Skip to Content

6 Ting, Der Tæller Som Utroskab, Selv Om De Ikke Er Fysiske

6 Ting, Der Tæller Som Utroskab, Selv Om De Ikke Er Fysiske

Vi ved alle, hvad utroskab handler om. Det at blive svigtet af den person, vi elsker allermest, får os til at glemme alle de gode stunder, vi har haft med vedkommende, simpelthen fordi vi aldrig kan stole på vedkommende igen.

Efter min mening er utroskab en måde at være respektløs over for dig selv, mig og vores forhold på, så der er virkelig ikke noget positivt aspekt ved det.

I dag, med alle disse nye måder at kommunikere med folk omkring os på, og hvor vi er kommet så tæt på hinanden via de sociale medier, er der blevet udviklet nye måder at være utro på.

Når du tænker over det, vil du se, at hver eneste af disse ting tæller som utroskab, selv om de ikke har noget at gøre med fysisk kontakt.

1. Sletning af dine sms’er

Det er fint nok, at han vil rydde op i sin hukommelse, men hvis du på et tidspunkt har været igennem hans telefon og ikke har fundet nogen sms’er, så bør du være bekymret.

At slette sms’er er en måde at skjule, hvad man laver, og ikke være helt ærlig over for dig. Kan du overhovedet stole på sådan en person?

Hvis de tror, at det, de skjuler, vil gøre dig vred, så gør det nok også det.

2. At have en ven, der er “for tæt på

Der er ingen i denne verden, der vil fortælle dig, at du skal opgive dine venner for din kæreste, men når du er i et forhold, er det meningen, at du skal holde en vis afstand til folk, der kan udvikle følelser over for dig.

Af samme grund skal du være opmærksom på, at hvis du ser ham være for tæt på en kvindelig ven, kramme for meget, have interne jokes eller simpelthen udelukke dig fra deres verden, er det en måde at være utro på.

3. At være aktiv på datingsider

Grunden til, at folk opretter en profil på et datingsite, er, at de gerne vil finde en kæreste – en, de kan relatere til, eller i det mindste en, de kan tilbringe natten sammen med.

Så hvorfor skulle nogen opretholde deres konto på Tinder, hvis de ikke ønsker disse ting? Var det ikke meningen, at du skulle slette alle disse profiler, når du begyndte at date nogen?

Det er derfor, at hvis du hører fra nogen, at din partner er aktiv på datingsider, har du fuld ret til at konfrontere dem med det!

4. Tjekker andre mennesker ud

Uanset om det er foran dig, eller du bare har fået at vide, at din partner har tjekket ud og/eller flirtet med en anden, betragtes det som utroskab.

Lad ikke nogen gøre dig til grin og fortælle dig, at deres flirt er harmløs, for hvis de var seriøse omkring dig, ville deres øjne kun være rettet mod dig.

At holde din hånd, mens du kigger på en kvinde i miniskørt, er virkelig respektløst.

5. At holde kontakten med en eks

Det er virkelig svært at forblive venner med sin eks, især hvis man har en ny i sit liv. De kan blive usikre og gøre et problem ud af det.

Men at se sin eks, sende sms’er ofte og sove med udstoppede dyr, som du har fået af din eks, er alt sammen respektløst.

Fortalte han dig, at de bare sås som venner, selv om han ved, at det generer dig? Uanset om de bliver intime nu eller ej, var de intime på et bestemt tidspunkt, og der er intet, der kan forhindre dem i at genopleve den fantasi.

6. Sexting

Det er ikke fysisk, men det er det tætteste, man kan komme på utroskab. At se sin partner sende nøgenbilleder af sig selv og/eller skrive scenarier ned om at have sex med en anden er hjerteskærende.

Det er simpelthen ikke naturligt at fantasere om at have sex med en anden, mens man er i et fast forhold med en, man siger, man elsker.

I sidste ende er det op til dig at beslutte, hvad der tæller som utroskab for dig. Hvis det gør dig usikker, og din partner stadig bliver ved med at tale med eller om nogen, så er de virkelig ikke trofaste over for dig.

Sæt grænser for, hvad du synes er acceptabelt eller ej, og diskuter dem med din partner. Det handler om gensidig lykke i det lange løb.