Skip to Content

6 Ting, Som Mænd Ønsker I Forhold (Som Skrevet Af En Mand)

6 Ting, Som Mænd Ønsker I Forhold (Som Skrevet Af En Mand)

Jeg vil vædde med, at I alle har tænkt på, hvilke behov jeres mand har i et forhold, ikke sandt? Du har sikkert tænkt på, hvilke ting du skal give ham, og på hvilken måde du kan gøre ham helt tilfreds.

Nå, men du behøver ikke længere at bekymre dit kønne, lille hoved, for jeg bringer dig listen over de ting, som enhver mand ønsker i et forhold. Så hvis du ønsker at tilfredsstille din mand, så læs videre!

1. De ønsker normal og regelmæssig kommunikation

Det er sandt, at mænd ikke bryder sig om at tale om deres følelser, men den eneste grund til det er, at vi ikke ved, hvordan vi skal tale ordentligt om dem.

Det er mere noget, som kvinder ville tale om, fordi de har nogle gode måder at sige, hvordan de har det, uden at det ser desperat ud. Men for os er det ikke tilfældet. Når vi bærer vores hjerte på ærmet, kan man se, hvor sårbare vi er.

Den bedste måde at tale til en mand på er at være ærlig og direkte. Hvis du spørger ham om noget, så lad det være kort og forklar ham, hvorfor du spørger om det. På den måde vil han ikke blive forvirret, og du vil få et ærligt svar.

2. De ønsker ikke at blive ændret

Hvis de skal ændre sig, vil det være fordi de ønsker det og ikke fordi du ønsker det; så enkelt er det. Sæt dig bare i deres sted og forestil dig, hvis din partner ønskede at ændre dig.

Hvad ville du tænke om det? Sandsynligvis at han ikke elsker dig, som du er, og at han ønsker, at du skal være helt anderledes. Nu ved du, hvordan fyre har det, når du prøver at ændre dem.

Så uanset hvad du gør, skal du ikke ændre hans livsstil og hans vaner, for selv om disse ting er ufuldkomne, gør de ham så perfekt for dig.

3. De vil have deres plads

Dette er en af de mest hellige ting for alle mænd. De respekterer ekstremt meget deres private tid og deres rum, så hvis du tror, at du kan komme ind i hans liv og vende op og ned på hans verden, så er du vildledt.

Det er rigtigt, at de kan lide alle de søde ting, som begyndelsen af et forhold bringer, men når I først udvikler noget stabilt, vil de også gerne bruge noget tid alene eller med deres venner.

Men vær ikke for hård ved dem, for din egen tid og dit eget rum er ting, som ethvert individ fortjener.

4. De ønsker ikke at føle sig skyldige for deres hobbyer

Enhver mand har en eller anden hobby, der opfylder ham, og som hjælper ham med at ryste stressen af sig. Hvis du prøver at tage det fra ham, vil han blive ekstremt vred, fordi han allerede gjorde det, da du ikke var en del af hans liv.

Uanset hvad han laver, er det et vigtigt aspekt af hans liv, og der er en gyldig grund til, at han gør det hele tiden.

5. De ønsker at tage tingene langsomt

Det værst tænkelige scenarie ville være, hvis en kvinde, som han er begyndt at date, siger, at hun vil giftes med ham og have børn med ham. HVAD? Du er nødt til at pumpe bremserne og lade tingene gå lettere, hvis du ønsker at blive sammen med din mand.

Hvis du bliver ved med at fortælle ham, at du vil flytte ind eller gifte dig med ham, vil han løbe så langt væk fra dig, som han kan. Og jeg bebrejder ham ikke, for han kender dig ikke nok til at binde sig fuldt ud til dig.

6. De vil have dig til at vide, at et forhold er en tovejs gade

For dem er dette en af de vigtigste ting i et forhold. De vil have, at du skal vide, at ligesom de gør en indsats for, at det skal fungere mellem jer, skal du også gøre noget ved det.

De vil gerne føle, at du er dedikeret til dem, og at du ønsker at udvikle et stabilt og sundt forhold med dem. Hvis du viser dem, at du elsker dem, vil de gøre selv det umulige for også at vise det til dig.

af Owen Scott