Skip to Content

Den Type Af Kvinde Han Har Brug For, I Følge Hans Stjernetegn

Den Type Af Kvinde Han Har Brug For, I Følge Hans Stjernetegn

Vædderen

vædderen stjernetegn

For en mand som ham er det vigtigste at hans pige syntes at han er den smukkeste, bedste og klogeste, og hvis hun forsøger at modsige ham eller ødelægge hans ego, går der ikke længe inden hun ikke er en del af hans liv.

En vædder har et program som du enten passer ind i, eller ikke passer ind i, så længe at han ikke skal gå på kompromis.

Tyren

Tyren

Han vil have en pige som han kan have det sjovt med på en cafe eller en restaurant, fordi en tyr elsker hans partners selskab, men nyder også fred og ro, så kom ikke til ham med spontane planer eller beslutninger.

Med en tyr skal alt planlægges i henhold til hans program. Og, hvis du ikke er fan af at lave mad, kan du lige så godt holde dig væk.

Tvillingen

tvillingen stjernetegn

En tvilling er glad så længe der er sjov og ballade, og du vil tit føle dig som en teenager i hans selskab. Selvom det for det meste er godt, vil en under hans stjernetegn også opføre sig sådan i alvorlige situationer.

Hvis du ikke er til sene fester, vil hans selskab ikke passe godt til dig. Du kan ikke få ham til at gøre hvad du vil, for du kan ikke manipulere med ham – fordi han er en manipulator.

Krebsen

kræft stjernetegn

Hans humør ændre sig hurtigt og siden han tit er anspændt, vil han også tit blive vred. Krebsen elsker at blive inviteret derhen hvor du tager hen.

De har blandede følelser, så du er tit nød til at gå på komprimis, hvis du forventer et succesfyldt forhold. For at få gode råd, så tal med hans mor.

Hans familie er hans første prioritet og du bør ikke stå imellem dem. Hvis du ikke er klar til at tilpasse dig hans verden, så skal du finde kærligheden et andet sted.

Løven

Løvens tegn

Den mest larmende og tilgængelige stjernetegn. Det er nødvendigt for en løve at være i centrum.

Hvis du ikke giver ham nok opmærksomhed, eller glemmer ham, blot for en enkelt dag, vil du føle konsekvenserne. Han undgår de svære situationer som han ikke kan lide.

Hvis du ikke gider at høre på monologer der booster ham eller hvis du ikke er klar til at give ham komplimenter dagligt, så er det bedst at give op på mænd der er født under dette stjernetegn.

Jomfruen

jomfru stjernetegn

Pedantisk, velklædt, gammeldags og organiseret; en mand født under dette stjernetegn har næsten altid styr på alt. Han kan finde fejl ved alle, inklusiv ham selv.

Han er ironisk og det er svært at overbevise ham om at du måske er den rigtige fordi han finder altid en måde hvorpå han har ret. Han kan planlægge hele hans liv med dig, og aldrig gøre noget igen.

Den her mand skal lære at forstå at alt ikke er perfekt og at personlige forhold og følelser ikke kan planlægges, det er ikke en arbejdsplan.

Vægten

Vægten stjernetegn

Ulykke og ubeslutsomhed er to af vægtens fejl. De forsøger altid at gå på kompromis.

I begyndelsen ved du ikke om han er forelsket eller han bare er godt opdraget. De kan ikke lide at være alene, de har altid selskab af deres familie og dig, hvis de har tid.

Men, disse mænd ved hvornår de skal sige undskyld og hvornår de generelt skal under skænderier og uoverensstemmelser i det hele taget.

Skorpionen

skorpion stjernetegn

Denne mand er svær at komme ind på livet af, selvom han er glad for kærlighed og sex. Det er vigtigt for ham at få regelmæssige doser af tilfredsstillelse, mens alt andet kan vente.

Han er jalous og besidderisk, men det er fordi han er usikker. Hvis du tror at du har nok energi og fantasi, men også tålmodighed til en mand som ham, kan du forsøge at gå ud med ham.

Hvis du ikke er klar til fuldstændig hengivenhed, bør du overveje ikke at være sammen med en mand som ham, siden han ikke går på kompromis.

Skytten

skyttens stjernetegn

Eventyrlysten og forandringsvillig, dette glade stjernetegn er ikke i stand til at holde sig tæt til dig, hvis du konstant kun har dine egne holdninger og kontrollerer hans tid. Han elsker hans frihed mere end noget andet.

Han ønsker ikke længere at ændre noget ved sig selv, men han forventer at hans partner følger hans rytme. Nogle gange ved han ikke hvad han vil, men han ved altid hvad han ikke vil.

Han ændrer ikke hans livsfilosofi for nogen, så forsøg ikke at fortælle ham hvad han skal gøre eller hvordan, ellers vil du opleve at du snart er på vej ud af døren.

Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Han kan tale i dagevis, men venter også i dagevis. Det er derfor de tit går glip af muligheden for at komme til dig.

Han tager ikke initiativet, så det er svært for ham at beslutte sig for at snakke med en pige han kan lide. Hvis han allerede er i et forhold, er det nødvendigt at alt er i henhold til hans planer, så han kan præsentere pigen for hans familie.

Han er langsom men grundig. Hvis du består hans test med tålmodighed, kan du forvente success. Ellers gå, før det er for sent.

Vandmanden

vandmanden stjernetegn

At få ham til at indgå et seriøst forhold med dig er svært, og ægteskab er næsten en umulighed, så forvent det ikke for hurtigt. Han elsker at leve for fester og andres selskab.

Han tager ikke ægteskab alvorligt og forstår ikke formålet med det. Hans hemmelighed er at han kun vil acceptere en kvinde som primært er hans ven, og alt andet kommer derefter.

Indtil han finder det, vil loyalitet ikke være hans stærkeste egenskab.

Fisken

fiskenes stjernetegn

Det er svært for disse mænd at åbne sig for andre. Han handler først når han er sikker på at en person passer ind i hans livsstil.

Det er utrolig vigtigt at du ikke begrænser ham for et sådan forhold vil han ikke investere i. Han elsker musik og film, så sammen med ham kan du nyde kunst.

Han er ikke den type af mand som forelsker sig nemt, så et godt forhold og et succesfuldt fohold kræver tid og tålmodighed.