Skip to Content

8 Tegn Han Er Helt Sikkert Spilder Din Tid, Selv Om Du Er Temmelig Sikker På Han Er Den Ene

8 Tegn Han Er Helt Sikkert Spilder Din Tid, Selv Om Du Er Temmelig Sikker På Han Er Den Ene

Det er utroligt, hvordan vi nogle gange bliver forelskede og aldrig ser tegnene på, at en person ikke er den, vi tror, den er.

Så der er en fyr i dit liv, ikke?

Du synes, at I er fantastiske sammen, men der er denne lille bange stemme i dit hoved, der fortæller dig, at der er noget galt.

Så du lukker munden på den stemme og får dig selv til at tro, at alting er perfekt. Men hvad nu hvis det ikke er det?

Læs videre for at finde ud af det i tide og spare dig selv for en stor skuffelse senere hen.

1. Han tager ikke initiativ til meningsfulde samtaler

En fyr, der ser sig selv tilbringe et helt liv med dig, vil være ivrig efter at lære så mange ting om dig, som han kan.

Intimitet og forbindelse mellem to mennesker, der virkelig er forelskede, er et meget vigtigt bånd, der får folk til at ønske at dele alt med den specielle person.

Hvis han kun taler om tilfældige, overfladiske ting med dig, er han ikke virkelig interesseret i at opdage, hvem du er inderst inde.

Dette viser, at der ikke er ægte intimitet mellem jer to, og du bør holde op med at idealisere jeres forhold.

2. Han mangler konsistens

Du har måske ikke tænkt så meget over dette, men vær opmærksom. Virker det på dig, som om han kun ringer dig op, når det passer ham?

Er han uvillig til at ændre sine planer for dig og mødes med dig, når du ønsker at se ham?

Det betyder desværre, at han sandsynligvis kun ringer til dig, når han keder sig, og at han faktisk har dig i baghånden.

Du bør ikke finde dig i en fyr, der ikke værner om dig som sit førstevalg – han spilder din tid.

3. Han giver dig ikke det mindste tegn på hengivenhed eller opmærksomhed

Du kan ikke rigtig huske en gang, hvor han har ringet bare for at fortælle dig, at han tænkte på dig.

Alt virker okay, når I er sammen, men når han først er væk, er han definitivt væk, uden at der er nogen som helst tegn på hans eksistens.

Selvfølgelig har alle en masse at se til, men at sende en hurtig besked tager ikke rigtig meget tid.

Det betyder sandsynligvis, at han ikke tænker lige så meget på dig, som du tænker på ham, hvilket er et klart tegn på, at han er en tidsrøver og ikke den, du tror, han er.

4. Han spørger ikke om din dag

Når I mødes, er han villig til at tale om alt og dele detaljer fra sin dag, men han spørger næsten aldrig om din dag.

Når vi virkelig holder af nogen, er vi vildt interesserede i, hvad der skete med dem i den tid, hvor vi var adskilt fra dem.

At han ikke spørger, hvordan din dag gik, betyder, at han er fokuseret på sig selv og den sjove del af jeres forhold – han interesserer sig ikke rigtig meget for dig, dine følelser, vaner eller dit liv i det hele taget.

Du bemærker det måske ikke i starten, men efterhånden som tiden går, vil du begynde at føle dig ensom og forladt i dit forhold.

5. Han lyver over for dig

Du har måske aldrig taget ham i at lyve om noget stort, men du har bemærket, at han ikke er fremmed for at fortælle en hel del små løgne.

Han føler sig godt tilpas med at lyve, og du kan se, at det er en del af den, han er.

Du tror måske, at han kun fortalte dig disse løgne for at få sig selv til at se bedre ud, fordi han var nervøs for at få dig til at se ham i det bedst mulige lys.

Sandheden er dog stadig, at hvis han nogensinde planlagde noget seriøst med dig, ville han være åben om, hvem han er, fra starten af.

Du kan ikke basere et forhold på løgne.

6. Han lægger aldrig nogensinde mærke til detaljerne

Selvom det ikke er ualmindeligt, at fyre ikke lægger mærke til hver eneste lille detalje ved os tøser, vil en fyr, der virkelig elsker dig, lægge mærke til masser.

Han vil i det mindste kende din yndlingsfilm, dit yndlingsband, din yndlingsmad… hvad der får dig til at grine og de ting, du ikke kan lide, eller dem, der gør dig vred.

Når du tænker over det, ved de fleste af os disse ting om mange af vores bekendte, hvorfor skulle han så ikke vide noget om dine?

Tja, svaret er enkelt – det er fordi han ikke er interesseret i at lære dig bedre at kende eller gøre dig glad.

7. Han spørger aldrig om dine planer for fremtiden

En person, der elsker dig, bekymrer sig om dine drømme, mål og dine planer for fremtiden.

Uanset om I er i begyndelsen af jeres forhold eller har været sammen i et stykke tid, vil en fyr, der ønsker at være sammen med dig, være nysgerrig på, hvordan du ønsker at bruge din tid i fremtiden.

Hvis han forestiller sig at tilbringe sin fremtid sammen med dig, vil han helt sikkert stille spørgsmål om den måde, du ser din fremtid på.

Hvis han ikke har gjort det, er jeg ked af at sige, at han sandsynligvis ikke ser sig selv tilbringe så meget tid sammen med dig, uanset hvordan du føler for ham.

8. Han stiller aldrig spørgsmål om de andre mennesker i dit liv

Du har aldrig hørt ham nævne dine venner eller din familie. Du tror måske, at han bare ikke er så nysgerrig, og at han kun bekymrer sig om det, han har sammen med dig, men…

En fyr, der er ved at lære dig at kende og er villig til at binde sig til dig, vil helt sikkert interessere sig for at finde ud af i det mindste et par ting om din opvækst, navnene på dine forældre, om du har søskende, eller hvordan dine venner er.