Skip to Content

I år Skal Du Give Slip På Den, Der Ikke Er Klar Til At Elske Dig

I år Skal Du Give Slip På Den, Der Ikke Er Klar Til At Elske Dig

Lad dette være det punkt i dit liv, hvor du beslutter dig for, at nok er nok. Bliv ikke et sted, hvor du ikke bliver set, værdsat eller elsket.

Bliv ikke, for det vil kun blive værre. Jeg ved, at det er en stor beslutning, og at det vil være smertefuldt og svært, men klip den snor over, der holder dig bundet til ham.

Der er intet, du kan sige eller gøre for at ændre den måde, han er på. Han vil altid forblive den samme, og han vil aldrig være god nok til dig.

Åbn dine øjne, min pige, og se ham, som han virkelig er, ikke som du gerne vil have ham til at være.

Han finder næsten aldrig tid til dig. Han gør alt for sin egen bekvemmelighed. Han betyder alt for dig, men for ham er du bare en mulighed, og det ved du inderst inde godt. Det dræber dig langsomt.

Hans spil og den her on/off-again ting, du har med ham, får dig til at miste din fornuft. Du har været på denne følelsesmæssige rutsjebanetur så længe, og det ser ud til, at det aldrig vil stoppe, før du beslutter dig for at sætte en stopper for det.

Se dig selv i spejlet, min pige, du fortjener så meget mere.

Tag et godt kig og se, hvor smuk du er, hvor speciel, godhjertet og bemærkelsesværdig du virkelig er.

Bring de stemmer til tavshed, som får dig til at tro, at du ikke er god nok, smuk nok eller klog nok, og at det er grunden til, at han ikke giver dig tid om dagen.

Det kunne ikke være længere fra sandheden.

At han behandler dig dårligt, har alt at gøre med ham og rodet i hans hoved og intet at gøre med dig. Hold op med at tvivle på dig selv. Hold op med at fokusere på dine fejl, og fokuser på dine fortrin.

Du har mange af dem, så smid dem ikke væk så let. Lad ikke, som om de ikke er vigtige. Omfavn også dine fejl, og accepter dig selv, fordi du er fantastisk, præcis som du er.

Se dig selv med et helt andet sæt øjne, som ikke er forurenet af hans tilstedeværelse.

Du er ikke skabt til ham, min pige, han ved ikke, hvordan man elsker.

Og du handler kun om kærlighed. Du har brug for en, der lægger mærke til det og ikke er bange for at elske dig tilbage. En, der ikke er bange for at føle. En, der er klar til at være den mand, du fortjener.

Den person er ikke ham. Han er ikke i stand til at elske. Det eneste, han ved, er, hvordan man tager fra dig uden at give noget tilbage. Det eneste, han tænker på, er sig selv.

Accepter ham for den, han er, et lærende kapitel i dit liv, der lærte dig, hvordan kærlighed aldrig bør se ud.

Forveksl ham ikke med din evige person, han er ikke andet end en hård lektie, du var nødt til at lære, så du kunne blive stærkere, klogere og lære at elske dig selv mere.

Drøm og skab, min pige.

Invester i dig selv lige så meget, som du har investeret i ham, og endda mere. Giv dig selv tid til at hele, men bliv ved med at bevæge dig fremad; uanset hvor langsomt eller hurtigt du går frem, tæller hvert skridt.

Lad ikke din forholdsstatus definere dig. Værdsæt den indre fred, du har, når du er alene, i stedet for det rod, han udsætter dig for. Stol på dig selv, som du aldrig ville kunne stole på ham. Vær din egen klippe. Du har styr på det.

Du kan gøre, hvad du har lyst til, bare giv dig selv den samme mængde energi, kærlighed og engagement, som han ikke værdsatte, og se, hvordan dit liv begynder at ændre sig til det bedre.

Giv slip på den, der ikke er klar til at elske dig, min pige.

Giv slip på ham, uanset hvor ondt det gør, for hans tilstedeværelse i dit liv vil gøre endnu mere ondt. Du fortjener bedre end det her.

Du fortjener den altopslugende, “kan ikke leve uden dig”-kærlighed og ikke den, du skal skubbe og trække og tvinge. Den kærlighed er ikke sand, den er kun midlertidig.

Begynd dette år med en ren tavle og fri for ham. Gør plads til en, der er mere værd, til en, der er klar til dig, til en, der vil være vild med dig.

Og nøjes aldrig med mindre.