sige noget, fordi han ikke vil have, at du skal tro, at han er en eller anden galning.

Han vil bare spørge dig, om det er din ven eller en kollega. Det er tydeligt, at han gerne vil vide mere om denne fyr, så han kan finde ud af, om han er en trussel eller ej.

På den anden side, når en mand ikke er bange for at miste dig, er han ligeglad med, om du bliver forelsket i en anden. Så jeg gætter på, at det totale fravær af jalousi også kan være tricky.

Sammenligner sig selv med dine eks’er

Men de mænd, han er mest jaloux på, er uden tvivl dine ekskærester. Han vil ikke fortælle dig det: “Jeg er bange for, at du går tilbage til en af dem” direkte, men hvis du er mere opmærksom, vil du se, at alle tegnene er der. De gør ham helt sikkert usikker.

Det er som om han sammenligner sig selv med alle dem, du nogensinde har datet. Og han har brug for konstant bekræftelse på, at du elsker ham mere end alle disse fyre.

Hvad gør en mand bange for at miste dig?

Enhver fyr vil være bange for, at han kan miste dig i det øjeblik, han indser, at du kan leve uden ham. Han vil blive bange, når han indser, at du kan gøre det bedre end ham, og at du aldrig vil nøjes med mindre, end du fortjener.

Hvad hvis du har et socialt liv uden for jeres forhold, hvis han ikke kan ødelægge dit selvværd og din følelse af selvværd, og hvis du ikke er en af de klæbende veninder, hvis verden drejer sig om deres partner?

I så fald vil din mand aldrig holde op med at gøre en indsats i jeres forhold. Han vil aldrig tage dig for givet, fordi han altid vil være klar over, at du kan klare dig uden ham.

Desværre er nogle fyre sådan. I det øjeblik de ser, at du ikke skal nogen steder hen, er det øjeblik, hvor de holder op med at prøve.

Derfor skal du få din mand til at bekymre sig om at miste dig, hvis du vil lære ham at sætte pris på dig. Her er præcis, hvordan du gør det.

Vis ham, at du vil have ham, men at du ikke har brug for ham

Den første lektion, din mand skal lære, er, at du ikke er afhængig af ham på nogen måde, bare fordi han er din kæreste. Du vælger ham bevidst som din partner – du har faktisk ikke brug for ham.

Jo, han bidrager til din generelle lykke – ellers ville du ikke være sammen med ham. Men du vil ikke være ulykkelig, selv om han forlader dig.

Ja, du kan lide at tilbringe tid med ham. Men du vil heller ikke kede dig og være uden noget at bruge dit liv på, hvis I to går fra hinanden.

Ja, du elsker ham. For dit vedkommende kan han være dit livs kærlighed, men det betyder ikke, at du vil blive ved siden af ham, uanset hvordan han opfører sig.

Du er en uafhængig og selvforsynende kvinde. Og når jeg siger det, mener jeg det virkelig.

Du har ikke brug for ham til at betale dine regninger, til at lære dig, hvordan du skal leve dit liv, eller til at give dig nogle særlige råd.

Du er en stor pige, der kan tage vare på dig selv. Det er rart, hvis han gør det, men hans gaver, serviceydelser eller tjenester vil ikke gøre dig afhængig på nogen måde.

Du har det helt fint på egen hånd

Vigtigst af alt: Du ved, hvordan man er single. Du er ikke sammen med ham, fordi du er bange for at dø alene.

Han kan ikke afpresse dig følelsesmæssigt på nogen måde, for det ville ikke være verdens undergang for dig at være uden ham.

Ja, du ville sandsynligvis få knust dit hjerte. Men i sidste ende foretrækker du altid at være single frem for et forhold, der ikke lever op til dine standarder.

Hav dit eget liv

Når en mand er bange for at miste dig, vil han gerne bruge hvert eneste sekund af sin tid sammen med dig. Da det er den mand, du elsker, vil du ønske det samme.

Det er en af de fejl, som kvinder begår. Når vi bliver forelskede, bliver vores fyr den eneste, der betyder noget.

Du ved godt, hvad jeg taler om. Du kan ikke vente med at se ham, og du savner ham, selv om du har set ham for et par timer siden.

I den proces tilsidesætter du dit sociale liv fuldstændig. På en eller anden måde glemmer du dine interesser, venner og endda familiemedlemmer.

Hvad fortæller det ham? At du bliver nødt til at opbygge dit sociale liv helt forfra, hvis han nogensinde forlader dig.

Det må du ikke lade ske. Husk, at du ikke ophørte med at eksistere i det øjeblik, du gik ind i dette forhold.

Du er meget mere end nogens kæreste. Du er stadig en veninde, en datter, en professionel kvinde … Vigtigst af alt – du er stadig dig selv.

Hvorfor er det vigtigt? Jo, han skal indse, at dit liv ikke ville miste mening uden ham i det.

Du er nødt til at få ham til at forstå, at du ikke ville være helt alene i verden, hvis han forlod dig. Du ville stadig have folk at være sammen med, og du ville stadig have travlt.

Lad være med at være klæbende

Det er almindelig sund fornuft – ingen fyr kan nogensinde blive bange for at miste dig, hvis du er helt på ham. At du er en klyngende kæreste vil kun få din mand til at tage dig for givet.

Hvis du synes, at du er for krævende (eller hvis han har sagt, at du skal holde dig tilbage), er det tid til at ændre dine adfærdsmønstre.

Start med små ændringer. Hold op med at sende ham så mange sms’er i løbet af dagen – især når han er ude med venner.

Ville det ikke være bedre for ham at undre sig over, hvad du har været ude for? Stol på mig – han vil tænke mere på dig, hvis du ignorerer ham.

Hold op med at sige “jeg elsker dig” så meget til ham- især hvis han ikke siger det først. Han er vant til at høre disse tre magiske ord fra dig hele tiden.

Tro mig, han vil lægge mærke til, hvis dine kærlighedserklæringer forsvinder. Vigtigst af alt: Når en fyr er bange for at miste dig, vil han undre sig over, hvad der er galt.

Hold op med at være så jaloux. Hvis han ønsker at være utro eller forlade dig for en anden kvinde – kan du ikke stoppe det.

Dybest set er der ingen grund til overdreven jalousi. Det eneste, du vil opnå, er at booste hans ego, og det er ikke det, du har brug for lige nu.

Se dig bedst ud

Hvis du er gift eller er i et langvarigt forhold, ligner du sikkert ikke nøjagtigt den kvinde, som din mand mødte for længe siden.

Det gælder især, hvis I to har børn, og hvis du er en arbejdende mor. Du føler, at hele huset hænger på dig, og du har ikke tid eller energi til at passe på dig selv.

Sagen er den, at det bliver du nødt til. Du er nødt til at se godt ud, hvis du vil få din mand til at undre sig.

Til at starte med skal du gå ud og købe dig noget nyt tøj. Skift din parfume eller endda din hårfarve.

Begynd at lægge mere vægt på dit udseende. Brug mere makeup, gå i fitnesscenteret og begynd at klæde dig på.

Mænd er visuelle væsner. Stol på mig – i det øjeblik du begynder med denne praksis, vil han antage, at du ønsker at se bedst ud for en anden mands øjne.

Hvad der er endnu vigtigere, han ved, at hver mand, der løber ind i dig, vil give dig et kompliment, invitere dig ud eller i det mindste forsøge at have dyb øjenkontakt.

Han ville lægge an på dig, hvis du ikke allerede var hans GF, så han forventer det samme af resten af den mandlige befolkning. Hvad nu hvis du kan lide nogle af disse fyre mere?

Lad være med at vise tegn på jalousi

Når en mand er bange for at miste dig, kan han ikke skjule sin jalousi. Vi kvinder er jo det samme.

Så længe du bekymrer dig om, at han vil erstatte dig med en anden pige, viser du din største frygt: at han finder en bedre end dig, og at du ikke er god nok for ham.

Det er præcis derfor, du skal stoppe med at være jaloux ASAP. Lettere sagt end gjort, jeg ved det. Men hvis du ikke kan gøre det, så stop i det mindste med at vise ham det.

I første omgang vil han blive glad for at have en så åben pige ved siden af sig. Ikke desto mindre vil det efter et stykke tid begynde at genere ham.

Det vil få ham til at tro, at du er ligeglad med, om han vil gå eller ej.

Kald ham ud på hans handlinger

Du er en kvinde, der kender sit selvværd. Du ved præcis, hvor meget du fortjener, og du har dine standarder og deal breakers.

Det sidste, du er klar til at finde dig i, er en person, der behandler dig, som han vil. Netop derfor skal du aldrig tie stille, når denne fyr gør dig noget, som du ikke er okay med.

Hvis du ikke siger noget, giver du ham bare grønt lys til at fortsætte med sin “gode” opførsel. Du giver ham et heads up og fortæller ham, at du er okay med denne form for behandling.

Hvis du på den anden side fortæller ham, hvad der generer dig, vil han begynde at bekymre sig om, hvorvidt du vil forlade ham eller ej.

Jeg siger ikke, at du skal brokke dig eller brokke dig hele tiden. Det kan faktisk fremprovokere en kontraproduktiv effekt.

Bare advar ham om, at hans opførsel ikke er acceptabel. Du vil ikke finde dig i det, på trods af al den kærlighed du føler.

Stol på mig – næste gang vil han tænke tingene igennem, før han handler på dem. Han vil bekymre sig om han trækker den sidste dråbe, der får dig til at forlade ham.

Du skal ikke være inden for rækkevidde

At være for tilgængelig er et stort nej, nej. Du tror måske, at det er en af de ting, mænd vil have: en pige, der står til rådighed for dem, men tro mig – de falder ikke for den slags piger.

Hvis du er inden for denne fyrs hånds rækkevidde, uanset hvad han gør, vil han begynde at se dig som hans sikkerhedsnet.

Du svarer på hans sms’er i løbet af få sekunder, du er aldrig optaget, når han ringer, og selv når I to skændes, er du den første til at gøre det godt igen dagen efter.

Så hvordan forventer du helt præcist, at denne mand overhovedet vil tænke på muligheden for, at du nogensinde forlader ham? Du er altid der som hans lille hvalp, og for ham er det ikke engang en mulighed, at du går din vej.

Lad os lege en leg. Til at starte med skal du holde op med at svare så hurtigt på hans sms’er. Næste gang han ringer til dig på en date, så sig til ham, at du er ked af det, men at din kalender er fuld.

Få ham til at undre sig, og lad ham se, at han ikke er din eneste prioritet i livet. Få ham til at konkurrere om din opmærksomhed, og lad ham aldrig vinde den helt.

Jeg ved, at alt dette måske lyder for hårdt, men tro mig – det er det, der virker på alle mænd.

Gør ham jaloux

Du behøver faktisk ikke at være utro for at gøre din mand jaloux. Udover at ændre dit udseende ville det være fantastisk, hvis du også kunne være en smule mystisk.

Når han spørger dig, hvor du skal hen, skal du ikke være specifik. Fortæl ham, at du skal mødes med en ven, men sæt et nervøst smil på dit ansigt.

Bed din mandlige ven om at sætte en hjerte-emoji-kommentar på de billeder, du lægger på de sociale medier. Det er alle de ting, som mænd bliver vanvittigt jaloux over. Stol på mig: Det vil slå ham ud af fatning.

Misforstå mig ikke: Mit råd om forhold er ikke at blive en snyder. Jeg vil bare have ham til at se, at du kan erstatte ham på ingen tid – det er nok for dig at ville det.

Lad være med at forkæle ham

Dette er en voksen mand- ikke et lille barn. Han har ikke brug for, at du tager dig af alle hans behov. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke må give ham en overraskelse i ny og næ.

Ikke desto mindre er der en tyk linje mellem at bekymre sig om hans velbefindende og forkæle ham til det yderste.

Tricket er at få ham til at gøre sig fortjent til din opmærksomhed. Du kan ikke elske ham på samme måde, når han behandler dig som den prinsesse, du er, og når han ikke giver dig det, du fortjener.

I stedet skal du forkæle dig selv

En af de fejl, som kvinder begår, er at lægge alle kræfter i at få deres kærester til at føle sig godt tilpas. Husk: Din lykke kommer altid først.

Jeg siger ikke, at du skal være ligeglad med ham, men hey, glem ikke at investere lidt energi i at forkæle dig selv også.

Gør det, der får dig til at føle dig godt tilpas. Arbejd på dine egne fremskridt, og vælg altid dig selv frem for ham.

Tab ikke dig selv

Vigtigst af alt – vær altid tro mod dit sande jeg. Ændr ikke essensen af dit væsen bare for at få ham til at kunne lide dig mere.

I det øjeblik det sker, ved en fyr, at du ikke går nogen steder. Du er ikke hans marionet, og du må ikke tillade ham at forme dig efter hans egne standarder.

Ja, kompromiser er altid velkomne. Ikke desto mindre betyder det ikke, at du skal blive en helt ny person, bare fordi han vil have dig til det.

Hvis du lader ham ændre dig, sidder du fast med ham for evigt, uanset hvad han gør. Men hvis du forbliver dig selv, har du altid nogen at gå tilbage til, hvis han beslutter sig for at forlade dig – dig selv.

Sidste tanker

Når en mand er bange for at miste dig, vil han blive til din drømmefyr over natten. Hvis du får ham til at bekymre sig om, at du måske forlader ham, kan du sige farvel til at føle dig undervurderet.

Jeg lover dig, at det er det øjeblik, hvor han vil begynde at give dig den respekt, du fortjener. Pludselig vil han se alt det, du har gjort for jeres forhold, og han vil begynde at sætte pris på alle de ofre, du har gjort for ham.

Ja, han burde være sådan, selv uden at du har vist ham, hvad han har at miste. Ikke desto mindre fungerer tingene desværre ikke altid sådan, og nogle gange er du nødt til at give ham en lille forskrækkelse, så han knækker sig og indser, hvor meget han elsker dig.

Jeg siger ikke, at dette er det sundeste at gøre, men hey, desperate tider kræver desperate foranstaltninger, synes du ikke?