Skip to Content

8 Beskeder Du Modtager Hvis Du Har En Fantastisk Kæreste

8 Beskeder Du Modtager Hvis Du Har En Fantastisk Kæreste

1. “Godnat smukke”

Det er den slags besked alle piger gerne vil have fra deres kæreste. Den betyder at du er den sidste han tænker på hver aften inden han går i seng, og at han gerne vil være tæt på dig.

Og det vil også booste dit ego at fortælle dig at du er smuk, og vil få dig til at smile. Og, jeg behøver ikke at nævne at du vil drømme sødt bagefter.

2. “Jeg ville bare sige hej”

Hør her – fyre skriver ikke kun for at sige “hej”. Hvis han skriver til dig så betyder det at han savner dig og at han er interesseret i hvad dine planer er, og om du har mulighed for at mødes med ham.

Sandheden er at han gerne vil være sammen med dig hele tiden, og der går ikke en time uden at han skriver til dig, og spørger hvad du laver.

Det er så sødt og du bør være glad, for en fyr som ham er virkelig værd at vente på.

3. “Jeg kan stadig dufte din parfume på mig”

Lad os være ærlige – hvis en fyr er sammen med dig bare for at få sex og så forsvinde, så ville han ikke skrive sådan til dig. Men hvis han gør noget som det, betyder det at han tænker meget på dig og at han stadig nyder din parfume på hans hud.

På den måde, føler han at du er tættere på ham, og han kan ikke vente med at have dig i hans arme igen.

En mand som ham kender til en masse søde ting at sige til en pige, så du bør ikke give slip på ham.

4. “Jeg ville elske at bruge resten af dagen med at putte sammen med dig”

Hvis din kæreste siger sådan noget til dig, betyder det at han virkelig kan lide dig. Han foretrækker at være hjemme sammen med dig, i stedet for at være ude med vennerne.

Og, når du mærker hans varme krop mod din, vil du se en masse tegn på sexuelle spændinger.

Nu er det op til dig omg du vil gå videre med ham, eller det forbliver ved at nusse.

5. “Hvordan var din dag?”

Når din fyr spørger dig hvordan din dag var, betyder det at han virkelig holder af dig. Han vil vide om du er træt, og om du har brug for at slappe lidt af.

Han vil sikkert gerne komme over og lave mad til dig efter en lang arbejdsdag.

Der er ikke noget der er for svært for ham, og det viser han hver gang han får chancen.

Du vil indse at han ikke er en fuckboy fordi han vil aldrig forsøge sig med dirty sexting samme med dig. Han respekterer dig, og han ved at du ikke er den slags pige.

6. “Jeg kan ikke stoppe med at tænke på dig”

Forestil dig det her: Du står op om morgenen, tager tøj på og går på arbjede. Og så finder du en buket med roser foran din dør med en af de sødeste kærlighedserklæringer

Din fyr fortæller dig at han ikke kan stoppe med at tænke på dig. Er der en bedre måde at starte dagen på? Det tror jeg ikke!

7. “Ville ønske du var her”

Ok piger, hvis en mand fortæller dig at han ville ønske at du var der sammen med ham, betyder det at han er vild med dig. Du har fanget hans hjerte og han kan ganske enkelt ikke stoppe med at tænke på dig.

Det eneste han kan gøre er at fortælle dig hvor meget han savner dig, og at han vil være sammen med dig.

Du skal blot vide at det er svært for mænd at indrømme sådan noget så du bør værdsætte ham, for han er en der er værd at holde fast i.

8. “Pas på dig selv”

Mænd viser tit at de elsker dig selvom de ikke siger det med ord. Så hvis han siger at du skal passe på dig selv, betyder det at han holder af dig og ønsker at du er i sikkerhed.

Det er et tegn på at han elsker dig, og at han ikke ønsker at der sker noget med dig.

Hvis du har en kæreste som ham, kan du betragte dig selv som heldig, siden fyre som ham er ret sjældne i dag.