Skip to Content

De Virkelige Grunde Til, At Mænd Vælger Den Feje Handling At Spøge

De Virkelige Grunde Til, At Mænd Vælger Den Feje Handling At Spøge

Ghosting er den værste måde at slå op med nogen på, alt sammen på grund af den følelse, der stadig er tilbage i vores hjerte på grund af den manglende afslutning.

Det leger med vores hoved, fylder os med selvtvivl og ødelægger vores selvtillid.

Det gør dig ude af stand til at komme videre i dit liv, fordi du konstant stiller spørgsmålstegn ved alting, spekulerer på, om det var dig, og ikke ved, hvordan du skal løse det.

Du finder på alle disse undskyldninger for ham, men inderst inde … ved du, at det ikke er tilfældet.

Det er en virkelig lorte dating vane, der plager dagens samfund, og her er nogle indsigtsfulde grunde til, hvorfor mænd tyer til denne forfærdelige måde at knuse vores hjerte på:

1. Han er bare doven

Nogle gange er fyre bare så umodne.

Han kan have mistet den interesse, han tidligere havde i dig, og i stedet for at være en mand og svigte dig blidt, stopper han al kommunikation.

Det værste er, at han sandsynligvis ikke engang ser det som et problem.

Han vil bare holde op med at svare og opføre sig, som om det er det mest normale i verden og gå videre til en anden pige, mens du desperat forsøger at finde ud af, hvad du har gjort forkert.

Fyre kan være sådan nogle umodne røvhuller nogle gange.

2. Han har ikke nosser til at fortælle dig, hvordan han har det

Nogle gange er fyre bange for, hvordan vi vil reagere. Som om kvinder er en slags tidsbomber, der vil eksplodere, når vi slår op med dem.

Kom nu, giv os lidt kredit!

Så i stedet for at håndtere deres følelser og sende os en sms, hvor de siger, at de ikke er interesserede i at fortsætte dette, forsvinder de og håber, at vi ikke mister vores lort på dem.

Og det er bare nemmere at ty til ghosting end at skulle svare på vores simple spørgsmål og undre sig over, hvad der gik galt.

3. Han holder sine muligheder åbne

Fyre har denne vildledte tro på, at hvis de ikke teknisk set afslutter tingene med dig, er der en chance senere, hvis de beslutter sig for at slå os op igen, mens de søger efter en bedre.

Dette er sådan en snoet måde at tænke på og holde deres muligheder åbne, i tilfælde af at de ikke finder nogen bedre end dig.

De mener, at det er i orden, da de aldrig rigtig slog op med hinanden i første omgang. De har bare ikke sms’et, ringet eller svaret.

4. Han ønsker at skåne dine følelser

Nogle gange tror fyre, at det at forlade dig uden et ord vil efterlade dig mindre såret end at gøre hele opbrudssnakken.

Som om de på en eller anden måde skåner dine følelser.

Sjovt, jeg ved det, men nogle fyre tror virkelig på dette.

Som om det på nogen måde kunne være bedre at have en afslutning og sidde der og spekulere på, hvad fanden der gik galt, end at høre en gyldig grund til, hvorfor han ønsker at gøre en ende på tingene.

I virkeligheden handler det hele bare om at beskytte hans egne følelser, snarere end dine egne. Han tror måske faktisk, at han gør det for din skyld, men inderst inde beskytter han sig selv.

5. Han er bare ikke rigtig ligeglad

Dette er den værste slags fyr. En, der virkelig er ligeglad med, hvordan han får dig til at føle dig til at føle.

Han vil være sammen med dig så længe det passer ham, men i det øjeblik han keder sig eller finder en anden, vil han bare gå uden et ord og være ligeglad med, hvor ondt det gør.

Han vil vide, at det vil være surt for dig ikke at have nogen afslutning, men han vil bare være ligeglad med at give dig det. Virkelig stilfuldt.

6. Han har ingen idé om, hvad han skal sige

Han er virkelig dårlig til at slå op. Han går i panik og ved ikke, hvad han skal sige, da han sikkert kun vil gøre det værre, så han gør det eneste, han ved – han går sporløst.

Denne type fyr ønsker egentlig ikke at såre dig, og selvom han helt sikkert gør det svært for dig, er han egentlig bare den type fyr, der ikke håndterer pres af nogen art godt.

Det er surt, jeg ved det. Og du skal på ingen måde have ondt af ham, men hey, han er i det mindste bedre end den fyr, der virkelig er ligeglad, ikke?

7. Mangel på tid

Men dette er bare den mest lamme af alle undskyldninger. En hurtig sms er bogstaveligt talt 20 sekunder af din tid.

Han drukner måske i arbejde og forpligtelser, men enhver mand bør have anstændighed nok til at afslutte tingene med ynde og respekt.

Hvis du har tid til at tage en pause på arbejdet, har du tid til at ringe eller sende en sms. Virkelig enkelt.