Skip to Content

Hvorfor Du Ikke Har Hørt Fra Ham Hele Dagen (15 Overraskende Grunde)

Hvorfor Du Ikke Har Hørt Fra Ham Hele Dagen (15 Overraskende Grunde)

Lad os sige, at du havde en super spændende første date. Du troede, at dit kærlighedsliv var ved at blomstre. Og så forsvinder han pludselig uden et ord! Du har ikke hørt fra ham hele dagen!

Hvad i alverden sker der? Er det din skyld? Var det noget, du gjorde?

Disse spørgsmål kan være alt for udmattende! Der er ikke noget værre end ikke at vide det. Kunne du tænke dig at ændre det? Hvis du læser videre, vil du helt sikkert. Jeg er din datingcoach for i dag!

Du vil blive bekendt med de 15 mest almindelige grunde til, at en mand forsvinder ud i den blå luft, og hvordan du skal håndtere det.

15 almindelige grunde til, at du ikke har hørt fra ham hele dagen

Hvis du vil vide, hvorfor din fyr er forsvundet for en dag, så tag et kig på de følgende 15 grunde:

1. Han hævder sin dominans

a sad woman sits on the floor leaning against the couch

De fleste mænd vil gerne være den dominerende, fordi de synes, det er sådan, det skal være. De leger med dine følelser og kontrollerer din adfærd ved subtilt at fortælle dig, at det er dem, der bestemmer.

Det kan være derfor, du ikke har hørt fra ham hele dagen. Han ved, at du vil flippe ud. Han ved, at du bare vil have ham endnu mere.

Resultatet vil være, at du bebrejder dig selv og søger måder at vinde hans hjerte på igen. Og det er sådan, han holder dig under sin kontrol.

Hans endelige mål er ikke at være sammen med dig, men at være sammen med en, der får ham til at føle sig som “manden” i forholdet.

2. Han er bange for at blive afvist

Dette er et reelt problem for alle mænd. Når han får øje på en kvinde, ønsker han intet hellere end at fortælle hende det med det samme.

Men det ville betyde, at han risikerede at blive såret. Det er meget lettere at forsvinde lige pludselig end at se sine følelser i øjnene.

Han føler sig sikkert intimideret af dig, og det sidste, han ønsker, er, at du skal reagere dårligt.

Vil du gøre grin med ham? Eller vil du høfligt afvise ham?

Begge muligheder er smertefulde i hans øjne.

Hvis du tror, at det er hans grund, er det sandsynligt, at han til sidst vil samle mod til at komme tilbage.

Men hvis du kan se, at jeres forhold ikke fører nogen steder hen, er det måske på tide, at du gør noget.

3. Forvirringen er ved at slå ham ihjel

Bare rolig, det var ikke nødvendigvis jeres sidste date!

Kvinder er ikke de eneste, der har perioder med forvirring. Mænd er heller ikke altid sikre på, hvad de vil have … eller ikke sikre på, hvad DU vil have.

Selv om I havde en fantastisk date i går, forstår han måske stadig ikke, hvad det hele betød. Eller måske skjuler han sine følelser, fordi dine ikke var så tydelige, som du troede.

Jeg ved, at de fleste fyre kan lide jagten, men nogle er bare for usikre til at gå efter dig.

Du er nødt til at vise ham, at du holder af ham, ellers vil han blive ved med at kæmpe mod sine følelser i stedet for at indrømme dem.

Næste gang du ser ham, så prøv nogle forførelsesteknikker. Rør forsigtigt ved ham under en samtale, eller kram ham lidt længere. Hvorfor ikke også flirte lidt?

Hvis du er bange, behøver du ikke at være åbenlys, men du kan stadig lade ham vide, hvad du føler på andre, mere subtile måder.

4. Det betyder slet ikke noget

Nej, ikke alt har en dybere mening. Jeg er også den, der altid kigger under overfladen, men nogle gange kan man bare ikke finde noget…

Din mand ser det sikkert ikke som ghosting. For ham er det måske en normal ting, og du er stadig den kvinde, han er totalt tiltrukket af.

Det er bare sådan, hans hjerne fungerer. Hvis du spurgte ham om det, ville han sandsynligvis ikke forstå, hvorfor du er så oprevet.

Hvis jeg var dig, ville jeg ikke drage forhastede konklusioner. Tag en dyb indånding, lav noget andet arbejde, og alt vil stå klart for dig, når han rækker ud igen.

5. Han har super travlt

man sitting and button on laptop

Din mand har kontrol over sit eget liv. Det er ham, der bestemmer, hvad han vil gøre med sin tid. Og det samme gælder for dig. I kan ikke rigtig bebrejde hinanden, at I har andre ting at tage jer til.

Måske har han en rigtig hård dag med mange opgaver, der venter på at blive udført. I al den travlhed kan han sikkert ikke finde tid til at ringe eller sende en sms.

Jeg ved, at du straks bliver mistænksom. ”Ingen har for travlt. Det er alt sammen et spørgsmål om prioritering.

Men det er ikke altid sandt. Nogle gange er problemet, at du ikke respekterer hans tidsplan.

Hvis det altid er sådan, og I næsten ikke taler sammen, kan jeg godt forstå din kamp.

Men hvis det kun skete denne ene gang, har du virkelig ikke noget at bekymre dig om.

Bare husk at respektere hinandens grænser, for det er et tegn på et sundt forhold.

6. Du sender for mange sms’er

Jeg er også skyldig i dette. Jeg har en tendens til at handle på mine følelser uden at tænke for meget over det, så nogle gange sender jeg langt flere beskeder, end jeg burde. Jeg kan bare ikke stoppe.

Jeg ved, at det er trist at skulle undertrykke sig selv for at få en fyr til at jagte en, men desværre virker det som regel.

Hvis du ikke har hørt fra ham hele dagen, er det nok fordi, du har overdrevet antallet af dine sms’er. Din klæbrighed var et turn off for ham.

At være klæbende er ikke en god ting i begyndelsen af et forhold. Øv dig i mere selvkontrol, og når du har vundet ham over, så sms din sjæl væk!

7. Han har dårlige sms-vaner

Ja, det er en ting. Jeg er i øjeblikket forelsket i en fyr, som er PERFEKT i virkeligheden, men som altid ignorerer mig i et par dage, når jeg skriver til ham.

Jeg er begyndt at acceptere, at han bare er den type person. Det betyder ikke, at han ikke vil have et forhold til mig. Han er bare slet ikke til sms’er.

Hvis du går igennem det samme, så vær lidt mere forstående over for hans præferencer. Men husk, at hvis en mand virkelig elsker dig, bør han også respektere dine behov.

Hvis I skal være i et forhold, må I gå på kompromis – både med samtaler ansigt til ansigt OG sms’er.

Bed ham ikke om at ændre hele sin personlighed for din skyld, men han skal helt sikkert være klar til at investere lidt mere tid i at få dig til at føle dig speciel. Det er sådan, et forhold skal fungere.

8. Han føler ikke noget længere

Måske er din mand bare meget omskiftelig! Han var forelsket i dig, men det var ikke så intenst, som du havde håbet på. Det forsvandt på et øjeblik! Det samme gjorde han.

Ja, hvis du ikke har hørt fra ham hele dagen, kan det være, fordi han har mistet interessen. Han er kommet videre, men var for fej til at fortælle dig, at tingene har ændret sig.

Måske er der dukket en ny kvinde op i hans liv, eller han har bare fået en åbenbaring om dig. Han indså, at I ikke var så kompatible alligevel, så han besluttede sig for at gå.

Hvis du lige har mødt fyren, er det en meget sandsynlig grund, men hvis I har kendt hinanden i et stykke tid, og du er sikker på hans følelser, så har du intet at bekymre dig om.

9. Du er ikke en prioritet

Jeg ved godt, det er trist, men måske er du bare ikke så vigtig for denne fyr. Men før du går i panik, så stil dig selv disse spørgsmål:

Hvor længe har du kendt ham? Hvor tæt er I på hinanden? Har du sat en etiket på jeres forhold?

Jeg spørger dig om dette, fordi hvis du ikke er så tæt på ham, så kan du ikke forvente, at han sætter dig først. Tænk over det.

Han havde et liv før dig. Og nu er du kommet, og du tror, at alt pludselig vil ændre sig, som det gør i kærlighedsfilm?

Tro mig, det er ikke sundt.

Hvis du ikke har hørt fra ham hele dagen, skal du ikke tænke for meget over det. Bliv ikke vred, men få ham til at forpligte sig uden pres. Lad jeres forhold udvikle sig langsomt.

Og når I officielt er sammen, har du ret til at blive vred på hans prioriteringsliste!

10. Du var for ærlig

a man and a woman sit on a rock and talk

Ærlighed er den bedste politik … men ikke i begyndelsen. Hvis du afslører for meget information med det samme, er det meget sandsynligt, at du skræmmer fyren væk.

Hvis du vil fastholde en fyrs interesse, så lad være med at tale om dine barndomstraumer eller dit seneste dårlige humør. Gem de samtaler til senere.

Mænd er som regel alligevel bange for at være følelsesmæssigt sårbare. Gør det ikke sværere for ham ved at forvente, at han viser sit sande jeg, så snart I mødes.

Jeg ved, at du ikke kan vente med at komme i kontakt med ham på et dybere plan, men du er nødt til at være lidt mere tålmodig.

Lige nu skal I bare lave sjov med hinanden. Vis ham den sjoveste version af dig selv.

Enhver mands drømmekvinde er den, der kan få ham til at grine. Hvis du er i stand til det, vil han være mere tilbøjelig til at åbne sig for dig.

11. Du er bare en af de mange

Vi vil alle gerne tro, at vi er den eneste, vores fyr skriver til, men det er desværre ikke altid sandheden.

Hvis du ikke har hørt fra ham hele dagen, kan det være fordi, der er andre kvinder, der har hans opmærksomhed. Når han keder sig med dem, vender han nok tilbage til dig.

Han er højst sandsynligt ligeglad med alle, for med kærlighed kommer skuffelse. Så hans engagementsproblemer får ham til at hoppe fra den ene kvinde til den næste.

Han sender en godmorgen-besked til dig og falder i søvn, mens han sms’er til en anden.

Helt ærligt, du har det bedre uden ham. Du bør give slip på enhver, der ikke giver dig sin fulde opmærksomhed. Der er helt sikkert en ny fyr derude, som vil behandle dig som en dronning.

12. Han forventer, at du gør noget denne gang

Det er det 21. århundrede, og en mand behøver ikke altid at tage det første skridt. Og de er også klar over det!

Hvis din fyr har ignoreret dig hele dagen, er det meget sandsynligt, at han forventer, at du sender en sms til ham.

Måske vil han så gerne have dig, men er ikke sikker på dine følelser. Måske føler han, at han er den eneste, der gør en indsats, og nu vil han have dig til at gengælde det.

Hvis du har siddet på bænken indtil nu, er det på tide at rejse dig op! Lad være med at vente på ham. Gå ud og hent ham i stedet. Tro mig, det er ikke så skræmmende.

Hvis han har fået følelser for dig, vil han være ligeglad med dumme ting som jagten. Han vil ikke have noget imod, at du rækker ud først. Tværtimod vil han blive begejstret!

13. Han er engageret i en anden

Jamen, selvfølgelig er der altid en anden, lol! Alle ser ud til at have knuste hjerter nu om dage. Du kan ikke finde en fyr, der er klar til noget nyt.

Hvis din mand er forsvundet fra jordens overflade, er det sandsynligvis, fordi han har en anden i tankerne.

Det kan være en ekskæreste, han ikke kan glemme, eller en ny, han mødte i sidste uge. Uanset hvad, er han hengiven over for hende, og du er den, der hænger tilbage. Det må du aldrig tillade.

Hvorfor ikke selv finde en ny? Hvornår har du sidst været sammen med nogen?

Prøv online dating-apps som Tinder. Eller tag kontakt til en på de sociale medier, som har fanget din opmærksomhed! Hvis ikke, kan du altid møde en fyr i det virkelige liv.

Hvad venter du på? Tag det første skridt!

14. Din besked var forvirrende

Før du bliver vred på ham, skal du først sikre dig, at det, du siger, er klart.

Ja, han burde have spurgt dig først, hvis der var noget, han ikke forstod, men måske gør det ham utilpas.

Hvis du opdager, at din besked kan blive misforstået, så tøv ikke med at sende ham en sms først!

Du behøver ikke at spørge ham, om han forstod, hvad du mente. Bare sig “Hey, btw, hvad jeg mente var…” og fjern enhver tvivl.

Men ja, hvis det er derfor, du ikke har hørt fra ham hele dagen, har du intet at bekymre dig om.

15. Han er ikke så vild med dig

an imaginary woman sitting looking out the window while drinking coffee

Hvor trist det end er, betyder du måske bare ikke så meget for ham. Måske har han aldrig været for knyttet til dig, hvilket gjorde det lettere at gå sin vej.

Tænk på, hvordan han behandlede dig. Hvor meget tid brugte han på dig? Tog han dig for givet?

En mand, der ikke elsker dig, vil altid give dig det absolutte minimum og tro, at det er mere end nok. Alle andre vil komme før dig. Der vil sjældent være fred i forholdet.

Det er et stort rødt flag.

Har det været sådan for dig? Hvordan følte du dig i hans nærvær?

Hvis du er ærlig over for dig selv, vil din mavefornemmelse fortælle dig, om hans følelser var ægte. Og hvis de ikke var det, er det måske på tide at stoppe med at jagte ham.

Er det normalt ikke at høre fra en fyr i en dag?

Det afhænger af, hvor tæt I er på hinanden.

Hvis I kun har været på én date, er det normalt ikke at sms’e eller ringe til hinanden. Det er bestemt ønskeligt, men ikke obligatorisk. Og det er heller ikke et tegn på, at han ikke er interesseret.

Måske er han en god mand, som bare foretrækker samtaler ansigt til ansigt. Måske forbereder han sig på at invitere dig på en anden date hurtigere, end du tror!

På den anden side, hvis du er i et forhold, er det mere forståeligt at være bekymret. Men lad være med at drage forhastede konklusioner.

Bare fordi det sker, betyder det ikke, at det er verdens undergang. Måske er der sket noget virkelig vigtigt. Uanset hvad, så spørg ham om det, så snart han kommer tilbage.

Skal jeg skrive til en fyr, hvis jeg ikke har hørt fra ham?

Helt sikkert, men ikke under alle omstændigheder.

Hvis det er en fyr, du lige har mødt, bør du måske tage det stille og roligt. Når alt kommer til alt, har han ikke haft tid til at knytte sig til dig, så din omklamring kan bare drive ham væk.

Uanset hvor meget han oprindeligt kunne lide dig, vil han ikke kunne lide din kontrollerende adfærd.

Tænk over det. Du er ikke engang hans kæreste endnu, og alligevel kræver du at vide, hvad kun en kæreste ved.

På den anden side, hvis han er din kæreste, så gør det! I er officielt i et forhold, og du har al mulig ret til at spørge ham om, hvor han er. Gør det allerede næste dag!

Vær dog opmærksom på, hvordan du siger ordene. Det handler ikke om at få afløb for din vrede eller fortvivlelse. Måske er der noget alvorligt på færde.

Selv hvis der ikke er, har han ret til en fridag! Bare mind ham om at fortælle dig om det næste gang.

Indpakning

Kan du se det? Bare fordi du ikke har hørt fra ham hele dagen, betyder det ikke, at det hele er forbi. Tålmodighed er nøglen. Hvis du venter, finder du snart ud af det hele.

Det vigtigste råd i et forhold er, som altid, at værdsætte dig selv mere end nogen mand. Din mentale sundhed kommer først.

Ja, måske havde han en gyldig grund til ikke at tage kontakt. Men hvis du opdager, at han bare er ligeglad med dig, er det bedre at gå, før dit selvværd falder endnu mere.

Du fortjener en fyr, der prioriterer dig; en fyr, der altid skriver tilbage til dig.

Find en, der altid tager hensyn til dine følelser. Jeg ved, at det er lettere sagt end gjort, men det første skridt er at give slip på dem, der ikke bidrager til din lykke.