Skip to Content

Ignorer Ham For At Få Hans Opmærksomhed (7 Enkle Tips)

Ignorer Ham For At Få Hans Opmærksomhed (7 Enkle Tips)

Forhold er vanskelige. Og nogle gange har du brug for at komme op med gode strategier for at få en mands opmærksomhed.

Måske er du i et længerevarende forhold som er i en svær periode – her er han fraværende, og du føler at han mister interessen. Det virker som om han trækker sig væk, og du ved ikke hvordan du skal håndtere situationen.

Måsle er du i begyndelsen af et nyt forhold, og vil ikke ødelægge det ved at være omklamrende. Du vil at alt skal glide nemt, men selv om det stadig er for tidligt at sige noget, så føler du at han trækker sig.

Tag en dyb indånding. Du må tage det roligt.

De fleste kvinder vil overreagere. De ville gøre noget dumt for at få hans opmærksomhed. Men det vil det ikke, fordi jeg vil fortælle dig hemmelighederne til at få hans opmærksomhed, selv om det nogle gange kan føles som en tabt sag.

I situationer som det her, til en “sygdom” som hedder “at trække sig væk”, har du brug for en hemmelig “medicin” som hedder “at ignorere” .

Selv om det virker enkelt og oplagt, så tro mig – når følelser er involveret, vil du få svært ved at kontrollere dine handlinger. Nogle gange kan du tage dig selv i at gøre ting du sværgede at du aldrig ville gøre.

Hvis der var en der fortalte dig en historie om en pige som skrev til en mand selv om han ikke skrev tilbage til hende (eller lignende), vil du sandsynligvis havde sagt: “Det kunne jeg ikke gøre, er hun vanvittig? Hvis jeg var i den situation vlle jeg have ignoreret ham fuldstændigt”. Men her er du, du gør præcist det samme, selv om du sagde at du ikke ville. Og det enkle du talte om bare at IGNORERE ham virker nu så kompliceret.

Brug det til at “overse ham” på den rigtige måde. Begynd med dig selv, derefter kan du gradvist arbejde dig frem for at få det du vil have fra ham.

Her er der nogle tips til at øge chancen for succes med opgaven om at ignorere ham og få hans opmærksomhed tilbage:

1. Ignorer behovet om at vise overdrevne emotionelle følelser

Dette er en fælde som mange kvinder falder i. De tror at mænd oplever følelser på samme måde som de gør. Så de viser alle deres følelser tidligt.

Det kan mænd blive skræmt af. De opererer på et andet niveau end kvinder. Det tager dem normalt længere tid at finde ud af tingene for sig selv og til at være sikre på deres følelser før de deler dem med dig.

Hvis du for åben omkring dine følelser eller overdriver med emotionelle display, kan det være årsagen til at han tager en anden retning. For meget ærlighed vil blot få ham til at løbe så hurtigt han kan.

Så tag det roligt. Timing er alt. Gå ned i hans tempo, og vis dine følelser når han er klar til at vise dig sine.

Kontroller at i er på samme niveau. Ved at vise din kærlighed for tidligt i et forhold, kan du sende signaler om at du er usikker eller desperat.

Ved at give ham tid og plads til at tænke, så er du på rette spor for at give jer en chance til kærlighed.

Han vil troligt begynde at tænke over hvorfor du ændrede dig, og hvorfor du ikke giver ham lige så meget opmærksomhed som før, og det er noget der vil få ham til at gå efter dig.

2. Ignorer behovet for at overreagere

De fleste kvinder har en tendens til at konkludere for hurtigt. Måske er der ikke noget galt, men du formoder at det er fordi han ikke svarede på din besked med det samme, eller også har han ikke lavet en hjerte emoji efter hans godnat besked.
Uanset hvad du gør, så skal du sørge for at du har en grund til at bekymre dig, og til at reagere, og om du overhovedet behøver at reagere.

Konstant klagen og skabe problemer over småting kan få ham til at løbe væk så hurtigt han kan. Ingen ønsker at høre på konstant klagen, specielt hvis det er uden grund.

Vælg dine kampe med omhu.

Hvis du virkelig har et problem må du tage det op med ham, men sørg for at det er det værd. Hvis han på nogen måde sårer dig, så bør du fortælle ham det. Men husk at overdrivelse kan kvæle et forhold.

Du vil have at han skal se dig som en kvinde der ikke overtænker alle hans ord. Det er dit liv, og du har ikke tid til at bekymre dig om hver lille ting han gør. Du bør kun forsøge at løse størrere problemer.

Han kan også blive overrasket eller bekymret over hvorfor du ikke reagerer på de ting som du normalt ville reagere på.

3. Stop med at ignorere dig selv, og han vil også stoppe med at ignorere dig

Sæt dig selv først. Tænk ikke over hans behov og spring ikke efter telefonen hver gang han ringer, og løb ikke til invitationer fra ham der kommer i sidste øjeblik. Det hjælper ikke at lade som om du er optaget. Du skal være optaget – med dig selv.

Arranger dit liv som du vil have det. Tag hensyn til dine behov. Du har dine studier, venner og familie, arbjede, karriere, aktiviteter og interesser – ved siden af ham.

Du skal have dit eget liv, og han bør være en vigtig del af det. Hvis du er for imødekommende vil han blive vant til det. Han vil tage dig for givet og naturligt antage at du altid vil lave tid til ham. Han burde være den der tilpasser hans planer til din tidsplan – i det mindste nogle gange.
Du har ikke brug for at gøre alt for at tilpasse dig hans planer hele tiden. Kompromis er altid en god ting, og lad ham vide at du har dit eget liv.

En mand elsker en selvstændig kvinde mere end noget andet, som også er istand til at lave plads til ham i hendes travle hverdag.

4. Stop med at ignorere dine ønsker

Tag føringen. Planlæg et roadtrip. Lav aftaler om aftensmad- Bestil biografbilletter til en film som han ville være interesseret i. Køb billetter til en koncert med bands som i begge kan lide. Lav planer som du tror er interessante for jer begge to. Sig at du har organiseret en aktivitet for jer og bed ham blive med dig.

De fleste kvinder er vant til at det er deres mænd som planlægger alle arrangementer. Det er en måde at vise ham på at du er selvstændig og er i stand til at organisere aktiviteter, og du vil rigtig gerne at han er sammen med dig.

Det afgørende er at sige: “Hvis du ikke kan, er det ok. Jeg spørger bare nogle af mine venner for jeg vil helt vilt gerne ud. “Hold det casual. Det vil få ham til at tænke, “Hvilke venner?” Og du vil vise ham at du er i stand til at have et sjovt uden ham.

Dette er en stilfuld måde at ignorere ham på.

5. Varm og kold

Hvis du stadig ignorerer ham, vil han blive træt af det efter noget tid. Han vil føle at han rammer en mur når han forsøger at være sammen med dig, og det vil medføre at han tror at han ikke har en chance sammen med dig. Så giv ham nogle hints om at der kan være håb for ham alligevel. Du spiller rollen som isdronning, men ind imellem giver du ham et hint om at du har et varmt hjerte under det kolde ydre.

Opfordr til at tale sammen når du har chancen. Vis ham at du er interesseret i hvad han har at sige. Lad ham føle at det han siger er så fængende at du ikke vil gå glip af et eneste ord. Du kan også skrive til ham og spørge om noget som du ikke ved så meget om (bare ikke gør det for oplagt). Hvis du ser at dit pludselige indslag af opmærksomhed får ham til at snakke med dig mere eller skrive mere, så er du på rette spor.

Lav en balance mellem at ignorere ham og giv ham opmærksomhed. Du skal ikke opføre dig iskoldt overfor ham, men du skal bare ikke virke omklamrende. Spil spillet hvor du er varm og kold, og giv ham akkurat det der er nok til at holde ham fanget, men ikke for meget. Balance er nøglen.

6. Få gang i hans jalousi

Mænd er utrolig konkurrencepræget, og nogle gange skal der lidt jalousi til for at få dem til at rejse sig og komme efter dig. Han kan ikke engang se hvad han har lige foran ham før det er en trussel om at der er en anden der kan tage det fra dem.

Så flirt, men på en måde hvor du giver din opmærksomhed til andre. Snak med andre mænd, smil, rør ved hans skulder og hav kun fokus på ham. Sørg for at din mand kan se at du snakker med en anden, og tag ikke hensyn til andet end ham du snakker med.

At vække jalousien hos en er en farlig taktik fordi det kan give ham opfattelsen af at du er ikke er interesseret, eller at du er interesseret i en anden. Så sørg for ikke at overdriv din flirt, for meget jalousi vil blot jage ham væk. Du har bare brug for en gnist, ikke en stor brand.

7. Følg hans ledelse

Hvis han ignorerer dine besked, så skal du ikke spørge ham hvorfor han ignorerer dem. Gør det samme – skriv ikke tilbage. Ring ikke til ham. Insister ikke på noget. Tving ikke noget frem. Det er nyttesløst.

Han vil være mere interesseret når han ikke hører fra dig når du sender den ene besked efter den anden, der forsøger at komme til bunds i tingene. Ignorer ham og få ham til at tænke over hvor du blev af. Det vil give en masse spørgsmål i hans hovede. Det gør at du virker som et puslespil, og han vil være ivrig efter at løse det.

For når du er for tilgængelig, har det den modsatte effekt. Han ved hvor du er, hvad du tænker og han ved at hvis han ikke skriver til dig så vil det genere dig. Så han har overtaget situationen, selv når han ingen anelse har om hvad der sker, og han måske slet ikke tror at du er interesseret i om han reagerer på beskeden eller ej.

I sidste ende vil han svare, og når han gør det, så tag dig god tid inden du svarer tilbage. Lad ham ikke tro at du har ventet ved telefonen så han husker at du eksisterer. Lad ham aldrig se at du blev ked af det fordi han ikke skrev til dig. Jeg at disse spil kan være opslidende i længden, men nogle gange er det nødvendigt.

Det er ikke en god ide at investere for meget i en person som ikke også investerer i dig. Det er derfor du ikke bør give mere end hvad han giver dig. I bør passe på hinanden på samme måde, og give den samme mængde af tid og opmærksomhed til hinanden.

Selvfølgelig kommer du ikke til at måle og veje hvem der gav mere af sig selv i forskellige situationer, men sørg for at i er på samme bølgelængde. Alle dine anstrengelser bør altid blive gengældt, godtag aldrig noget mindre.

Hvis du føler at du giver for meget og han ikke giver dig noget, burde du måske overveje igen om du vil være i den type af forhold fremover.

At ignorere en er også en smart måde at teste på om de virkelig kan lide dig. Hvis du ignorerer ham på nogle af de ovennævnte måder, og han begynder at jage dig, er du på rette spor. Det betyder at du har hans fulde opmærksomhed. Hvis han ikke gør tingene anderledes, så vil du i det mindste vide hvor i står, og det er hans tab hvis han ikke går efter dig.

Pointen er at mænd er simple skabninger. Hvis du jagter dem, vil de trække sig. Hvis du ignorerer dem vil de jagte dig.