Skip to Content

Når Du Dater En Pige Med En Stærk Personlighed Men Et Skrøbeligt Hjerte, Så Skal Du Vide Dette

Når Du Dater En Pige Med En Stærk Personlighed Men Et Skrøbeligt Hjerte, Så Skal Du Vide Dette

Hun er en pige der har følt sig fanget et sted mellem hendes stærke personlighed og skrøbelige hjerte. Hun er den der stræber efter altid at være stærk.

Hun overrasker endda sig selv nogle gange over hvor stærk hun kan være. Men hendes hjerte er skrøbeligt og kan nemt blive såret.

Ser du, en pige med en stærk personlighed og et skrøbeligt hjerte er kompleks. Der er altid mere ved hende end det du ser.

Andre dømmer hende for at være for ligefrem, stor mundet og påståelig, når hun rent faktisk mener at det er bedre at være åben og ærlig istedet for at rende rundt og skjule ting. Hun foretrækker sandheden.

Når det kommer til hende, kan hun klare det. Uanset hvad, folk omkring hende kan ikke altid håndtere sandheden.

Hun er stærk når det kommer til alt – pånær ham. Han er hendes svage punkt. Han er hendes achilles hæl. Han så lige igennem hendes stærke facade og han ved hun har et stort hjerte inderst inde. Han ved at hendes hjerte smelter når hun er i hans arme og han bruger det imod hende.

Hver gang hun ser ham, glemmer hun alt hvad det hun ville sige. Hun har hele talen forberedt i hendes hovede. Hun besluttede at være sej og fortælle ham alt, men i det øjeblik han træder ind af døren, glemmer hun alt.

Når han krammer hende kan hun høre hans hjerte slå og den lyd beroliger hendes stærke personlighed. Hans kys forsegler hendes læber og hun mister evnen til at tale. Hun tilgiver ham for ikke at ringe.

Hun tilgiver ham for at blive væk. Hun tilgiver ham for mangel på opmærksomhed og omsorg. Hun tilgiver ham for alt. Han behøver slet ikke at sige undskyld. Det at han er der, er nok.

Når han går, er hun ked af det fordi hun ikke formåede at fortælle ham alt som hun havde planlagt. Fortælle ham hvor meget hans opførsel sårer hende. Fortælle ham at hun ikke kunne sove hele natten fordi tårene løb ned af hendes kinder. Denne følelse af ensomhed og have ham og alligevel ikke have ham på samme tid plager hende.

Hendes hjerte er stærkere end hendes sind når det kommer til ham. Men på disse ensomme aftener indser hun at det er noget hun bliver nød til at ændre. Hun bliver nød til at glemme hendes følelser og tale åbent og ærligt med ham, ligesom hun gør med alle andre.

Hun ved at hun fortjener mere. Hun ved at det er meningen at hun skal være ens første valg. Være den første i ens tanker om morgenen og den sidste der bliver tænkt på før sengetid. Hun ved at hun er en anden person værdi, en som vil gå længere end normalt for hende, ligesom hun vil for ham.

Hun ved at han burde være hendes styrke, ikke hendes svaghed. Det ved hun alt for godt, og det er kun et spørgsmål om tid før hendes stærke personlighed tager over. Hun vil have kærlighed, respekt og lykke og det er hvad hun vil bede ham om. Hvis han ikke er villig til at give hende det, bliver hun nød til at gå. Hun vil have det hele. Hun blev ikke skabt til halv kærlighed og halve forhold.

Hun vil ikke være istand til at leve i denne usikkerhed meget længere. Hun er snart ved bristepunktet. Hun vil forlange at blive behandlet ordentligt og hvis hun ikke bliver det, så går hun, selv om det ødelægger hendes skrøbelige hjerte.

Ser du, selvom hendes stærke personlighed og skrøbelige hjerte er modsætninger, fuldender de hinanden. Hendes stærke personlighed hjælper hende med at hele hendes skrøbelige hjerte hvis det bliver knust.