Skip to Content

Jeg Vil Være Sammen Med Dig, Men Ikke For Enhver Pris

Jeg Vil Være Sammen Med Dig, Men Ikke For Enhver Pris

Jeg vil holde din hånd, grine af dine vitser, gå ved din side, hygge på sofaen, se ind i dine øjne og kysse dig hver eneste dag.

Jeg vil sidde i køkkenet kl 3 om natten i mit undertøj, og drille dig.

Jeg vil være en der betyder noget for dig, og jeg ønsker at give dig mine dage, uger, måneder og år.

Jeg vil kun være sammen med dig. Jeg vil få smilet frem hos dig, og gøre dig lykkelig. Jeg vil være i dine arme og hygge. Jeg vil være oppe hele natten og snakke i timevis. Jeg vil lytte til hvad dit hjerte fortæller, og hvad der er i dit hjerte. Jeg vil være den du vil ønsker at dele livet med.

Jeg vil alle disse ting for os. Jeg ønsker at du bliver min, og jeg vil være ding, men ikke for enhver pris. Jeg vil ikke nøjes med en som ikke er det værd. Jeg vil ikke miste mig selv til en der ikke fortjener det.

Jeg vil ikke have dig hvis jeg skal jagte dig.

par hviler på sofaen

Hvis jeg skal jagte dig, betyder det at du løber væk fra mig. Og hvis du løber væk fra mig, vil jeg ikke have noget fra dig, fordi det betyder at vi helt sikkert ikke er på samme hold.

Jeg vil ikke jagte dig. Jeg vil have dig ved min side, og jeg vil at vi skal leve sammen i denne vilde og vanvittige verden. Jeg vil vide at jeg kan læne mig op ad dig uden at være bange for at du pludselig forsvinder.

Jeg vil ikke have dig hvis jeg skal bede om din tid.

Jeg har utrolig meget lyst til at være samme med dig, men det sker ikke hvis jeg skal bede dig om at give mig tid. Hvis jeg er klar til at give dig en plads i mit liv, forventer jeg intet mindre af dig.

Jeg vil ikke sidde ved bordet og vente på at du finder tid til at skrive tilbage til mig. Jeg vil ikke vente på dig for at se om du finder tid til at se mig. Jeg vil være på din prioriteringsliste, fordi jeg er klar til at sætte dig på min. Hvis jeg skal kæmpe for din opmærksomhed, så er “du og jeg” ikke det værd.

Jeg vil ikke have dig hvis jeg skal bevise overfor dig at jeg er det værd.

Hvis du ikke selv er i stand til at se at jeg er det værd, så er der ingenting jeg kan gøre for at bevise at du tager fejl. Der er ikke noget jeg kan gøre for at overbevise dig om det modsatte. Og når sandt skal siges, så burde det ikke være nødvendigt at bevise overfor dig at jeg er det værd.

Jeg vil have at du accepterer mig for den jeg er. Jeg vil have at du respekterer mine værdier, og jeg vil at du har godkendt mig. Fordi det er netop det jeg er mere end villig til at gøre for dig.

Jeg vil ikke have dig, hvis andre kan få dig.

mand ser på kvinden på afstand

Jeg har altid været den type af pige der ikke kan lide dem andre kan få. Hvad er din værdi hvis du er så nem? Hvad er der så specielt ved dig hvis alle andre piger kan få dig? Og hvem lover mig at du ikke går fra mig for en anden pige hvis du ikke har de rigtige standarder?

Jeg vil være i stand til at stole på dig. Jeg vil vide at du aldrig ville erstatte mig med en tilfældig pige, så længe jeg er sød mod dig. Jeg vil vide at jeg betyder noget for dig og at jeg tilfører en værdi til dit liv. Jeg vil ikke være sammen med dig hvis jeg let kan erstattes.

Jeg går ikke efter det med mindre du viser mig at du vil have mig.

Jeg har været igennem meget i mit liv. Tro mig, det sidste jeg ønsker er at jagte en der ikke vil have mig i hans liv. Så det sker ikke. Jeg vil ikke gøre dig til min nr. 1 hvis du ikke viser mig at du vil være nummer 1.

Jeg ved at et forhold mellem to mennesker kan være en udfordring, men det bør aldrig være svært. Jeg ved at det kræver en indsats og jeg er villig til at arbejde for os hvis du giver mig noget at arbejde for.

Få mig ikke til at gøre alt for at jeg kan blive din pige, fordi jeg ved når det er tid til at stoppe med at give mig selv til en anden.

Hvis du vil have mig i dit liv, så flyt dig og giv mig en plads. Så enkelt kan det være.