Skip to Content

6 Ikke-seksuelle Fysiske Karakteristika Som Mænd Syntes Er De Mest Attraktive Ved Kvinder

6 Ikke-seksuelle Fysiske Karakteristika Som Mænd Syntes Er De Mest Attraktive Ved Kvinder

At være sexy er i de fleste tilfælde en universel ting, specielt for mænd. Du behøver ikke at være et geni for at finde ud af hvad mænd finder mest attraktivt ved kvinder, men er det noget andet en store bryster, brede hofter og en fin numse? Du tror det sikkert ikke, men der er mange ikke-seksuelle karakterer der gør en kvinde sexet. Her er 6 af dem:

1. Øjnene

Det er almen kendt at øjnene afslører meget om personene. Øjnene er definitivt den mest attraktive del af ansigtet som mænd kigger efter ved kvinder. Hvad enten det er formen, farven eller den måde du ser på dem, så er mænd vilde med smukke øjne, og det er det første de bemærker ved en kvindes ansigt.

2. Smilet

Den næst vigtigste del af ansigtet er hendes smil. Der er ingen der kan lide negative mennesker, og hvis du ikke smiler nok, giver du indtrykket af at du ikke er en positiv person. Vis dine hvide tænder, brug lidt læbestift og han vil helt sikkert blive endnu mere betaget når han ser dig.

3. Håret

Selv om de nødvendigvis ikke opdager når du har ændret frisure, elsker de definitivt lang og glansfuldt hår. At lege med dit hår mens du ser på ham kan ændre den måde han er tiltrukket af dig på drastisk. Alle fyre har en foretrukken hårfarve, så du kan ikke generalisere, men en ting er sikkert – mænd bliver ramt når de ser en kvinde med flot hår.

4. Stemmen

Mange mænd er enige om at de kan blive ramt af bare at høre en kvindes stemme, specielt i en høj tone. Studier viser at mænd forbinder en høj stemme med ungdommelighed og en lille feminin krop.

5. Højde

En sexet krop kan ikke være perfekt uden at være høj, med ben som passer til både længden og højden. Høje kvinder anses for mere attraktive men det kan være dobbelt besværligt for en mand på grund af hans naturlige instinkt om at være den dominerende i forholdet, så hvis en pige er højere eller samme højde som ham vil han føle sig skræmt.

6. Holdning

Hvordan en kvindes holdning er, er vigtig. Den måde du bærer dig selv, med selvtillid – massere af selvtillid er noget mænd kan lide. Dette inkluderer også den måde hun går på, og hvordan hun bevæger sig ind i et rum og tager al hans opmærksomhed. Det handler om de vibrationer hun udstråler, og selv uden at se hende kan en fyr føle sig tilstede. Plus at pleje dig selv betyder at du er sund og selvbevidst.