Skip to Content

32 Små Ting,D Skriger, At Han Elsker Dig (Uden At Sige Det Højt)

32 Små Ting,D Skriger, At Han Elsker Dig (Uden At Sige Det Højt)

1. Han åbner døren for dig, når du går ind eller ud af rummet. Ja, der er stadig nogle herrer tilbage derude.

2. Han sms’er dig om morgenen. Det behøver ikke at være noget kompliceret, bare en godmorgen-sms.

3. Han er opmærksom på, hvad du siger, og han husker alt. Han tager dig alvorligt, så selv når du taler om trivielle ting, er han lutter ører.

4. Han behandler dig som en dame, fordi du er en. 5. Han bekymrer sig om, hvad du tænker om ham, fordi han elsker dig. Derfor ønsker han at efterlade et godt indtryk.

5. Han har altid en undskyldning for at være tæt på dig. Han hader afstand mellem jer to, fordi det gør ondt på ham ikke at se dig ofte, helst hver dag. Det er ingenting i forhold til det faktum, at han ønsker at tilbringe hele livet sammen med dig.

6. Han lægger planer med dig, fordi han ved, at I skal være sammen i lang tid. Han er engageret, og han vil aldrig give slip på dig.

7. Han køber pizza til dig.

8. Han ringer til dig for at spørge dig om din mening om noget. 8. Han stoler nok på dig til at lade dig påvirke hans beslutninger.

9. Han gør husets gøremål – selv om du hellere vil have, at han ikke gør det, fordi du skal gøre det hele forfra – men han gør dem alligevel, fordi han virkelig gerne vil hjælpe dig.

10. Han skynder sig ind, mens du er i bad, bare for at give dig et stort kys. Han føler, at han har brug for det og har lyst til at gøre det i det sekund, så han gør det.

11. Han køber legetøj til dine nevøer og hænger ud med dem, som om de er på samme alder.

12. Han lyser op, når du kommer ind i et rum. For ham er du altid den smukkeste, når og hvor du kommer ind, uanset hvor du kommer ind.

13. Han praler om dig over for sine venner hele tiden. Han er så stolt af dig, og han elsker dig så meget, at han ikke kan skjule det.

14. Han bringer dig vand, når du ikke har lyst til at rejse dig fra sofaen, og han slukker lyset, fordi du er for træt (og doven) til at gøre det. Han elsker dig – intet er svært.

15. Han træder foran dig på vejen, så du ikke bliver stænket af en bil, der kører forbi i regnvejr.

16. Han husker altid, hvad du skal købe i købmandsbutikken. Hvis han ikke gør det, ringer han bare, så han ikke går glip af noget.

17. Han holder din hånd så fast, når I er i en menneskemængde, så I ikke bliver skilt ad. Han går først og holder dig, mens han kommer igennem mængden. Og han kigger på dig hvert sekund for at se, om du er okay.

18. Han ringer til dig med det samme, når der sker ham noget sjovt – også selv om du er midt i noget så vigtigt. Han har bare brug for at dele det med dig, lige meget hvad.

19. Han driller dig og går dig på nerverne – men på en sød måde.

20. Han hader at klæde sig på og tage til vigtige begivenheder med dig, men han gør det alligevel.

21. Han tager dig med overalt – hvis du vil have det, selvfølgelig. Han skjuler dig ikke for nogen og går stolt rundt i gaderne ved din side og holder dig i hånden.

22. Han overrasker dig hele tiden, når du mindst venter det. Selv på en helt almindelig dag dukker han op på dit kontor med blomster eller hvad du nu kan lide.

23. Han tager med dig ud at shoppe og venter tålmodigt, mens du prøver kjoler. Han vil gøre stort set hvad som helst bare for at være sammen med dig.

24. Han reder sengen, når du er stået op.

25. Han forstår, at du er irriteret, når det er din tid på måneden, og han vil gøre alt for at gøre det mere behageligt for dig og for at få dig til at føle dig mere afslappet.

26. Når du kommer hjem fra arbejde, møder han dig ved døren og krammer dig med det samme. Selv om det regner i silende regn udenfor, gør det ikke noget. Han krammer dig alligevel.

27. Han tager skraldet ud uden at du minder ham om at gøre det.

28. Han lægger et tæppe over dig, når du falder i søvn ved siden af ham, mens I ser en film. Han vækker dig blidt og hjælper dig med at komme i seng.

29. Han køber shampoo til dig, uden at du siger det, fordi han opdager, at den er ved at løbe tør.

30. Han er den lykkeligste person i verden, når han formår at få dig til at smile, selv når det er det sidste, du har lyst til at gøre.

31. Han vil aldrig holde op med at forsøge at få dig til at grine.

32. Han vil gøre sig selv pinlig, bare for at få dig ud af en vanskelig situation. 31. Han gør det for at få al den opmærksomhed, du ikke vil have, fra dig.