Skip to Content

Der Er Stor Forskel På At Kæmpe For Kærlighed Og Bede Om Den

Der Er Stor Forskel På At Kæmpe For Kærlighed Og Bede Om Den

Nogle gange bliver vi påvirket af denne moderne dating epoke som vi befinder os i, at vi simpelthen forsvinder i den. Takket være det kaos som er i andres og vores egne hoveder, så virker det til at vi kæmper med at skille rigtigt fra forkert. Måske er det hovedårsagen til hvorfor vi ender op i giftige forhold eller kæmper for mennesker som ikke fortjener os.

Du tænker at en af de største fejl vi begår er at vi ikke formår at lægge mærke til forskellen mellem at kæmpe for kærlighed og bede om den. Man kan måske sige at der er en tynd linje mellem de to, men det tror jeg ikke på.

Når du kæmper for kærlighed, er det dig der bestemmer. Det er dig der tager styringen. Det er dig som er selvsikker nok til at gå efter det du ved at du fortjener, og hvad du mener der er din tid værd.

Kærlighed handler om samarbejde og det kræver to til tango. Det kræver to mennesker til at skabe ægte kærlighed.

At kæmpe for kærlighed betyder at to mennesker arbejder sammen om at overvinde forskellene, og løse problemer sammen. Der er to mennesker som tager ansvar for deres roller i forholdet. Der er altid to mennesker i et forhold. Hvis der kun er en som prøver, så er det ikke kærlighed, men tortur.

Hvordan ved du om dit forhold er værd at kæmpe for? Enkelt. I gør begge det hårde arbejde og de tunge løft det kræver for at være på samme bølgelængde. Du er aldrig den eneste der bærer hele vægten. Du er ikke den eneste som trækker forholdet frem – det er vigtigt at det aldrig bliver nødvendigt.

Når du beder om kærlighed, er det et tegn på at du er desperat. Når du beder om kærlighed går du sandsynligvis efter noget som aldrig var ment at være dit alligevel. Fordi hvis det var, ville du ikke have haft behov for at jage efter det.

en fundersam tjej med hatt på huvudet sitter på ett kafé

At bede om kærlighed betyder at danse alene til en sang som blev skabt til et dansende par.

At holde fast ved en som egentlig ikke har lyst til at være sammen med dig, er som at forsøge at gribe sand. Det løber blot gennem fingrene.

Hvis du skal bede om kærlighed, er den person du går efter ikke i stand til at elske dig som du fortjener. Hvis du jagter en betyder det kun at de løber fra dig. Og hvis det er tilfældet vil du ikke være en prioritet uanset hvad du gør. Du vil aldrig få deres opmærksomhed, tid eller kærlighed.

Du bør aldrig tillade at din frygt for at miste nogen gør at du forpligtiger dig til en person som ikke er god for dig. Og en person som du skal bede om kærlighed fra, er en af dem.

Hvis du skal bede nogen om at elske dig, eller blive i dit liv, er det et tydeligt tegn på at de ikke hører til der.

Husk altid at når en dør lukkes, uanset hvor hårdt du forsøger at rykke og slide i den, er der en grund til at den  er lukket – fordi der er ingenting til dig på den anden side.

Den forkerte person får dig til at bede om opmærksomhed, kærlighed, hengivenhed og forpligtigelse. Den rigtige person giver dig disse ting fordi de elsker dig.

Ser du, så hvis der er en der vil have dig, vil du være deres førstevalg uden at du behøver at bede om det. De vil kæmpe for din kærlighed istedet for at du beder om deres. Du må ikke tvinge nogen til at være sammen med dig – det er ikke sådan kærlighed fungerer.

Når der er en der er rigtig for dig, kan du mærke det. De vil ikke gøre sådan at du føler dig dårlig tilpas, og de vil ikke holde afstand fra dig.

Du ved, det er godt at kæmpe for en der elsker dig, men det er ikke godt at kæmpe for at blive elsket. Kend forskellen.

I stedet for at spilde livet på at bede om kærlighed der ikke er ment til dig, bør du hellere have nok selvrespekt til at vide at verden er alt for stor og du har for meget at tilbyde. Husk at du fortjener rigtig kærlighed, ikke en du skal bede om. Dette vil være din vejledning når du begynder at overveje om du skal give det en chance til, eller gå din vej.