Skip to Content

7 Ting Du Kan Gøre, Hvis Han Ikke Vil Forpligte Sig Eller Lade Dig Gå

7 Ting Du Kan Gøre, Hvis Han Ikke Vil Forpligte Sig Eller Lade Dig Gå

Det mest forvirrende, der kan ske i et forhold, er når en mand ikke vil forpligte sig, men han vil heller ikke lade dig gå. Du undrer dig over, hvorfor han pludselig trækker væk, og du kan ikke finde grunde, der er gode nok til det det sker.

Så, du tænker på hvad du skal gøre ved det hele dagen, og alt hvad du prøver, er forgæves. Men du bør vide, at der er en løsning på ethvert problem, og at dette kan løses, hvis du gør en indsats.

Så her er hvad du virkelig kan gøre ved det faktum, at din mand ikke vil forpligte sig eller lade dig gå.

1. Tal med ham åbent

Jeg ved, at du virkelig ikke ønsker at gøre dette, og jeg ved, det er smerte bagi, men hvis du vil vide, hvad der sker, er det bedre at spørge din mand direkte.

Fortæl ham, at du ikke har det godt, og at du vil løse dette problem, der har generet dig et stykke tid.

Forklar at et ægte forhold handler om at forpligtigelse og ikke sidde i to stole på samme tid. Og mest af alt, fortæl ham, at du vil forlade ham, hvis han ikke ændrer sig.

2. Vis ham at du vil forlade ham

Par skænderier sidder på sofaen derhjemme

Du ved, at en mand ikke ved, hvad han har haft, før han mister det. Så hvorfor ikke vise ham at du har andre muligheder, og at du også kan forlade ham?

Lad ham ikke tro, at han er den eneste til dig, fordi der er mænd, der ville kysse jorden, du gik på og der ville forpligte sig.

Vis ham, hvad han vil miste dig, hvis du forlader ham og giv ham tid til at tænke over det.

3. Forlad ham så han kan tænke over alt igen

Hvis du skubbe og kvæler ham, vil han forlade dig på et øjeblik. Men hvis du viser ham at du er en rigtig kvinde, og at du vil give ham lidt tid til at tænke, vil han handle anderledes

Måske vil han se, hvor stor en indsats du gør, for at få forholdet til fungere, og at du giver ham tid nok til at tænke to gange over alt. Det vil få ham til at komme tilbage, selv for blot at prøve hvordan tingene vil fungere, hvis han beslutter sig for at forpligte sig.

4. Fortæl ham, at du ikke vil fjerne hans uafhængighed

Måske har din mand bare har en frygt for engagement, men på den anden side, er han for meget en kujon til at lade dig gå. Han spiller et spil med dig og beder dig om at være der for ham, når han vil og ikke være der, når du har brug for ham.

Derfor er du nødt til at løse nogle ting med ham så hurtigt som muligt. Fortæl ham, at han ikke behøver at være bange for, at han vil miste sin uafhængighed når han er i et forhold med dig.

Fortæl ham, at han ikke vil miste sine nosser, for det er det mænd tror de taber, når de forpligter sig.

Hvis han indser, at han vil får et liv ligesom han havde uden dig, vil han måske ændre sig.

5. Gør dig selv til en prioritet

Afslappet ung kvinde trækker frisk luft på balkonen om morgenen

Vis ham, at du er din egen prioritet, og at du ikke vil lade ham snøre dig sammen længere. Vis ham, at du kan leve uden ham, og at du ikke planlægger at vente på ham længere.

Når han ser, at du er helt sikker på hvad du siger og tænker, han vil stoppe for et sekund og tænke mere på det. Han vil se, hvilken slags person han taber, og han vil behandle dig bedre end før.

I sidste ende vil han aldrig give dig den fornøjelse, du har, når du er den første prioritet for dig selv.

6. Lav grænser

Når du ser, at du ikke får, hvor du ønsker at være sammen med en mand, skal du opsætte dine grænser. Du skal krydse en linje og lade ham vide, at du også har rettigheder.

Han kan ikke bare snøre dig sammen, manipulere og kontrollere dig, og ikke give noget tilbage. Det er ikke kærlighed, og det er bestemt ikke et sundt forhold.

Så skal du fortælle ham, at han skal gøre sig selv opmærksom på, hvad han vil med dig. Hvis I ikke har de samme udsigter på livet, er det tid til bare at gå væk.

7. Sæt fuld stop på alt

Nogle gange tror fyre, at din trussel intet er værd, fordi de vil finde en måde at narre dig rundt på. De tror, at det er noget du bare siger, at du vil afslutte forholdet, men at det aldrig vil ske.

Men, den bedste måde at ryste hans på verden er faktisk at forlade ham. Vis ham, at han mistede dig på grund af sin opførsel, og at du ikke planlægger at bruge dit liv med den fyr, der ikke kan bestemme, hvad han vil. Når han ser, at du er seriøs, vil han helt sikkert forsøge at vinde dig tilbage.