Skip to Content

En Trin-For-Trin Guide Til, Hvordan Du Får Ham Til At Få Ondt Af Dig

En Trin-For-Trin Guide Til, Hvordan Du Får Ham Til At Få Ondt Af Dig

Gensidig kærlighed, respekt og støtte er helt sikkert vigtige aspekter i ethvert forhold, men i hemmelighed ønsker vi alle, at vores fyre stadig er vilde med os!

Efter et stykke tid kommer der i ethvert seriøst, engageret forhold en periode, hvor I begge er så trygge ved hinanden, at I faktisk holder op med at gøre en indsats for at se godt ud længere.

Du er bare ligeglad, fordi du ved, at han elsker dig uanset hvad.

Det er alt sammen sandt, men når du lader det gå for vidt, og du ikke engang gider vaske dit hår eller i det mindste tage noget andet end sweatshorts på i dagevis, kan din partner miste den seksuelle lyst, han engang havde sammen med dig!

Det er ikke fordi, han ikke vil elske dig mere. Det er bare det, at sex-faktoren og den første lyst, han følte i det øjeblik han så dig, da I først begyndte at date, langsomt kan blive til komfort og uvilje mod at komme op af sofaen, når du kommer hjem.

Og det vil få dig til at undre dig over, hvornår og hvordan den seksuelle appetit, han engang havde for dig, tilsyneladende er gået til grunde, og hvad der fik ham til at miste interessen.

Men bare rolig, der er en løsning på dit problem.

Du skal gøre en reel indsats for at genaktivere den seksuelle lyst i ham og få ham til at længes efter dig, som han plejede at gøre. Den gnist, som I engang havde i starten, vil ikke vare alt for længe, hvis du bevidst forsømmer den.

For at hjælpe dig med at få din mand til at få lyst til dig som aldrig før og genopfriske jeres begær begge to, er her 7 fantastiske måder, hvorpå du kan drive ham helt vild og inspirere et seksuelt bæst i ham!

Bare vær forsigtig, det kan få ham til at gå amok i begær efter dig! Betragt dig selv som advaret, og held og lykke.

1. Sig hans navn så ofte du kan

Fakta er fakta. Mænd ELSKER, når du siger deres navn. Det får dem til at føle sig vigtige og øger deres begær efter dig.

Når de ser dine læber udtale deres navn, uanset situationen, kan de kun tænke på, hvor lækker du er lige i det øjeblik, og hvordan de ville gøre det med dig lige der og nu.

Det får ham til at se, at det er ham, du tænker på, og intet får ham mere til at flyde i båden. Det ligger i deres mandlige DNA at have brug for at vide og føle, at de har udryddet konkurrenterne og fået pigen og hendes udelte opmærksomhed.

Men du skal ikke bare sige det ud af ingenting; få det til at tælle.

Hvis du f.eks. er i offentlige omgivelser, og der er folk omkring dig, så sørg for at smide hans navn ind i samtalen så meget du kan, og giv ham et sexet blik hver gang du gør det.

Få ham til at indse de seksuelle hentydninger, når du uskyldigt siger hans navn omkring alle de mennesker. Det vil drive ham til vanvid og gøre ham så liderlig for dig.

Det eneste han vil kunne gøre er bare at vente, til du kommer hjem og lidenskabeligt tage dig i det øjeblik du åbner døren, da han ikke vil kunne vente med at komme ind i soveværelset. Bingo!

Der er en anden ting, du kan gøre med navnet… Når I er i soveværelset og får gang i den, og han virker som om han er faret vild i sit hoved eller noget,

skal du bare langsomt og stille stønne hans navn for at få hans fulde, udelte opmærksomhed.

Du vil se, hvor meget det vil motivere ham og gøre tingene varme og intense mellem lagnerne.

2. Ræk uventet ned i hans lomme

Lad som om du rækker ud efter nøglerne, mens I begge kender den sande hensigt med dit træk … Hele pointen med dette er, at han skal opleve kraften i en uventet berøring.

Når du rører din mand dernede ud af det blå, stimulerer du øjeblikkeligt hans begær og får ham til at længes efter din berøring, når du ikke er i nærheden.

Det bliver et kort øjeblik af spænding for ham, og det vil helt sikkert give ham lyst til mere, hvilket vil betale sig, når I endelig mødes den dag og tager det med ind i soveværelset.

Han vil være mere end klar til at vise dig sin påskønnelse, og du vil være glad for dig selv, fordi du stadig har det, tøs!

Her er nogle andre måder, hvorpå du kan give ham en uventet berøring og pirre ham lidt op:

Hvis du er på en bar, og du har brug for, at han flytter sig, så du kan undskylde dig selv til dametoilettet, skal du ikke bede ham om at flytte sig. Rejs dig op og gå forbi ham.

Sørg for at stryge ham med din bagdel på vejen derhen. Stol på mig, han vil elske det, og det vil du være mere end i stand til at se.

Hvis du sidder til frokost med en flok mennesker (det være sig venner, familie, kolleger), så sæt dig lige ved siden af ham.

Og når du skal række ud efter noget til venstre eller højre (afhængigt af, hvor han sidder), så sørg for at vende dig så meget som muligt og stryg ham med dine bryster pænt og langsomt på vej til at hente saltet.

Når du rent faktisk har brug for nøglerne eller en telefon fra hans lomme, skal du ikke bede ham om at give dig det, men bare række ind og selv tage det.

Jeg ved godt, at du forstår, hvor jeg vil hen med det her … Enhver uventet berøring, og især disse særlige steder … han vil ikke kunne skjule sin begejstring.

Når du er helt rørig over for din mand, vil han langsomt blive afhængig af din uventede berøring, og han vil hige efter det, hver gang du ikke er i nærheden. Så vent ikke på den næste mulighed for at røre ham uventet. Skab den!

I vil begge nyde det i sidste ende.

3. Fortæl ham mindre, og det vil få ham til at ønske dig mere

Det fantastiske ved fyre er, at jo mindre du deler med dem, jo mere vil de have dig!

Så næste gang du har lyst til at fortælle ham alt om det nye drama mellem to af jeres fælles venner eller om resuméet af den seneste serie, I har set – lad være.

Mænd er ikke i stand til at modtage så meget information, da de ser det som irrelevant og i sidste ende kedeligt.

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor du altid er nødt til at få information ud af ham om hans dag, eller om hvad som helst i virkeligheden? Nå, nu ved du det.

Dette er hovedårsagen til, at de ikke er lige så imødekommende som os. De finder det bare ikke interessant eller værd at dele det, så de vil ikke genere os med det.

Nu, hvor du ved det, kan du holde op med at dele hver eneste detalje af dit liv med ham (det er det, du alligevel har dine piger til), og se ham langsomt længes mere og mere efter dig.

Jo mindre du fortæller ham om noget som helst, jo mere vil han begynde at komme til dig og stille spørgsmål. Han vil ikke engang vide, at alt dette var din nøje gennemtænkte masterplan.

Når du er lidt mindre snakkesalig og imødekommende, vil han være så meget mere interesseret i det, du har at sige!

For eksempel, når han spørger dig om arbejde, og du bare svarer: “Ikke meget, det sædvanlige…”, vil han bede dig om flere oplysninger, og han vil være oprigtigt interesseret i at høre dem.

Når du er i byen med dine piger, og du bare fortæller ham det i en hurtig sms uden at specificere hvor og med hvem præcist, vil han gerne høre mere, og så er du klar!

Hold ham på krogen ved at begrænse din historiefortælling, og du vil få ham til at spise dig i hånden. Han vil dø for at kende slutningen på alle historier, bare hold det kort og godt, og nyd hans fulde opmærksomhed.

4. Skift din rutine ud og lav en lille ændring i dit udseende

Du ved, hvordan du får dit hår klippet og derefter kommer hjem til din mand, kun for at han helt ikke engang bemærker det? Tja, det er fordi fyre ikke lægger mærke til disse små ændringer, som vi damer gør! Sådan er de ikke indrettet.

Så næste gang, vær lidt mere vovet, og gør noget markant anderledes. Har du nogensinde tænkt på at skifte hårfarve? Det kunne gøre tricket!

Hvis du er brunette, kan du måske prøve at gå efter den ildrøde farve og få ham til at lægge mærke til dig denne gang! (Men gør det aldrig kun for at få hans opmærksomhed. Gør det kun, hvis det også er noget, du ønsker!)

At tilføje noget nyt vil helt sikkert øge hans lyst til dig! Det behøver dog ikke at være hår. Du kan også lave om på garderobeafdelingen!

Hvis du for eksempel altid går i jeans, kan du måske gå efter en nederdel en gang imellem, eller hvis du altid går i en sød kjole, så skift det ud og invester i nogle smarte jeans med høj talje og en sød crop top!

Stol på mig, han vil lægge mærke til det. Han vil blive fascineret af din ændrede stil, og han vil være meget interesseret i denne pludselige nyhed, da han ikke er vant til at se dig på den måde.

En anden ændring, som kan have den største effekt, er at droppe bh’en! En dag om ugen kan du give dig selv en pause fra din bh og bare nyde at føle dig utæmmet og lækker. Åh, og sørg for at gøre din gang så spændstig som muligt den dag.

5. Lær at give ham komplimenter på den rigtige måde

Fyre er ikke som os damer. Du vil aldrig høre en mand spørge sin kæreste, om hans muskler ser små ud i den skjorte, eller om hans numse ser sød ud. De fungerer bare ikke på den måde.

MEN, bare fordi de ikke fisker efter komplimenter, betyder det ikke, at de ikke kan lide at høre et i ny og næ. (Det gør de virkelig, virkelig gerne.)

Mere end noget andet elsker mænd at vide, at de er ønsket.

Og når de hører det fra deres partner, får de den nødvendige forstærkning til at vide, at deres pige stadig er seksuelt tiltrukket af dem. I bund og grund ved at vide, at de stadig har den, uddyber kun yderligere deres eksisterende følelser for deres partner.

Husk på, at mænd ikke er lige så kærlige og hengivne som os, så bare at fortælle ham, hvor sød og fantastisk han er, vil ikke nødvendigvis gøre tricket.

Vær specifik!

Du kender din mand bedre end nogen anden, så sørg for at gøre det rigtigt. Du ved, hvad han er mest selvbevidst om, så nævn noget med det i baghovedet.

Eller hvis han er rigtig god i køkkenet, så sørg for at fortælle ham, hvor fantastisk maden var, og hvor meget du elskede den.

Han vil ikke hoppe af glæde. Han nikker måske bare med hovedet, men inderst inde vil han elske at høre det. Nogle gange skal du bare holde øje med hans kropssprog, og det vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide – selv de ting, han ikke siger.

6. Mind ham om dengang, da I først faldt for hinanden

Tænk tilbage på den fantastiske tid, da I først begyndte at date. Kan du huske det sus, du følte, hver gang telefonen ringede, og du håbede, at det var ham? Og hvordan det at se ham var kirsebæret på toppen af din hverdag?

Mind ham om det sted, hvor I plejede at tilbringe tid de første par måneder af jeres forhold. Tag en tur ned ad memory lane, og genbesøg det sted igen!

Det vil udløse alle dine minder om begyndelsen af jeres forhold, og du vil være i en kærlighedsboble, mens du mindes din forelskelse for alle de år siden.

Når han straks bliver mindet om noget, der er forbundet med, at han blev forelsket i dig, vil han blive overvældet af følelser.

Han vil føle sig nostalgisk og længes efter disse tider. Det vil være et helt særligt øjeblik at genbesøge jeres gamle grunde, og det kan kun bringe de mest romantiske følelser frem i jer begge.

Hvis der var en parfume, som du plejede at gå med hele tiden, når du mødte ham, så køb den igen, og giv ham et øjeblikkeligt flashback!

Du behøver ikke engang at sige noget … bare tag den parfume på, næste gang du ser ham, og i det øjeblik en lille brise løber hen over dig, vil han blive mindet om alle jeres første dates.

Det vil gøre ham så glad at vide, at du efter al den tid stadig er ved hans side og gør ham gladere end nogensinde før.

Den forbindelse han vil føle til jeres fortid vil være så stærk, at der ikke vil være brug for ord. Han vil blive transporteret tilbage med det samme, og du vil vide på smilet i hans ansigt, at han bare ved det.

7. Fange en anden fyrs opmærksomhed i smug

Mænd bliver virkelig opmærksomme, når de ser en anden fyr tjekke deres pige ud. Lyst gør virkelig underværker!

Hvis du vil have din mand til at ville have mere lyst til dig, så sørg for at vende et par hoveder, når I er på date næste gang.

Gør ikke noget skørt, og lad være med at engagere dig. Fang bare et par tilfældige fyres opmærksomhed på baren/restauranten/gaden, og kig så væk og tjek, hvordan din mand er helt jaloux i det skjulte.

Når han ser, at andre fyre vil have dig, vil han i hemmelighed føle sig stolt og tilfreds med sig selv, fordi han ved, at det er ham, der får lov til at tage dig med hjem!

Nogle gange er det nødvendigt at kæle lidt for hans ego, så han indser, hvor heldig han virkelig er med dig.

Når du ved, at du vil være i en situation, hvor der vil være mange mennesker, især mænd, så tag et par ekstra øjeblikke, når du gør dig klar, og sørg for, at hans kæbe står på gulvet, når han ser dig.

Når du så kommer til stedet, så vær meget venlig og flirtende med nogle af fyrene der (men overdriv ikke – hold det i alt inden for normale, uskyldige grænser).

Han vil klamre sig til dig som hvidt på ris, så snart han ser konkurrenterne der piver efter dig. Og det er præcis, hvad du ønsker.

Så når du kan se, at han har lagt mærke til den opmærksomhed, du får, kan du stoppe på det tidspunkt og nyde at have din mands øjne på dig, mere end nogensinde før.

Han vil indse, at ud af alle de fyre der er der, som potentielt kunne vinde dig, hvis du ikke var optaget, er han den heldige, der får lov til at være sammen med dig. Og det vil få ham til at værdsætte dig og jeres forhold mere end nogensinde.

Fyre er virkelig ejendommelige på den måde, men nogle gange skal du bare minde ham om, hvad han har, og han vil være mere taknemmelig, end du aner.

Du behøver ikke at spille for meget spil, brug blot nogle af disse tips til at få ham til virkelig at se, hvad han har, og når han gør det, vil du få alle dine behov opfyldt.

Alt, hvad mænd har brug for, er at blive stimuleret, og når de først er det, er du klar til at gå.