Skip to Content

Hvorfor Et Privat Forhold Er Den Rigtige Vej At Gå

Hvorfor Et Privat Forhold Er Den Rigtige Vej At Gå

Da jeg i morges kattevideoer på Instagram, fik jeg uventet at vide, at en berømthed er sammen med en anden berømthed. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke følger nogen eller noget relateret til dem, men alligevel har de på en eller anden måde fundet en måde at lade mig vide, at de er sammen.

Selv om de ikke er lige så allestedsnærværende som berømtheder, er der også nogle almindelige mennesker, der gerne gør deres forhold offentligt kendt.

Hvis du er en af disse mennesker, så dømmer jeg ikke, helt ærligt! Jeg vil blot gerne fortælle dig om visse faldgruber, der følger med det, og tilbyde et alternativ: et privat forhold.

Så lad os se, hvad et privat forhold er (og ikke er), og hvorfor du bør overveje det.

Hvad betyder det at have et privat forhold?

Et privat forhold er et forhold, som du ikke skjuler, men detaljerne om, hvad der sker mellem dig og din partner, er kun for dig at kende. Eller, folk ved, at du og din partner er sammen, men det kommer ikke nogen ved, hvad I foretager jer.

Jeg forstår fristelsen til at dele.

Du er lykkelig med din kæreste og vil gerne dele den lykke med andre. Måske har du lyst til at mødes med din bedste ven, og når vedkommende siger: “Fortæl mig alt”, så gør du det.

På nettet vil du gerne vise et sødt kyssebillede til dine følgere. Der er endda nogle par, der har fælles konti.

Det bliver et problem, når parret (eller den ene halvdel af det) begynder at fokusere mere på, hvordan det ser ud på deres side end på at nyde deres faktiske forhold.

At være i et privat forhold betyder derimod, at du respekterer dit privatliv, men at din partner ikke er en hemmelighed. Når nogen spørger dig, om du har en kæreste, fortæller du sandheden og siger: “Ja, jeg er sammen med den og den.

På den anden side, når en person, der ellers er aktiv på de sociale medier, har deres og poster billeder, men deres partner ikke er med på nogen af dem, er det sandsynligvis et rødt flag . Der er en tynd linje mellem at holde sit forhold privat og at være snigende.

Du kan være en privat person, eller du kan lide at dele alt, og begge dele er bare præferencer. Begge dele kan fungere, så længe du ikke tager det for langt.

Hvorfor skal parforhold være private? 5 ting at overveje

Dit forhold bør være privat for at holde det mellem dig og din partner og sikre, at andre mennesker holder sig ude af jeres sager. Jo flere mennesker bliver involveret, jo lettere bliver tingene komplicerede.

At være i et romantisk forhold er altid en særlig tid i vores liv. Det er normalt, at vi ønsker at dele vores lykke med vores venner og familie. Der er dog en hårfin grænse mellem at inddrage vores kære i vores liv og åbne dig selv for indblanding.

Online, jo færre mennesker, der er investeret i dit forhold, jo mindre hovedpine vil de sikkert forårsage. Ved at holde lav profil online kan du beskytte dig selv, din partner og dit forhold.

Nedenfor finder du nogle detaljer om, hvad det betyder.

1. Dit forhold kommer ikke nogen ved

Uanset hvordan du ser på det, handler det, I har, kun om jer to. Selv i mere seriøse forhold , med børn og udvidede familier involveret, starter og slutter det i sidste ende af dagen med parret.

At holde jeres forhold privat gør det mindre kompliceret, end hvis andre er involveret.

De ting, I gør sammen, jeres konflikter og jeres lykkelige øjeblikke har en større sammenhæng, som andre ikke kan få fuldt ud at vide. Når de ting, som du og din partner gør, er offentlige, har alle en mening eller et råd om forholdet, som de ønsker, at du skal tage imod.

Da de aldrig kan kende hele historien, er deres input unødvendigt og kan aldrig være svaret. De kan endda blive sure, hvis du ikke lytter til dem.

Når I holder hvorfor og hvordan for jer selv, forbliver de beslutninger, som du og din partner træffer, der vedrører jer, mellem jer to, uanset om I dater en pornostjerne eller en almindelig pige/fyr.

I et sundt forhold taler du med din partner, når der er problemer, og finder en måde at løse dem på. Når du involverer andre mennesker i dit kærlighedsliv, kan andres meninger forvirre dig og flytte fokus væk fra reelle forholdsproblemer . Et privat forhold er den bedste måde at undgå det på.

2. Du er hengiven til forholdet og ikke et billede af det

Ting, du ser på sociale medier, er måske ikke altid løgn, men oftest er de ikke helt sandfærdige. Selv ufiltrerede billeder er blevet stillet omhyggeligt op og udvalgt ud af mange, der er taget.

En person, hvis side du kan lide på grund af dens æstetik, eller som du beundrer for at leve dit drømmeliv, har udformet sin historie med opmærksomhed på hver eneste detalje. Mange mennesker skjuler deres usikkerhed bag de skinnende nye ting, som de bare skal skrive om.

Det er normalt, at det bringer dig glæde at dele ting med dine følgere online eller dine nære venner og familiemedlemmer personligt! Du skal bare være opmærksom på ikke at søge bekræftelse i antallet af likes og basere dit selvværd på noget så flygtigt.

3. Du er mere fokuseret på din partner

Et privat forhold giver dig mulighed for at koncentrere dig om, hvad du og din partner tænker og føler. Du føler ikke behov for at lede efter højdepunkter til din tidslinje, og du er i stand til at være oprigtig om at forbinde og udvikle et sundt forhold .

Selv om du kun deler snapshots af ægte øjeblikke, kan det desuden lægge pres på dit forhold, fordi ikke alle vil være glade for det.

Jo flere mennesker, der kender de små ting om dig, jo større er chancen for, at du vil støde på jalousi, hvilket kan være meget ubehageligt. Nogle mennesker, der er utilfredse med deres eget liv, kan desværre lade det gå ud over dig.

Lad ikke dit forhold blive en forestilling. Lad det handle om en ægte forbindelse, der bringer lykke, og ikke om, hvad folk tænker. Hvis du ikke søger at fange alle billeder, der har potentiale til at få mange likes, kan du leve i nuet og nyde livet, som du oplever det.

4. Det, der foregår bag lukkede døre, er kun mellem jer to

At holde dit privatliv for dig selv er lige så meget for din partners skyld, som det er for din egen skyld. Det, der foregår bag lukkede døre, er kun mellem jer to og kun for jer to.

Selvfølgelig er det normalt at inddrage dine venner og familie i resten af jeres fælles liv, men at holde de ting, der ikke vedrører dem, private beskytter både dig og din partner.

Du viser din partner respekt ved ikke at lukke alle andre ind i dit privatliv. Det, der virkelig betyder noget i et forhold, er den kærlighed og respekt, I deler, ikke hvad andre tænker.

Selv hvis du og din partner ikke fungerer og går fra hinanden, er et privat forhold meget nemmere at rydde op bagefter, så at sige.

Hvis hele din familie kender alle detaljerne og vil vide mere, eller hvis dine følgere er investeret i jer to og kræver en opdatering, bliver noget, der i forvejen er stressende, endnu sværere.

5. Der er mindre chance for, at en eks får det at vide

Når du er i et nyt forhold, og du holder dit liv privat, er der mindre sandsynlighed for, at en eks får det at vide. Hvis du holder dit forhold privat, vil det holde dem på afstand længere.

Uanset om du har slået op på god fod og ikke ønsker at fortælle, at du ser en anden, eller om du har en dårlig eks, som måske dukker op med ting at sige, ønsker du sandsynligvis ikke, at de bliver indblandet.

Ved at begrænse eksponeringen af dit forhold online og i det virkelige liv beskytter du også dig selv.

Du skal huske på, at når du først har lagt noget ud, er det altid derude. Når du deler intime detaljer med venner og familie, åbner du dig selv for deres meninger. Det er svært at gå tilbage, og du kan komme til at fortryde det.

Hvad er forskellen mellem et privat forhold og et hemmeligt forhold?

I et privat forhold er din partner kendt af andre, og i et hemmeligt forhold skjuler du dem.

Et af de berømte citater om private forhold: “Et privat forhold betyder, at ingen kender jeres forretninger, men alle kender jer sammen, forveksl det ikke”, gør forskellen mellem et privat forhold og et hemmeligt forhold klar.

Det, som man måske tror er et privat forhold, kan nogle gange blive meget privat. Næsten for privat. Så meget, at du spekulerer på, om din partner holder dig hemmelig.

Lad os se, hvordan du kan se, om det er det, der foregår.

I et privat forhold anerkender I begge to åbent hinanden. Folk ved, at I er sammen – de har bare ikke adgang til alt det, I to deler. Når nogen spørger dig, om du har et forhold til din kæreste, har du ikke noget problem med at bekræfte det.

En person, der forsøger at holde et forhold hemmeligt, holder sin forholdsstatus som “single”. Hvis de bliver spurgt, om de ser nogen, siger de, at de ikke gør det. Det kan betyde, at de enten skammer sig over den person, de er sammen med, eller at de forsøger at holde deres muligheder åbne.

I et privat forhold ved din familie og dine venner stadig, hvem din kæreste er. En person, der forsøger at date i hemmelighed, holder den person, de skjuler, fra at møde folk i deres liv.

Et privat par er ikke til PDA, men offentligt lader de ikke som om, at de ikke kender hinanden. En person, der holder sin partner hemmelig, behandler ham/hende strengt som om, at de ikke er involveret, når de er offentligt.

Hemmelighedskræmmeriet er ensidigt. Dette er et stort rødt flag. Vær forsigtig!

I konklusionen

Et privat forhold handler ikke om at gemme sig. Det er en måde at beskytte dit forhold på og fokusere på din partner og ikke på andres meninger, kritik eller godkendelse.

Alle ved, at du og din partner er sammen, men det har ikke noget med dem at gøre, så du inddrager dem ikke i jeres private forhold. Det er en sund måde at fokusere på din partner og det, der er mellem jer to.

På den anden side er et hemmeligt forhold en ulykkelig situation, hvor den ene partner af en eller anden grund skjuler den anden for folk i deres liv. Det er ikke et godt sted at være, så vær opmærksom.