Skip to Content

6 Triste Tegn På, At Dit Næsten-Forhold Aldrig Vil Blive Til Et Rigtigt Forhold

6 Triste Tegn På, At Dit Næsten-Forhold Aldrig Vil Blive Til Et Rigtigt Forhold

Når du sidder fast i et næsten-forhold, og når du begynder at få følelser for din næsten-kæreste, er det eneste, du ønsker, at der skal ske, at finde en måde at gøre det til et rigtigt forhold.

Så du bliver naturligvis ved med at lede efter spor og tegn, som fortæller dig, at dine håb og drømme ikke er forgæves.

Men det er de desværre nogle gange. Her er 6 triste tegn på, at dit næsten-forhold aldrig bliver til et rigtigt forhold, uanset hvor meget du ønsker, at det skal ske.

1. I to hænger kun ud, når han har lyst til det

Et af tegnene på, at dit næsten-forhold ikke fører nogen steder hen, er det faktum, at du bliver ved med kun at se din næsten-kæreste, når det passer ham.

Han ringer til dig, når han har tid til dig, og du løber hen til ham hver gang.

Men hver gang du foreslår en aktivitet eller bare at du har lyst til at se ham, tager han ikke imod din invitation.

Når du kommer til at tænke på det, ser du kun denne fyr en gang om ugen, og du ved, at det ikke er nok til et rigtigt forhold.

2. Han viser ingen interesse i dit liv


Hvis din næsten-kæreste ikke viser nogen form for interesse i dig som person eller i dit liv, er jeg ked af at skulle sige det til dig, men det er sandsynligt, at han kun ser dig som et seksuelt objekt og intet andet.

Denne fyr spørger dig aldrig, hvordan din dag har været, eller om du har brug for hjælp til dine problemer.

Han er ikke interesseret i noget af det, du går igennem, og han ved ikke noget om dig, og han gør heller ikke nogen indsats for at lære dig bedre at kende, og det er alle sammen klare tegn på, at han ikke har planer om at tage jeres forhold til det næste niveau.

3. Alt er vigtigere end dig

Et andet tegn på, at dit næsten-forhold aldrig bliver til et rigtigt forhold, er det faktum, at din næsten-kæreste aldrig prioriterer dig.

Alt er vigtigere end dig for denne fyr.

Han har aldrig nogensinde aflyst sine planer om at være sammen med dig, selv når du havde brug for hans tilstedeværelse, men han forventer, at du gør det samme.

Det er mere end tydeligt, at denne mand sætter dig nederst på sin prioriteringsliste, og at han ikke har planer om at ændre det.

4. Han tager dig aldrig med ud på dates

Når du kommer til at tænke på det, har du og denne fyr aldrig været ude på en ordentlig date. Han ringer kun til dig, når han er fuld eller om aftenen eller sent om natten.

Desuden ser du ham kun hos dig eller hos ham.

Og hver gang du foreslår en sjov aktivitet, som I begge kunne deltage i, eller du inviterer ham til at tage et sted hen sammen, har han altid for travlt, eller han viser ingen interesse i at tilbringe tid med dig.

Denne fyr bliver ved med at opføre sig som om han skjuler dig, fordi han aldrig viser dig nogen hengivenhed offentligt, og det er et klart tegn på hans intentioner med dig.

5. Han er ikke interesseret i at møde dine venner og familie

Du har altså været sammen med denne fyr i lang tid nu, men han har aldrig mødt dine venner eller din familie, og han har aldrig engang forsøgt at præsentere dig for de mennesker, der står ham nær.

Hver gang du forsøgte at præsentere ham for de mennesker, der betyder noget for dig, havde han en eller anden undskyldning.

Selv når I to løber ind i nogen, som han kender, præsenterer han dig altid kun som hans ven.

Hvis dette er tilfældet med jeres næsten-forhold, bør det være mere end klart, at det ikke er sandsynligt, at det bliver til et rigtigt forhold.

6. Han nægter at sætte etiketter på ting

I begyndelsen fortalte denne fyr dig sikkert, at han ikke tror på at sætte etiketter på ting, og at han ikke ønskede at binde sig.

Han har sikkert også fortalt dig, hvor speciel du er, og at han bare har brug for tid til at finde ud af nogle ting.

Og du har givet ham mere end nok tid. Men efter al denne tid har han stadig ikke besluttet sig.

Han vil stadig ikke kalde dig sin kæreste, og han vil ikke betegne alt det, der foregår mellem jer to, som et forhold, og det er mere end tydeligt, at han aldrig vil gøre det.