Skip to Content

Hvordan Får Man En Fyr Til At Jagte Dig Ved Hjælp Af Mandlig Psykologi? 24 Måder At Få Succes På

Hvordan Får Man En Fyr Til At Jagte Dig Ved Hjælp Af Mandlig Psykologi? 24 Måder At Få Succes På

Du er sikkert enig med mig i, at moderne dating allerede er ret svært i dag. Jeg mener, der er så mange piger, som jeg kender, der fortæller mig, at de er desperate, fordi de simpelthen ikke kan få en fyr til at jagte dem.

Uanset hvad de gør, finder han altid en ny, og de kan ikke få et stabilt og sundt forhold. Og de fleste af disse piger får deres hjerter knust, og de overbeviser sig selv om, at det var deres skyld, og at de aldrig vil blive elsket igen. Nogle af dem gennemgår giftige forhold, og de kommer ud af dem som tabere.

For aldrig mere at komme ud af et forhold med et knust hjerte, anbefaler jeg dig på det kraftigste at prøve guiden kaldet Infatuation Scripts.

De mister deres mentale og fysiske helbred, og de bruger meget tid på at komme sig.

Og hvis de nogensinde møder en ny person, har de traumer fra deres fortid, og de tror, at de vil gå igennem det samme helvede igen. Fangsten er, at sådanne piger er for gode, og de har deres hjerte på ærmet hele tiden.

Med sådan en pige ved du altid, hvad hun tænker, og hvad hendes næste skridt vil være.

En pige som hende ved ikke, hvordan man får en fyr til at jagte hende ved hjælp af forskellige tricks og metoder.

Og hun vil altid være den ødelagte, den sårede og den glemte.

Og netop på grund af alt for mange piger som den slags, vil jeg afsløre nogle gode måder at få en fyr til at jagte dig ved hjælp af mandlig psykologi.

Hvis du er klar til endelig at lære, hvordan du får en mand til at være besat af dig og give dig al sin opmærksomhed og hengivenhed, så er det helt sikkert på tide, at du finder ud af mere om guiden kaldet The Devotion System.

I teksten nedenfor vil du også se, hvordan du får mandens opmærksomhed, og hvordan du kan holde på ham så længe du vil.

Jeg må sige, at disse råd er for de ødelagte kvinder, der altid ender som andenvalg og ikke for dem, der bare vil føre gode mænd bag lyset.

Hvis du vil finde ud af nogle gode måder at få en fyr til at jagte dig på, så læs videre, for der vil være så mange fantastiske tips.

Vær mystisk

Du kender det ordsprog: “En kvinde uden hemmeligheder er som en himmel uden stjerner!” Derfor skal du altid være en smule mystisk og holde et par ting for dig selv.

Lad være med at plapre om alle de intime ting om dig selv til manden første gang du ser ham.

Han vil tro, at der er noget galt med dig, fordi du fortæller den slags ting til fremmede.

Og ja, det vil gøre ham fraværende over for dig. Vær i stedet lidt mystisk og giv ham blot et hint om de ting, der er sket for dig.

På den måde vil du få en fyr til at jagte dig ved hjælp af mandlig psykologi, og det er grunden til, at han vil være så tiltrukket af dig.

Spil hard to get

Nogle gange er du nødt til at være lidt grusom og spille hard to get. Det er ikke fordi du er kællingagtig, men fordi en fyr på den måde ikke vil miste interessen for dig så hurtigt.

Fangsten med dem er, at de hurtigt vil miste interessen for dig, hvis du viser dem, at du er nem at få.

Men hvis du spiller svær at få, især i begyndelsen, vil han værdsætte dig mere.

På denne måde får du en fyr til at jagte dig ved hjælp af mandlig psykologi, og det vil lykkes dig. Han vil miste hovedet over dig, og han vil ikke give slip på dig så let.

Hold op med at jagte ham

Hvis du vil have en fyr til at jagte dig, skal du holde op med at jagte ham. Ingen mand vil jagte en person, som han kan få, når han vil.

Det vil simpelthen ikke være interessant for ham at jagte den pige, der er villig til at give sig helt hen i et forhold med det samme.

Han vil sandsynligvis hige efter en, der spiller svært at få, og dem vil han forfølge.

Så hvis du vil have en mand til at binde sig til dig, så lad være med at jagte ham og ignorere ham for at få hans opmærksomhed.

Når han ser, at du er kold over for alt, hvad han siger eller gør, vil han gøre en større indsats for at vinde dig for sig. Det er et simpelt trick, men det virker altid.

Lad være med at have sex med ham med det samme

Det værste, du kan gøre, er at have sex med manden på den første date.

Hvis han får, hvad han vil have på den første date, vil han helt miste interessen for dig.

Så hvis du vil have en fyr til at jagte dig, skal du bare fortælle ham, at du stadig ikke er klar til det skridt, og at du gerne vil lære ham bedre at kende.

Når han hører disse ord fra din mund, vil han betragte dig som et rigtigt godt bytte, og han vil ikke give op på dig så let.

Han vil gå en ekstra mil for at vinde dig for sig, og han vil tænke, at du er en kvinde af høj værdi, som han aldrig vil droppe.

Fokuser på din lykke

Der findes ikke en bedre måde at få en fyr til at jagte dig på end ved at fokusere på dig selv. Hvis du viser ham, at du er glad for den kreds af mennesker, du har i dit liv, og at du ikke har brug for en mand til at fuldende dig, vil det gøre enhver fyr villig til at jagte dig.

Det er også videnskabeligt bevist, at fyre har mere respekt for piger, der har deres eget liv, og som er tilfredse med sig selv.

Hvis en pige er klæbende og trængende, vil det være et stort rødt flag tegn på, at hun også vil være sådan i et forhold – og det er ikke det, fyre leder efter i dag.

Lær at flirte

Fyre er simpelthen vilde med kvinder, der flirter. Punktum. Det er noget, der driver mænd til vanvid og rocker deres verdener på samme tid.

De tror, at en kvinde, der kan flirte, også vil være god i sengen, og at hun vil vide, hvordan man tilfredsstiller en mand.

Så hvis du vil have en fyr til at jagte dig ved hjælp af mandlig psykologi, skal du bare flirte fra tid til anden.

Hvis du kan lide en fyr, skal du være subtil, starte øjenkontakt og smile på en charmerende måde.

Hvis han gengælder på samme måde, betyder det, at han kan lide dig, og at han gerne vil lære dig bedre at kende. Missionen er fuldført, ikke sandt?

Lad ham vide, at du har andre muligheder

Den mest almindelige fejl, som kvinder begår, er, at de holder sig til én mand og ikke giver slip.

Nå, men hvis han ser, at du er limet til ham hele tiden, vil han helt sikkert ikke være så interesseret i dig.

Derfor bør du lade ham vide, at han har stor konkurrence, og at du også har andre valgmuligheder.

Flirt med andre fyre foran ham og hav det sjovt med dem, mens han er i nærheden.

Sørg for, at han ser, at han ikke er den eneste mand i dit liv, og at han skal kæmpe for dig, hvis han vil kalde dig sin kæreste.

Omvendt psykologi er din bedste ven

Dette er en god måde at få en fyr til at jagte dig ved hjælp af mandlig psykologi. Fortæl ham ting, som du ikke vil have, bare for at efterlade ham chokeret.

Hvis du for eksempel tilfældigt ser din eks, skal du ikke tale om dit tidligere forhold, men lade ham tage det første skridt.

Og hvis han siger, at han vil have, at I stadig skal være venner, skal du bare sige til ham, at han har en god idé.

Jeg ved godt, at du vil have lyst til at kramme og kysse ham i øjeblikket, men det er afgørende at fortælle ham, at det er okay for dig at være bare en ven for ham.

Det vil få ham til at tænke en ekstra gang over dig, og det er kun et spørgsmål om tid, før han begynder at jagte dig igen.

Sørg for, at han er den “eneste ene

Mange piger vil have fyre til at jagte dem, men når de først får, hvad de vil have, indser disse damer, at de ikke vil have disse fyre mere.

Så før du begynder med denne metode, skal du spørge dig selv, om han er den rette, du ønsker at jagte dig.

Hvis du er 100% sikker på, at du vil have ham og ingen anden end ham, så gå efter dine drømme.

Jeg siger dette, fordi det er virkelig vigtigt at ville have en fyr, som du kan se dig selv med. Du bør aldrig udnytte en mand og hans følelser, bare du kunne føle dig godt tilpas.

Lad være med at lege med fyrenes følelser og gå altid efter den, der virkelig men virkelig er den rigtige for dig.

Vær den bedste version af dig selv

Faktum er, at fyre kan lide kvinder, der føler sig godt tilpas i deres eget skind.

Derfor bør du vise den mand, du vil have til at jagte dig, at du er selvsikker og glad for det liv, du har.

Vær den bedste udgave af dig selv, både fysisk og mentalt. Se altid attraktiv ud, når du er i hans selskab, så han indser, hvad han vil miste.

Tal om interessante ting, og smil, så han kan høre, at du nyder dit liv.

Det vil få enhver mand til at tænke mere på dig, og hvis han kan lide dig nok, vil han gøre alt for at gøre dig til en del af sit liv.

Hav humoristisk sans

Mænd kan lide kvinder med humoristisk sans, fordi et liv med dem altid er sjovere.

Så når du er i hans selskab, så prøv at tale om sjove ting, og lad være med at nævne dine problemer.

Der er så mange dårlige ting i verden, men du bør kun fokusere på de gode og positive ting.

På den måde vil ingen af jer være anspændt, og I vil kunne slappe af og tale om gode ting, som I har til fælles, og tiden vil gå hurtigere.

Hvis du ikke har humoristisk sans, kan du blot forsøge at lære ham bedre at kende og spørge ham mere om hans liv.

Det vil smigre ham, fordi han vil se, at du er interesseret i ham.

Vær tålmodig

Hvis du vil vide, hvordan du får en mand til at jagte dig, er det første, du skal vide, at du skal være tålmodig.

Husk, at gode ting ikke sker fra den ene dag til den anden, og at du bør vente noget tid, indtil han reagerer.

Jeg forstår udmærket, at du er vild med ham, og at du har lyst til at kysse ham og kramme ham, men lad være med at være påtrængende, for så mister han øjeblikkeligt interessen for dig.

Mænd fungerer på den måde, så du skal ikke blive overrasket over, at han begyndte at ignorere dig, når du opførte dig helt klæbende og trængende.

De vil ikke have en kvinde, der vil beundre dem hele tiden, men den, der også vil værdsætte og respektere sig selv.

Ignorer ham for at få hans opmærksomhed

Dette er et af de ældste tips til at få en fyr til at jagte dig. Hvis du viser ham, at du ikke er interesseret i ham, og at du sandsynligvis tænker på en anden mand, vil han ønske at binde sig til dig og kun dig.

Han vil ikke være interesseret i andre kvinder, men i den, der afviste ham.

Han vil være forvirret, fordi alle de andre kvinder vil have ham, og du er den eneste, der er ligeglad med ham.

Det vil drive ham til vanvid, og han vil gøre alt for at du kan give ham opmærksomhed.

Boost hans ego

Mænd over hele verden kan lide kvinder, der booster deres ego. Så hvis du vil have en fyr til at jagte dig, så prøv at booste hans ego.

Lad ham bestemme over de store ting, og lad ham tro, at det er ham, der bestemmer.

Du vil være den, der bestemmer de store ting, men han vil bare tro, at det er ham, der bestemmer.

Ved at gøre det vil han være den dominerende hele tiden, og du vil være den kvinde, han altid kan læne sig op ad.

Fangsten er, at fyre kan lide den slags ting, og på den anden side behøver du ikke at gøre en stor indsats for at få det til at ske.

Lær at elske dig selv

Uanset hvad du gør, skal du ikke ændre dig for en mand, der kun vil være en del af dit liv i kort tid.

Hvis du virkelig ønsker noget seriøst med ham, er det okay at acceptere, at han har andre meninger end dig, men hvis han kun skal være sammen med dig i en kort periode, giver det ingen mening at ændre dig selv efter ham.

På den anden side kan fyre ikke lide piger, der ikke står for sig selv, og hvis du ikke respekterer dig selv, vil han se det og miste interessen for dig.

Vær så tæt som du kan

Hvis du vil have en fyr til at jagte dig, skal du være så tæt på som muligt.

På den måde vil han kunne se dig hver dag, og han vil begynde at tale mere med dig.

Hvis han kan lide den måde, du taler med ham på, kan I finde nogle interessante emner, som I kan tale om, og på den måde kan I lære hinanden meget bedre at kende.

Fangsten er, at du altid skal være tæt på den mand, du vil have til at jagte dig, for hvis du ikke er der, vil han bare gå efter den første lækre pige, han ser.

Sådan fungerer fyre, men hvis du virkelig kan lide ham, så sørg for, at det ikke sker.

Gensidige venner er dine allierede

Det er en god ting, hvis I to har nogle fælles venner, fordi han vil kunne finde ud af ting om dig, hvis han spørger dem, og du kan gøre det samme.

Det vigtigste er, at du taler på en god måde om ham foran jeres fælles venner, for du kan vædde på, at de vil nævne det over for ham.

Og når han hører, at du taler om ham med respekt, vil han se, at du er en kvinde af høj kvalitet. Det vil få ham til at jagte dig endnu mere, så vær forberedt på et fyrværkeri af følelser.

Vær selvsikker

Hvis du vil have en fyr til at jagte dig ved hjælp af mandlig psykologi, skal du spille smart.

Tænk bare på de ting, som en rigtig fyr gerne vil have, at hans partner skal være: selvsikker, flot og smart. Ja, du skal være alt det for at tiltrække den værdifulde mand.

Fyre kan virkelig godt lide piger, der er selvsikre, fordi nogle af dem ikke har den selvtillid, de gerne ville have, og de kan godt lide at se, at deres partner har det hele.

Så hvis du vil være sammen med ham, skal du være selvsikker. Hvis du ikke er selvsikker af natur, så lad som om du er det foran ham.

Du vil se, at du vil føle dig meget bedre tilpas, hvis du tænker positivt om dig selv.

Lær at acceptere alle dine fejl og forstå, at vi alle er ufuldkomne.

Når du først begynder at gøre dette for dig selv, vil det blive en del af dit liv, og du vil aldrig lade dig selv føle dig nedtrykt for de mennesker, der ikke fortjener det.

Opbyg et liv, som han vil være jaloux på

Ser du, en rigtig god måde at få en fyr til at jagte dig på er at arbejde på dig selv.

Hvis han ser, at du har et fantastisk liv, vil han helt sikkert have lyst til at være en del af det.

Og han vil straks have lyst til at jagte dig, fordi du er en rigtig god fangst. Hvis du er omgivet af mennesker af høj kvalitet, som altid er der for dig, vil han se, at du er opmærksom på, hvem du lukker ind i dit liv.

Hvis du er glad for dine venner og din familie, og hvis du altid forsøger at være sammen med dem, uanset hvad der sker, vil han indse, at du er et godt menneske, og at det er som at vinde dig er som at ramme jackpotten!

Hvis du bare spiller smart i denne sag, vil han være din for evigt, og han vil ikke engang lægge mærke til andre kvinder.

Vis ham, at du ikke har brug for en mand til at fuldende dig

Hvis du viser ham, at du klarer dig helt fint alene, og at du faktisk ikke har brug for en mand til at jagte dig, vil han have endnu mere lyst til dig.

Han vil forfølge dig, bare fordi han ikke er af stor betydning for dig, og han vil gøre sit bedste for at blive den vigtigste mand i dit liv.

Han vil have dig ved sin side, fordi du er en kvinde af høj kvalitet, og fordi du er den, han ønsker at tilbringe resten af sit liv med.

Han er klar over, at det er meget svært at finde en god kvinde i dag, så han vil gøre alt for at bevise dig, at han også er en god fangst.

Men omgiv dig med nogle fyre

Der er ikke noget dårligt, hvis du er omgivet af nogle fyre, så længe du ved, hvordan du ikke skal gå over stregen.

Hvis du kun er interesseret i én mand, behøver det ikke at betyde, at du ikke kan tilbringe tid med andre.

De kan være dine venner, dine kolleger eller bekendte. Det vigtigste er, at du ikke opfører dig som en desperat kvinde, der forsøger at fange en fyr ved hjælp af alle nødvendige midler.

Derfor skal du spille godt og få ham til at tro, at andre fyre også er interesseret i dig.

Det vil give ham den idé, at han skal arbejde mere for at tjene dig, fordi du er lækker handelsvare.

Og når han først begynder at gøre det hele, skal du vide, at han er hovedkulds forelsket i dig. Og det var din pointe, ikke sandt?

Vær interesseret i ham, men ikke for meget

Hvis du vil have en fyr til at jagte dig, skal du vise en lille smule interesse.

Hvis du ikke gør det, vil han bare gå, fordi han vil tro, at han ikke har en chance med dig.

Vis ham, at du er interesseret i hans liv, men lad være med at kvæle ham med spørgsmål og detaljer.

Lad ham sige, hvad han vil, og stop der. Hvis han er interesseret i dig, skal du også sørge for at fortælle ham mere om dig selv, og vise ham, hvad han vil miste, hvis han ikke gør en indsats.

Med alle disse råd vil han indse, at du er en kvinde at elske, og han vil indse, at det bør være hans højeste prioritet at vinde dig for sig.

Lad være med at opføre dig svagt

Fangsten med fyre er, at de ønsker at have en stærk kvinde ved siden af sig, så de lettere kan klare livets problemer.

De vil ikke have en, der vil græde over hver eneste lille ting, eller en, de ikke kan stole på.

De vil have en kvinde, der vil håndtere tingene, som de dukker op, uden at spørge dem om hjælp.

Så når du er sammen med ham, så lad være med at opføre dig svagt. Vis ham, at du er god til at klare dig selv, og at du ikke har brug for en mand til at hjælpe dig med at løse problemer.

Det vil gøre ham endnu mere interesseret i dig, og du vil få den fyr, du virkelig kan lide.

Hvis du ikke er en stærk kvinde af natur, skal du også prøve ikke at stole på ham for alle problemer, men lære at klare dem alene.

Tro mig, det vil gøre dig så meget stærkere, og du vil føle dig bedre tilpas i din egen hud.

Vær en kvinde til at elske

Hvis du har alle de nødvendige kvaliteter af en keeper, vil enhver fyr have lyst til at jagte dig.

Derfor skal du opføre dig som en dame, arbejde hårdt på dit job for at få succes og omgive dig med mennesker af høj kvalitet.

Det vil give ham en idé om dig, som han aldrig har tænkt på før.

Han vil indse, at han skal arbejde hårdt for at vinde en som dig, og at du er en person, som alle fyre gerne vil have i sit liv. Vis ham din venlighed, empati og loyalitet.

Det vil vinde ham over mere end dit fysiske udseende. Og husk, facaden tiltrækker kun folk, men det er skønheden i et hjerte og en sjæl, der holder dem hos dig.