Skip to Content

Hvordan Sårer Men En Narcissistisk Mand Emotionelt: 6 Effektive Måder

Hvordan Sårer Men En Narcissistisk Mand Emotionelt: 6 Effektive Måder

Selv om hævn sjældent er sundt, er du bare et menneske, og det er fuldstændig naturligt hvis du nogle gange har spurgt dig selv hvordan du kan såre en narcissistisk mand.

Hvis du nogensinde har været i et forhold med en narcissistisk mand, eller hvis du nogensinde er faldet for en narcissist, har du sandsynligvis tænkt over hvad du kunne gøre for at lade ham betale for al den smerte han har forårsaget og alt det andet han har gjort mod dig.

Mange vil sige til dig at den bedste måde at komme over en narcissist er ved at gå fra ham, og aldrig se dig tilbage, (og de tager ikke fejl), men du har dette uimodståelige behov for at lade ham lide, bare lidt.

Selv om alle er forskellige, har alle narcissister fælles sårbarheder, og her er 6 måder du kan finde deres svage punkt på.

1. Find ud af ham

Hvis du virkelig vil søge hævn på din narcissistiske kæreste skal du først ind i hans hovede.

Jeg ved at det er den fyr du havde planlagt din fremtid med, og at du ikke vil have at han er anderledes, men hvis du vil skade ham effektivt, er der nogle ting du skal acceptere.

For det første skal du stoppe med at idealisere ham, og se ham for hvem han virkelig er.

Du skal godtage at hans personlighed er narcissistisk og at han er giftig for dig, og sådan vil det altid være.

Hvis du vil søge hævn fordi du i al hemmelighed håber at det vil få ham til at forstå hvad han mister, og få ham til at forstå at han elsker dig, kan jeg fortælle dig at at du skal stoppe med det samme, fordi det kan være farligt for dig.

Men hvis du virkelig ønsker at skade ham, må du ind i hans hovede.

Du må tænke over hans sårbarheder og svagheder, om de ting som hæver ham og dem der får ham ned. Derefter skal du bruge alt sammen mod ham til din egen fordel.

Selv om det er en af de sværeste ting at gøre, skal du finde en måde at slukke for alle de følelser du har for ham, og lade hævnen være din eneste guide.

Hvis du virkelig vil skade ham er der ikke plads til samvittighed eller skyld.

Du skal være sikker på at dette er præcist hvad du vil, og hvis det er det, så luk for al den samvittighed du eventuelt har i forhold til denne hævn.

Bare husk at denne mand har skadet dig så mange gange, og hvert tegn på samvittighed vil forsvinde. Og du skal gøre det klart for dig selv at din narcissistiske mand aldrig vil elske dig, og at han bare er forklædt som uimodståelig, derfor skal du fjerne al kærlighed fra denne ligning.

Desuden må du aldrig forvente at han forandrer sig, hverken for dig eller nogen anden kvinde i fremtiden.

Du kommer ikke til at lære ham en lektie ved at såre ham, fodi han vil gøre alt hvad han har gjort mod dig, til alle andre kvinder han møder.

Men det du vil opnå er at få din egen personlige tilfredsstillelse, og det er det der skal være dit mål.

2. Tal om hans mangler

Selv om mange antager at det er narcissisten som har kontrollen i forholdet, er det bare sådan det ser ud.

Faktum er at hver eneste seriøse narcissist faktisk er ret sårbar og bare lader som om han er hård og selvsikker, mens virkeligheden er ganske anderledes.

Når du indser at han valgte at være sammen med dig fordi han har brug for dig til at øge hans ego, vil du også forstå at du faktisk har fuld kontrol over situationen, og du vil indse hvor let det er at rokke ved hans verden.

Selv om det ikke virker sådan, har alle narcissister et skrøbeligt ego, og den deres dårlige selvtillid er deres svageste punkt.

De handler som om de elsker sig selv, og som om de tror at de er perfekte, men egentlig kunne det ikke være længere fra sandheden.

En narcissist har kun et mål i alle de forhold han opbygger, og specielt i de romantiske: han vil godkendes. Da denne fyt mødte dig første gange, vidste han at du kunne være et godt offer for hans manipulationer, fordi han så at du var fortryllet af ham.

Han så at han havde formået at imponere dig, og det er præcist det han har ledt efter hele livet. Så hvis du virkelig vil skade ham, må du ændre den måde du håndterer ham på.

Istedet for stadig at komplimentere og rose ham, må du fokusere på hans fejl og mangler.

Men for at kunne gøre dette, må du tage dine romantiske briller af og se ham for den han er, noget som vil hjælpe dig til at se han at han langt fra perfekt.

Når du har opnået dette, skal du sørge for konstant at komme med hints til ham om hans fejl.

Du behøver ikke fornærme ham direkte, I stedet så giv ham en grund til at tvivle på hans udseende eller hans hjerne. Dette er den største straf for en narcissist.

Han vil aldrig stoppe med at føle sig usikker, sådan som han forsøgte at få dig til at føle, og han vil begynde at stille spørgsmålstegn ved hver eneste bevægelse han foretager fordi han har en ukontrollerbar trang til at være perfekt i alles øjne og specielt i hans nuværende offers øjne.

Derfor vil denne fyr gøre alt i sin magt for at få din godkendelse, og genvinde din beundring, fordi det er det der holder ham i live åndeligt.

3. Giv ham en smagsprøve af hans egen medicin

Hvis du nogle gange har tænkt over hvordan du skader en narcissist som kan lide at spille spile, er den bedste måde at give ham en smagsprøve af hans egen medicin.

Det betyder at du skal begynde at behandle ham sådan som han altid har behandlet dig – som om han ikke betyder noget for dig.

Det betyder ikke at du skal komme med en stor proklamering eller at du skal true ham at du vil begynde at behandle ham som han fortjener, for det vil give ham en forvarsel, og kan vil vide at du gjorde det for at hævne dig på ham.

Istedet bør du bare begynde med at ignorere narcissisten, og opføre dig som han fortjener, trinvis. Det første du skal gøre er at stoppe med at prioritere ham.

Samtidig med at du har sat ham før alt andet siden det øjeblik i mødtes, har har altid behandlet dig som et alternativ og har sat dig nederst på hans prioriteringsliste.

Så istedet for at vente på at han skal behandle dig som du behandler ham og som du fortjener, begynder du blot at opføre dig som om han ikke er vigtig for dig.

Når han ringer til dig, så giv ham blot kold skulder, fortæl ham at du er optaget, og at du har andre, og mere vigtige planer som du ikke kan lave om på, eller blot ignorere hans opkald.

Men vær forsigtig så du ikke overreagerer, for han mister måske interessen helt når han ikke får nogle tilbagemeldinger fra dig.

Bare spil det psykologiske spil med ham, på samme måde som han gjorde med dig. En dag, opfører du dig som om han er den vigtigste person i verden for dig, og den næste behandler du ham som den skiderik han er.

Lad ham bede om opmærksomhed og kærlighed, sådan som du gjorde hele tiden. Pas på at du giver ham præcis nok af dig selv til at holde fast i ham, men lad ham altid ønske sig mere.

Men vær forsigtig forvent ikke at han ændrer sig ved det. Forvent ikke at han tror at han har gjort noget galt selvom han får af sin egen medicin.

Husk at en narcissist altid tror at han har ret og at der ikke er noget galt med at han behandler dig eller andre omkring sig som han gør.

4. Kritiser ham foran andre

Vi har allerede slået fast at du ikke kan give en narsissist lærepenge , og at du ikke kan lære ham at vise omsorg.

Men det du kan gøre er at gøre ham forlegen og ydmyge ham. Det er allerede nævnt, at det eneste mål for enhver narcissist er at få anerkendelse, og at øge sit eget ego.

Derfor har har aldrig virkelig brudt sig om sine egne personlige egenskaber og personlighedstræk.

Faktisk er han ligeglad med hvordan han ser ud i dine øjne, så snart du er faldet for ham. Men det han ikke kan lide er hvad alle andre omkring ham mener.

Husk – du va en af de personer i begyndelsen, og han gjorde alt hvad han kunne for at imponere dig.

Han har levet hele hans liv sådan – forsøger at imponere alle omkring sig og forsøger at skjule hans virkelige personlighed. Han gør alt dette fordi han lyver overfor sig selv, og fordi han nægter at acceptere sit sande jeg.

Det er derfor de fleste narcissister faktisk er højt værdsatte personer blandt familien og på arbejdet.

Og derfor har disse mennesker generelt svært ved at tro på deres ofre, og hvorfor deres ofre har så svært ved at tro på dem selv. Tror de overdriver.

Alle narcissistiske mænd har arbejdet hårdt for at opbygge denne imaginære virkelighed, hvor han er en elsket og respekteret person.

Så hvis du vil skade ham efter al den smerte han har udsat dig for, må du prikke hul i han bobbel. En af de mest effektive måder at gøre dette på er at gøre ham forlegen og ydmyge ham foran andre.

Jeg siger ikke at du skal gøre det direkte, eller at du skal fornærme ham foran andre. Men når du tænker over det, er du den der kender ham bedst.

Du kender hans sårbarheder, og alle hans fejl, uanset hvor hårdt han har forsøgt at skjule dem. Derfor, istedet for at rose ham foran andre, fokuserer du på hans fejl.

Men du skal være stilfuld så han ikke gennemskuer dine virkelige intentioner.

Hvis du vil ydmyge ham, så reducer hans værdi foran andre og opfør dig som om du er bedre end ham – sådan som han altid har gjort mod dig.

Dette vil aldrig have den samme effekt med mindre du gør det offentligt. Ingen narcissist tåler at folk ser ned på ham eller latterliggør ham, og det er netop det du burde opnå hvis du virkelig vil have ham ned.

Dette vil gøre ham mere usikker end han egentlig er, og det vil få ham til at sætte spørgsmålstegn ved hver eneste bevægelse og beslutning.

Det vil reducere selvtilliden endnu mere, og gøre ham paranoid. Og hver gang han beskylder dig for at prøve at gøre det, skal du overbevise ham om at du bare forsøger at give ham nogle råd, for hans eget bedste.

5. Få ham til at blive usikker på din kærlighed til ham

En narcissistisk manipulator har brug for at være tryg i forhold til din kærlighed til ham. Fra det øjeblik han så dig, var hans eneste mål at du forelskede dig i ham.

Husker du hvordan han lod som om han var den perfekte fyr i begyndelsen?

Hvordan han behandlede dig som en dronning, og hvordan han altid stillede dine behov før andres?

Husker du hvordan han opførste sig som om du var hans drømmepige og den vigtigste person i hans liv, og hele tiden fortalte dig at han elskede dig?

Hvor glad du var for endelig at have mødt dit livs kærlighed, en som kunne gøre dig lykkelig, og få dig til at føle dig elsket og ønsket uanset hvad?

Jeg er sikker på at du nu er klar over at det bare var en maske. Alle narcissister opfører sig sådan for at få det han vil.

Du skal huske på at narcissistiske mænd er forskellige fra de fleste andre mænd derude. Og når jeg siger at han behandler dig pænt indtil han får det som han vil, taler jeg ikke kun om sex.

Selvfølgelig er sex vigtig for ham, men det er ikke hans endelige mål.

At du går i seng med ham er ikke nok. Istedet vil han være sikker på at han har dig helt, og det betyder at han vil sørge for at han er inde i dit hjerte, din sjæl og dit hovede.

Hvis du virkelig vil skade ham, må du aldrig lade ham realisere dette. En narcissist må aldrig væres sikker på din kærlighed til ham frem til det punkt hvor han begynder at tage dig for givet.

I begyndelsen vil han lave store romantiske ting, og han vil ikke have nogle problemer med at udtrykke sine følelser for dig. Alt dette gør han for at narre dig og for at du skal tro at han er speciel.

Han vil sørge for at han har efterladt et permanent mærke i dit liv, og det skal du aldrig lade ham tro. Istedet lader du han tænke på dine følelser og dine intentioner.

Vær ikke for kald, for det vil få ham til at forsvinde før du får din hævn. Men få ham til at tænke på om du nogensinde elskede ham eller om hele jeres forhold bare var skuespil.

Få ham til at tænke over om der er andre i dit liv, om han narrede dig eller om han var den der blev narret.

6. Elsk dig selv

Jeg ved at du sikker tror at det som jeg siger nu, bare er en cliche, og at du har hørt det en million gange før.

Jeg ved at du tror at det du nu skal høre bare er en tom sætning, og at det ikke er noget du tænker på når du tænker på hvordan du skal såre en narcissistisk mand.

Men lad mig fortælle dig, at den bedste hævn mod en marcissist er at elske og respektere dig selv.

Alle narcissister føler sig usikre og har dybe emotionelle problemer og selvtillidsproblemer. Men desværre er han ikke klar over sin personlighedsforstyrrelse, og han vil ikke indrømme hverken over for sig selv, eller andre at han har brug for professionel hjælp.

Så han forsøger at helbrede sig selv gennem hans ofre, og et af dem er dig. Han kan ikke være sammen med nogen som har for meget selvtillid, og som ikke har problemer med deres ego, specielt hvis den person er en kvinde.

Derfor, istedet for at han arbejder med hans egne udfordringer og problemer, forsøger han at trække sine ofre ned på hans niveau og ødelægge deres selvtillid, fordi det er den eneste måde han kan føle sig værdifuld og værdig.

Inderst inde er han klar over sin usikkerhed, og han forsøger at dække over den ved at usynliggøre dig, og få højere tanker om sig selv. Så snart han har opnået dette, er hans mission fuldført.

Så hvis du virkelig vil skade en narcissist, må du bevise over for ham at han ikke har formået at få dig til at føle dig elendig.

Du skal bevise over for ham at du har det godt med dig selv, og at du ser din værdi, selv om han aldrig så den. Du skal vise ham at du respekterer dig selv, selv om han aldrig gjorde det.

Du skal bevise for ham at du virkelig elsker og prioriterer dig selv, selv om han aldrig gjorde det. Fordi det virkelig er den bedst mulige hævn.