Skip to Content

Kun En Rigtig Mand Kan Håndtere En Alfakvinde

Kun En Rigtig Mand Kan Håndtere En Alfakvinde

Skræmmende, ikke sandt? Med sin fejlfri gang og den måde, hun taler med fuld selvtillid, idet hun ved, hvad hun sigter efter.

Du tænker på at gå ud med hende, og dit sind er fuldt optaget af tanker og ønsker for jer to, for der er intet, der kan afholde dig fra at forfølge hende.

Men ser du, det er lige præcis det, du vil ikke lytte til dit sind, der siger, at hun måske er en stor fangst, måske for stor for nogle mænd.

Hun er en alfahun. For stærk til en svag mand. Kun en rigtig mand kan håndtere hende.

Kun en rigtig mand kan klare de udfordringer, hun kaster efter ham!

Hun har ikke brug for et medafhængigt forhold med konstant bekræftelse og uden plads til sig selv.

Hun vil udfordre dig på måder, som du ikke engang var klar til.

Hun vil bede dig om at håndtere dine følelser med omtanke, lære at kommunikere ordentligt og altid tage et øjeblik til at trække vejret, selv på tidspunkter, hvor du bare har lyst til at skrige.

Hun er ikke som nogen anden kvinde derude.

Hun er den, der bestemmer, selv når hun ikke ønsker at være det, hun er altid i centrum for opmærksomheden, fordi hun bærer sin usynlige krone med ynde.

Forsøg ikke at bringe hende ned med dine ord; selv om hun har usikkerhed, vil hun ikke vise den til dig.

Hun ved, at den slags ting kun skal vises til de mennesker, der er villige til at blive ved hendes side.

Men tro ikke, at hendes hårde, smukke skal er alt, hvad der er ved denne fantastiske kvinde!

Hun vil være alt for dig. Hun vil lytte til dig i timevis, når du skælder ud om din dag og om den kollega, der bare ikke ville gøre sit arbejde.

Hun vil være der til at give dig massage og råd.

Hun vil være der for dig, når du har brug for hende, for det er præcis det, hun meldte sig til i det øjeblik, hun forelskede sig i dig.

Men det skal du ikke udnytte! Hun føler og ser tingene mere klart, end du nogensinde vil vide.

Et lille blik fra dit øje eller en simpel håndbevægelse kan få hende til at se, at du tager hende for givet, at du ikke elsker hende længere, og hun vil gå.

Mange ting kan få hende til at gå ud af dit liv uden en ordentlig forklaring, en af disse ting er jalousi.

En alfakvinde vil aldrig tolerere jalousi, for hun respekterer dig og sig selv nok til at vide, at utroskab er den værste form for at bryde et forhold op.

Hvis hun er engageret i dig, er hun helt din. Du skal ikke vove at tvivle på hende.

Kun en rigtig mand kan håndtere en alfakvinde, og kun en rigtig mand er i stand til at holde trit med hende.

Hun er en overachiever, der altid søger efter en ny måde at erobre livet på. Der er ikke et minut af dagen, som hun ikke bruger på at tænke på sin fremtid, så du bliver nødt til at følge med.

Du bliver nødt til at følge med hendes skøre skema og hendes skøre drømme.

Hendes hoved er altid fyldt med idéer, og hun vil føre dig ind i en verden, hvor tidlige morgener og sene nætter er de smukkeste ting.

Hun er din alfahun. Aldrig tilfreds med middelmådig kærlighed, der kan findes bag et hvilket som helst hjørne, for hun vil have ekstraordinær og altid ren, ubetinget kærlighed.

Hvis du finder dig selv som en mand, der kan klare alt dette, en mand, der er hendes øjeblikke og hendes kys og kærlighed værdig, så giv den gas! Gør dig klar til den mest fantastiske oplevelse i dit liv.

Men hvis du ikke er klar til engagement og en kærlighed, der varer ved, så hold dig bare væk.

Hun vil ikke have en affære eller et one-night stand. Hun vil ikke have noget, som hun ikke vil huske om nogle få år.

Din alfakvinde vil have den ægte vare, med alle op- og nedture, med alle de fantastiske ting, der følger med et forhold, fordi hun er klar til at lære dig at kende og arbejde sammen med dig om at skabe noget smukt.

Så du skal ikke bare komme hen til hende og forvente, at hun er som alle de andre kvinder, du har mødt, for hun vil blæse dig omkuld, og du vil aldrig kunne glemme hende.