Skip to Content

5 Tegn På, At Du Bare Spilder Din Tid Med Ham

5 Tegn På, At Du Bare Spilder Din Tid Med Ham

I den verden, vi lever i i dag, har alle for travlt og for konkurrencepræget til at have tid til at slå sig ned og finde en værdig partner. Mænd er særligt berørt af dette, ikke fordi de har mere travlt eller er mere aktive end kvinder, men fordi de enten lader som om de er ligeglade eller virkelig er ligeglade med at finde en dyb, hengiven kærlighed.

Et meningsfuldt forhold synes at være alles drøm, men for en fyr i disse dage er et hookup den nemmere og mere bekvemme mulighed. Selv hvis det bliver mere end et hookup, er det stadig et spørgsmål om, hvor seriøst han vil tage det, og den triste sandhed er, at han sandsynligvis bare spilder din tid for sine egoistiske behov.

Disse er de 5 mest åbenlyse tegn på, at du bare spilder din tid med ham.

1. Han vil ikke overveje et reelt engagement i den nærmeste fremtid

Så I har mødt hinanden, I kan lide hinanden, har måske haft et par hookups – hvad nu? I taler meget sammen, og du begynder virkelig at føle en slags forbindelse med ham, men hver gang I taler sammen, har du lyst til at spørge ham: “Hvad er vi?”. Men du tøver med det, fordi du er for bange for svaret.

Hvis det er tilfældet, og hvis det ikke er ham, der vil være den, der spørger, så gør det endelig. Hvis han ikke giver dig et normalt svar, undgår spørgsmålet eller giver udtryk for sin mening og sine forventninger til forholdet på en måde, der ikke passer dig, så afslut det.

Afslut det, før det optager endnu mere af dit liv, for du har ikke tid til den slags spil.

2. Samtalerne drejer sig kun om hans interesser

Han spørger aldrig noget om dig, bortset fra “Hvordan går det” spørgsmålet. Efter kun et par dates ved du bogstaveligt talt alt om ham – hans interesser, hobbyer, hans ekser osv.

Men hvis du siger, at du kan lide noget, glemmer han det i løbet af de næste 5 sekunder. Jeg mener, kom nu, du er bedre end det. Spild ikke din tid på selvcentrerede, narcissistiske mænd.

3. Du kan ikke være dig selv i nærheden af ham

Uanset hvor sjov og flot han er, føler du altid, at du er nødt til at lade som om, du er en anden, når han er i nærheden.

Alle ønsker at præsentere sig selv i det bedste lys, men det er ikke muligt hele tiden.

Når I to hænger ud sammen, taler du ikke som du plejer, du klæder dig ikke som du plejer, og hvis du ikke er i nærheden af ham, forfølger du ham for at finde ud af, hvad han kan lide.

Du må aldrig ændre dig for en fyr! Lad være med at lade som om, du er en anden. Du skal ikke være ubehagelig i nærheden af nogen, bare for at få personen til at kunne lide dig.

Du kan mærke, at det ikke kommer til at vare længe, så hold op med at spilde din tid og bliv ved med at lede efter den fyr, der vil føle sig hjemme. Han er derude!

4. Han er umoden

Pige, du ønsker helt sikkert ikke at spilde din tid med denne fyr. Hvis han stadig spiller spil eller ejer actionfigurer, der stadig er i den originale emballage, betyder det ikke, at han er umoden.

Selvfølgelig er hans interesser ret barnlige, men hvis det gør ham lykkelig, hvem er vi så til at dømme, ikke?

Men hvis han ikke er i stand til at passe på sig selv eller på dig, er han ikke din tid værd.

Hans umodenhed kan ses på så mange måder, og hans opførsel vil sandsynligvis endda gøre dig flov i offentligheden. Når noget som dette sker – er det tid til at hoppe af.

5. Han ser ikke ud til at have nogen planer for fremtiden

Er der noget værre end folk, der ikke har nogen ambitioner og ingen planer i deres liv? Hvorfor skulle du spilde din tid med en fyr, der ikke kan motivere dig i nogen som helst forstand?

Det betyder ikke, at du skal droppe en fyr, der ikke har opnået noget i sit liv indtil videre, men hvis han ikke har planer om at ændre det i fremtiden – gør dig selv en tjeneste og gør en ende på det.