Skip to Content

Hvis Din Mand Gør Disse 10 Ting Er Han En Narcissist I Forklædning

Hvis Din Mand Gør Disse 10 Ting Er Han En Narcissist I Forklædning

Det hele begynder som et eventyr. I mødes, du bliver forelsket. Du føler dig som den heldigste pige på jorden. Han giver dig al den opmærksomhed han kan.

Han overøser dig med gaver, tager dig med ud at spise, giver dig blomster og er en “price charming”. Hvem ville sige nej til den slags opmærksomhed? Ingen, og det gjorde du heller ikke.

Du ville tro på ægte kærlighed, og han præsenterede sig som den du havde ventet på hele livet

Alt skete så hurtigt. Han ville videre til næste fase i forholdet, og han tvang dig på en måde til at spille med.

Han forblændede dig med al den kærtlighed og opmærksomhed han gav dig, og du troede at det var dit livs ægte kærlighed. Du troede at du endelig havde fundet en at dele resten af livet med.

Du tænker at det er sådan det er.

Det er sådan at de lokker dig ind i deres fælde. I virkeligheden, hvis du ser bort fra alle de rejser og gaver du fik, sidder du tilbage med ingenting, bortset fra en narcissistisk igle som har suget dig tør for livsglæde.

Når de første advarselstegn begyndte at vise sig, så valgte du at ignorere dem.

Du vil ikke indrømme overfor dig selv at du var faldet for alle disse absurde løgne og tomme ord. Han brugte alle de tricks han havde for at gøre dig blind.

Du stolede på hans dumme undskyldninger. Du valgte at tro på ham fordi han var så overbevisende. Hans undskyldninger var logiske på det tidspunkt.

Alt gik tilbage til det gamle. I en periode behandlede han dig som en dronning, bare så han kunne bekræfte at du stolede på ham, sådan at han kunne fortsætte med at spille hans syge spil.

Dette kan blive ved i årevis. Det kommer an på hvor stærk og bestemt du er. Det afhænger af om du er bange for ham eller ej. Det afhænger af om du har mistet viljen til at kæmpe for din selvfølelse og respekt.

At være i disse forhold, er der ingen der fortjener at opleve. At leve under den nådeløse knytnæve fra en narcissist kan æde dig op og ødelægge dig fuldstændigt, men at rive sig løs fra en kan give dig en ny chance til at elske en anden, og få den kærlighed du altid har fortjent.

Vær utrolig forsigtig hvis du tror at du går ud med en narcissist, og se efter de røde flag:

1. De beder aldrig om en undskyldning

Løj om små dumme ting

De sig aldrig undskyld, fordi de er sikre på at de ikke har gjort noget galt. De mangler bevidsthed om andre menneskers følelser.

For eksempel, hvis han kommer for sent, og du bliver nød til at vente på ham, uden at han har sagt han ville være forsinket, så vil han ikke sige undskyld, fordi han mener at han er den vigtigste i verden, og at det ikke er hans problem.

Dette kan vise sig på mange forskellige måder i forholdet, lige fra trivielle ting som at komme for sent, til meget mere alvorlige ting. Så anse dette som et alvorligt rødt flag og reagerer i tide.

2. De er besat af perfektion

De kan lide at være en refleksion af den verden de ser – en perfekt verden. Siden du er i et forhold med dem, ser de på dig som en reflekstion af sig selv.

Så du skal ikke blive overrasket hvis en narcissist forsøger at ændre dig, såsom din adfærd eller dit udseende. De vil også forsøge at kontrollere den måde du tænker på, og den måde du ser verden på.

De vil forsøge at “pålægge” dig deres egen “korrekete” opfattelse.

De vil forsøge at få dig til at stræbe efter noget som de har set som perfekt. Din stemme bliver gradvist stum, sammen med din identitet. Du bliver den han vil at du er, og ikke den du drømmer om at blive.

3. De er utrolig karismatiske

Dette er sådan de får dig. De kan være magnetiske. De har en stærk energi som konsumerer dig.

Deres energi og deres opmuntring forblænder dig. Du ender med kun at se de ting han ønsker at du ser. Alt dette sker i begyndelsen.

Det de virkelig går efter er at få al opmærksomheden og sætte sig selv i rampelysets centrum.

4. De får alt til at handle om dem

mand med briller taler

Uanset hvilket retning samtalen går i, vil de altid kunne finde en ny måde at styre den i deres favør.

De ved nøjagtigt hvordan de skal sætte sig selv i centrum af al den opmærksomhed som de elsker.

På denne måde søger de godkendelse fra andre og i hemmelighed kræver de smiger. De vil også sætte dig i situationer hvor du er tvunget til at komplimentere dem uden at du mærker det.

5. Du bliver forandres så du bliver som dem

Dette er det eneste mål i forholdet. Det er det eneste de ønsker fra dig – at imødekomme deres ønsker og behov.

De vil aldrig gøre det samme for dig, at sætte dine behov før deres egne. De lægger ikke engang mærke til når der er noget galt, fordi de slet og ret er ligeglade.

Det eneste tidspunkt du tror de er interesseret i dig, er når de lader som om de er interesseret, fordi de har brug for noget fra dig.

6. Du kan ikke regne med dem

Hvis der sket noget med dig, eller du er i en farlig situation, og du har brug for en til at hjælpe dig, så er de der ikke for at tilbyde at hjælpe dig, eller lytte til dine problemer. De har sandsynligvis noget vigtigere at tage sig til – sig selv.

Hvis du dybest inde i hjertet ved at den person du er sammen med, ikke vil hjælpe dig når du har brug for dem, eller du tøver med at bede om hjælp fordi du allerede ved at svaret er nej, så tænk over dit forhold, og din tillid til dem, om der overhovedet er noget af det.

7. De er verdensmestre i manipulation

De vil manipulere dig til at tro at du er den der er skyld i at hvad der går galt. Det er ikke muligt at de gør noget galt, fordi de er perfekte, og det er digder skal forbedre dig.

Dette har desuden at gøre med deres frygt for at blive forladt. Hvis du formår at få dig til at tro at alt er din skyld, betyder det for dem at de er fejlfrie.

Hvis de står som fejlfrie så forlader du dem ikke. Det er deres logik. Og hvis du går fra dem, vil de sprede rygter om dig og præsentere dig i et negativt lys for at få sig selv til at se uskyldig ud.

8. De mangler empati

Tvivler på, at utilfreds mand ser på kvinden

De følelser og tanker som ikke er direkte knyttet til dem, interesserer dem ikke. Så hvis du har ondt, eller du græder i soveværelset uden grund – fra den mindste til den største grund – så er de ligeglade med det.

De kan vise falsk interese, og forsøge at trøste dig, men det vil stadig gå galt og de mister interessen fordi det ikke påvirker dem direkte eller er på nogen måde har noget med dem at gøre.

9. De kan ikke klare kritik

Det er fordi de tror de er perfekte. De kan ikke klare kritik, noget de har sagt for at hjælpe dem til at blive bedre. De vil angribe dig med alt de har, fordi de vil føle sig angrebet af dig.

Enten vil de kritisere dig for at få hævn, og det vil være en utrolig hård kritik, ellers vil de blive virkelig vrede og gå i en helt anden retning, at åbne et helt sæt af forskellige problemer som i tidligere har fejet ind under gulvtæppet.

Dette gør de kun for at gå hævn.

10. De sender stadig blandede signaler

De laver planer med dig, og taler om jeres fremtid sammen, men der sker ingenting. Det er bare tomme ord som de glemmer så snart de er sagt.

En dag vil de få dig til at føle at du er speciel, og næste dag er de væk, noget som sætter dig nederst på prioriteringslisten.

Dette kaster dig ud i følelsesmæssige op og nedture. Du kan måske klare det nu, men det bliver du ikke ved med at kunne ret meget længere.