Skip to Content

5 Ting, Der Kan Få En Mand Til Endelig At Binde Sig

5 Ting, Der Kan Få En Mand Til Endelig At Binde Sig

Han er perfekt! Jeg mener, se på ham.

Han laver mad, han er god til børn, han sætter stor pris på dig, og han gør dig glad, men der er bare én ting, der bekymrer dig mere end noget andet: Han vil ikke binde sig.

Et forpligtende forhold kan for nogle mennesker være meget skræmmende, måske fordi de ikke har haft nogen erfaring med det før, eller fordi de har haft en ekstremt dårlig oplevelse med kærlighed generelt, som har fået dem til at tvivle på deres beslutninger.

Mange mennesker fejler i forpligtende forhold. Du ser på ham, og du ser simpelthen alt det, du ønsker dig i dit liv, så hvad er det, der uden tvivl kan få ham til at binde sig til dig?

Tanken om, at han kan miste dig

couple cuddling in bed

Det, der vil skræmme ham mest, er naturligvis, hvis du viser tegn på at forlade ham eller blive mindre interesseret i ham.

Jeg ved godt, at du ikke kan få en fyr til at binde sig til dig ved hjælp af manipulation, men det her er ikke manipulation, det er sandheden – han vil miste dig på et tidspunkt.

Du skal ikke nøjes med noget mindre bare på grund af en mand, der tydeligvis ikke ved, hvad han vil i livet. Hvis han vil have dig, vil han binde sig fuldstændigt til dig, og sådan er det.

Når det er sagt, så gør noget, der viser ham, at du ikke er konstant tilgængelig, og at du vil forlade ham, hvis han ikke tager dig og forholdet alvorligt.

Gå mere ud og udveksl blikke med andre mænd, der flirter med dig.

Følelsesmæssig intimitet

beautiful couple cuddling

Mænd bliver ikke følelsesmæssigt intime med mange mennesker (hvis overhovedet nogen), og det er noget nyt i deres liv at have nogen, de er følelsesmæssigt intime med.

Start blot med spørgsmål om hans hverdag, og gå så dybere og spørg ham om hans livsfilosofi eller hans opfattelse af den guddommelige kraft.

Spørg ham om, hvordan han havde det, da han slog op med sin sidste kæreste, og lad være med at dømme ham – vigtigst af alt, lad være med at dømme ham.

Prøv at forstå hans holdning og hans måde at tænke på. Selvfølgelig opstår følelsesmæssig intimitet ikke fra den ene dag til den anden, men det kommer med en masse kommunikation.

Sårbarhed

beautiful happy couple lying in bed

Når du krydser en grænse med ham, og I bliver følelsesmæssigt intime, er det tid til at blive sårbar.

Folk har problemer med at binde sig, fordi de er bange for at blive såret, og hvis han i dig kan se en person, som uden tvivl vil være der for ham, vil han meget hurtigt være i stand til at binde sig.

At vide, at han kan tage sin maske af som en stærk mand foran dig, vil give jer to en forbindelse, der ikke kan forklares.

Selv hvis han græder, skal du ikke bruge hårde ord som “mand dig op”, men hellere lade ham være svag et øjeblik.

Du skal også vide, at det aldrig skal skræmme ham at vise din egen sårbarhed. Det skal i stedet få ham til at se, at sårbarhed er det vigtigste aktiv for stærke kvinder.

Seksuel tiltrækning

couple lying in bed

Mænd elsker sex. Så enkelt er det. Du behøver ikke at være en model for at være seksuelt tiltrækkende for ham, du skal bare være dig selv.

Vær sikker på, hvem du er, og tag alt det tøj på, som får dig til at føle dig godt tilpas og sexet.

Du behøver ikke at have smart lingeri eller tætsiddende kjoler på, det er bare vigtigt, at dine seksuelle lyster matcher.

Sørg for, at de matcher, så du ikke får problemer senere, hvis han har en stor lyst til sex, når du ikke har lyst så ofte.

Et afslappet miljø

young couple lying on the grass

Hvis du bliver ved med at beklage dig over, at han ikke er tilgængelig for et fast forhold, så vil han gå før eller siden.

Lad være med det. Skab i stedet et afslappet miljø, hvor I nemt kan vokse sammen til et fantastisk par, i stedet for at tvinge det frem, hvilket ikke vil gøre nogen af jer lykkelige.

Hold simpelthen op med at tale om forpligtelse, og se, hvad der sker, for måske bliver han endda bange for, at du ikke vil forpligte dig længere, og det vil få ham til at tænke alvorligt over det.